351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Seymacim cok şükür nisanlinin biseyi çıkmamış, cok sevindim son günleri en yuksek morallerle gecirin insallah

Kizlar dün anlatmistim ya esimin bataryasinda isyan cikmis diye, ikinci bi emre kadar carsiyi kilitlemisler :26: o ikinci emir ne zaman gelir bilmiyoruz :26: sert ruzgarlar esiyormus resmen .. bi ay kala bunlar yasanmasaydi keske .. bu kadar az kalmasa bu carsi olahina cok uzulurdum ama esimin sesi iyi geliyordu buna ragmen safagin az kalmis olmasi sanirim onun hicbiseye canini sıkmamasini sagliyor

Evet cıkmadı canım teşekkür ederiz.Canım artık ne olursa olsun 1 ay kaldı sadece orada...Hani tünelin ucundaki ışık göründü derler ya öyle işte O ikinci emir çabucak gelir umarım

kızlarrr günaydınn hepinize..

şeymacım çok sevndmmm gözün aydın.. zaten az bi günleri kaldı, geldiğinde verdiği kiloları bakım sayesnde fazlasıyla alırrr.. güzelce bakıma alırsnz.. artık morali de yüksk olur tatlım az günlerii kaldııı, sıkıntılı zamanlar geride kalckkk inşş

cnm artık onları bişey üzemezzz, nişanlım da çok neşelii, esprili.. çok az günleri kaldı, yolun sonu net gözüküo, yeter ki burda çıkalam çarşı da olmayıversn die de düşünüolar.. dört hafta bir şey kaldıııı..inşşş btckk bu günler de

Günaydın
Evet canım zaten bence yemek yiyemekten çok stresten ve özlemden verdi kiloları.Gelince ben onu besiye alıcam ahahahaha
Benim minik tosunum olucak Artık bitmesi yaklaştı canım, gerçekten heyecaN DOLU GECECEK ARTIK

aynennn cnmmm evlendkten snrr zatenn kilo alınır diolar sen bide extra bakı yapcksnnn, hemencicik toparlanırrrr :) az kalan günler daha zor geçioooo

aynennn cnmmm evlendkten snrr zatenn kilo alınır diolar sen bide extra bakı yapcksnnn, hemencicik toparlanırrrr :) az kalan günler daha zor geçioooo

Aynen yaa sanki hem kolay hem zor gibi dimi. 29 altına düşsseydik bi artık 29dan sonra 10'ar 10'ar sayarız Halbuki biz 150lerdeyken şafağı parçalayıp 10'ar sayıyoduk ki çabuk geçsin diye artık gerçekten 10 sayacağız

Az kaldiiiii bi an önce yapacagim sürprizleri kafamda toparlayip haftaya calismalarina baslamaliyim

düşünüorummm inanamıorumm gerçekten bittiğinee ilk karşılaşma anı sonrasııı bunları düşünüorummm heycan basıo, gece zor uyuyorumm ee bide düğün stresi varrrr sen nelerr yapcnnnn ayy çok heycanlııı sürprizler :)

son 10 gelseee hemennn, sadece tek bir rakam görsekkkk düşünmesi bileee nasıı mutluu ediooo çok fazlaa gezip tozamayızz düğün hazırlığı olucak yaa amaa düğün geçsnnnn nasılll güzell olucakkk her şeyy inşş :)

Biz ilk gün 2 aile beraber oluruz, sevdiceğin evi bahçeli büyük bir balkonları var teras kadar böyle nerdeyse bahçeyle birleşiyor. Ben eğer yapabilirsem bir tane billboard kiralayıp havaalanı yolu üzerinde gideceğimiz yere reklam koydurmak istiyorum 'evine hoş geldin sevgilim' diye. şeker hamurundan bir pasta yapacağım demiştim onu, ilk gün bahçelerinde mangal partisi yaparız aileler bir arada olur pastasını keser 2.gün ufak bir kaçamak yaparız erciyesin eteklerinde dağ evleri var sabahtan akşama kadar orda oluruz başbaşa vakit geçiririz diye düşündük dizine yatmayı bile nasıl özledim o geldikten bir hafta sonra kardeşimin doğum günü ikisi şerefine yaşıtlarımızı çağırıp kafenin birinde canlı müzikle eğlence düzenlemeyi düşünüyorum bu eğlence için ufak davetiyeler bastırmayı düşünüyorum haaa bi de kuzenlerle evde çiğ köfte günü sıra gecesi var ihihiihih

Son düzenleme:
Buket ben ucan balonlar alacagim mutfagimiza oturma odamiza ve yatak odamiza serpistirecegim onlari uclarinada notlar asacagim onu ve yaptigimiz herseyi nasil ozledigimi yazacagim farkli cümlelerle
Yatak odamizin duvarina "sol yanima hosgeldin" yazisi hazırlayacağım
Evimizin giris kapisina da "bu evde asker var" yazacagim
Kalp seklinde bir pasta yapacagim mideyede hitap etmek gerek
Birde bu forumdan arkadasim krizden caldigim bi fikir var yatak odamizin kapisina kirmizi kurdela yapacagim, acilis yaptiracagim esime makas tutacagim tepside ha hayyyy

Neler var aklinizda kizlar benim aklima gelenler hep evimizi suslemeyle ilgili seyler ama baska seylerde yapmak istiyorum ilk gün icin

bndeee şunları düşündm şimdilik, ilk gün geldğinde gymesi için bir gömlek aldımm, bu ay bir de ayakkabı alıcamm, kurabiye veya pasta yaptrcammm hoşgeldin pastası veya kurabiyesi.. daha sonra da arkadaşlarımzlaa çıkarızz, veya bir arkadaşın evin de toplanırızz, ufak bir eğlence düşündmm.. evlenmiş olsaydk kendi evimizdee yapıcaktımm ama artık dışarda olur mecburen..

ahahahahaa çokk güzellll yaa bayaa değişik sürprizlerr olucakk ciddennn :) biizm ev olmadığı içinnn daha kısıtlı birşeyler buldm.. ben de ya pasta veya kurabiye yapıcam, komşu yaptrmıştı üstnde asker var kurabiyenin çok tatlıydıı, bizim evin dış kapısını fln süslerim bndeee aaa kendi evimzzz o zmn bulunmş olursa orda da yapabilrmm ne de olsa anahtar bzdee olcakkk nolcakk gider halledermmmm

kızlarrr saçlarımm çok fazlaa dökülüoo, çok moralimii bozdu.. bugn saat bire dermatologtan randevu aldımm, bakalım ne dyckkk:44:

Bencede eviniz tutulursa evinizde yap balonlardan alirsin sende.. hayallerinizi yazarsin iste burda sarilip film izleyecegiz falan gibi kurabiye ve seker hamurlu pastaui ben 1 hafta sonra yaptiracagim çünkü esim bi hafta eve misafir kabul etmek istemiyor gerci zaten vaktimizde olmayacak.. 2 aksam kayinvalidemde olacahiz sonrada tatile cikacagiz mecbur bi hafta gecmis olacak zaten
kızlarrr saçlarımm çok fazlaa dökülüoo, çok moralimii bozdu.. bugn saat bire dermatologtan randevu aldımm, bakalım ne dyckkk:44:

Aaa neden acaba canim, hemen randevu alman iyi olmus insallah çözümü olur

Açılış mııı

evtt cnmmmm ev çokk mantıklı olurrr, bahane ile götürürmmm sürpriz yaparımmm :) size de tatil çok ii gelckkk, kafanızı dinlersnzzz hatta cep tellerini de kapatınnn ben de saç olayını kafama çok taktmm göstermedn içim rahat etmiyckk:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…