- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.161
Seymacim cok şükür nisanlinin biseyi çıkmamış, cok sevindimson günleri en yuksek morallerle gecirin insallah
Kizlar dün anlatmistim ya esimin bataryasinda isyan cikmis diye, ikinci bi emre kadar carsiyi kilitlemisler :26: o ikinci emir ne zaman gelir bilmiyoruz :26: sert ruzgarlar esiyormus resmen .. bi ay kala bunlar yasanmasaydi keske .. bu kadar az kalmasa bu carsi olahina cok uzulurdum ama esimin sesi iyi geliyordu buna ragmensafagin az kalmis olmasi sanirim onun hicbiseye canini sıkmamasini sagliyor
Kızlaarr selam....
Askerim hava değişimi almadı ama birşey çıkmadı çooook şükür...Mr tomografi ne varsa hepsi yapıldı, özel hastanede güzelce bakmışlar, askerim yemek yiyemediği için bakımsız kalmış 7 kilo verdi zaten, biraz da evham var biliyosunuz bi hastlandı geçmeyince biraz kafaya taktı, kafaya taktıkça geçmedi, geçmedikçe kafaya taktı bi döngü olmuş yani...Doktor aşırı stresten olmuş hiçbir rahatsızlığın yok moralin yüksek olacak demiş.burada bana çok iş düşüyor tabi seni üzdümmü aşkım ondan mı böyle oldu dedim yok aşkım kesinlikle öyle birşey yok, sen olmasan bu askerlik bitmezdi dedi velhasıl böyle...Ama babamları falan görmek çok iyi oldu dedi, sen olmadan cok üzüldüm ama bu bile iyi geldi aşkım dedi,Hastaneden sonra gezdiler tozdular. babam 'damat böyle olursan düğünü ertelerim haaa' diye espri yapmış gülmüşler falan Bende rahatladımmm artık çok şükür sağlığında birşey yok ya.gidememek içimde yara tabi ama napalım:26: bende işten sonra arkadaşımla dışarı çıktım yeni geldim sayılr, bende bunalmşım 4 aydır çıkmıyodum bi işim olmadığı zaman, arkadaşımla dertleşmek iyi geldi Turn, bennur, ilkay, ilknur, betül, buket, tuba, inzar, seda...hepinize teşekkür ederim başka yazmayı unuttuğum biri varsa affola desteklerinizle iyi ki varsınızzz
Dünden daha iyiyim daha iyi olucam inş.
Seymacim cok şükür nisanlinin biseyi çıkmamış, cok sevindimson günleri en yuksek morallerle gecirin insallah
Kizlar dün anlatmistim ya esimin bataryasinda isyan cikmis diye, ikinci bi emre kadar carsiyi kilitlemisler :26: o ikinci emir ne zaman gelir bilmiyoruz :26: sert ruzgarlar esiyormus resmen .. bi ay kala bunlar yasanmasaydi keske .. bu kadar az kalmasa bu carsi olahina cok uzulurdum ama esimin sesi iyi geliyordu buna ragmensafagin az kalmis olmasi sanirim onun hicbiseye canini sıkmamasini sagliyor
kızlarrr günaydınn hepinize..
şeymacım çok sevndmmm gözün aydın.. zaten az bi günleri kaldı, geldiğinde verdiği kiloları bakım sayesnde fazlasıyla alırrr.. güzelce bakıma alırsnz.. artık morali de yüksk olur tatlım az günlerii kaldııı, sıkıntılı zamanlar geride kalckkk inşş
Günaydın
Evet canım zaten bence yemek yiyemekten çok stresten ve özlemden verdi kiloları.Gelince ben onu besiye alıcam ahahahaha
Benim minik tosunum olucakArtık bitmesi yaklaştı canım, gerçekten heyecaN DOLU GECECEK ARTIK
aynennn cnmmmevlendkten snrr zatenn kilo alınır diolar sen bide extra bakı yapcksnnn, hemencicik toparlanırrrr :) az kalan günler daha zor geçioooo
aynennn cnmmmevlendkten snrr zatenn kilo alınır diolar sen bide extra bakı yapcksnnn, hemencicik toparlanırrrr :) az kalan günler daha zor geçioooo
Az kaldiiiiibi an önce yapacagim sürprizleri kafamda toparlayip haftaya calismalarina baslamaliyim
Cidden artık sürpriz ve hediye çalışmalarına başlamak lazım
Aynen yaa sanki hem kolay hem zor gibi dimi. 29 altına düşsseydik biartık 29dan sonra 10'ar 10'ar sayarız Halbuki biz 150lerdeyken şafağı parçalayıp 10'ar sayıyoduk ki çabuk geçsin diye artık gerçekten 10 sayacağız
Neler var aklinizda kizlarbenim aklima gelenler hep evimizi suslemeyle ilgili seyler ama baska seylerde yapmak istiyorum ilk gün icin
Buket ben ucan balonlar alacagimmutfagimiza oturma odamiza ve yatak odamiza serpistirecegim onlari uclarinada notlar asacagim onu ve yaptigimiz herseyi nasil ozledigimi yazacagim farkli cümlelerle
Yatak odamizin duvarina "sol yanima hosgeldin" yazisi hazırlayacağım
Evimizin giris kapisina da "bu evde asker var" yazacagim
Kalp seklinde bir pasta yapacagimmideyede hitap etmek gerek
Birde bu forumdan arkadasim krizden caldigim bi fikir varyatak odamizin kapisina kirmizi kurdela yapacagim, acilis yaptiracagim esime makas tutacagim tepside ha hayyyy
Bencede eviniz tutulursa evinizde yapahahahahaa çokk güzellll yaa bayaa değişik sürprizlerr olucakk ciddennn :) biizm ev olmadığı içinnn daha kısıtlı birşeyler buldm.. ben de ya pasta veya kurabiye yapıcam, komşu yaptrmıştı üstnde asker var kurabiyenin çok tatlıydıı, bizim evin dış kapısını fln süslerim bndeeeaaa kendi evimzzz o zmn bulunmş olursa orda da yapabilrmm ne de olsa anahtar bzdee olcakkk nolcakk gider halledermmmm
kızlarrr saçlarımm çok fazlaa dökülüoo, çok moralimii bozdu.. bugn saat bire dermatologtan randevu aldımm, bakalım ne dyckkk:44:
Buket ben ucan balonlar alacagimmutfagimiza oturma odamiza ve yatak odamiza serpistirecegim onlari uclarinada notlar asacagim onu ve yaptigimiz herseyi nasil ozledigimi yazacagim farkli cümlelerle
Yatak odamizin duvarina "sol yanima hosgeldin" yazisi hazırlayacağım
Evimizin giris kapisina da "bu evde asker var" yazacagim
Kalp seklinde bir pasta yapacagimmideyede hitap etmek gerek
Birde bu forumdan arkadasim krizden caldigim bi fikir varyatak odamizin kapisina kirmizi kurdela yapacagim, acilis yaptiracagim esime makas tutacagim tepside ha hayyyy
Bencede eviniz tutulursa evinizde yapbalonlardan alirsin sende.. hayallerinizi yazarsin iste burda sarilip film izleyecegiz falan gibi kurabiye ve seker hamurlu pastaui ben 1 hafta sonra yaptiracagim çünkü esim bi hafta eve misafir kabul etmek istemiyor gerci zaten vaktimizde olmayacak.. 2 aksam kayinvalidemde olacahiz sonrada tatile cikacagiz mecbur bi hafta gecmis olacak zaten
Aaa neden acaba canim, hemen randevu alman iyi olmus insallah çözümü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?