351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ilkay ya evciden sonra hiç geçmio günler sanki ?
böle durdu gibi ne biliyim :(
sende durum nası ?
Moral olarak iyiyim tatlim :31: ama dedigin gibi bazen bende de oluyor.. zaten sanki birlkkte donecekmisiz gibi hissettim ordayken, otelde falan.. gsabajlari gözümü actigimda onu gördüm, sanki tatildeymisiz gibi hissettim otelde :26: ama az kaldi diye teselli ediyorum kendimi :31:
aman allahımm :53: onları delirten komutanlar da utansınn amaa nasıl ortam orası ya iğrendim valla duyduklarımdan sonra

Yok canim komutanlar cildirtmamis gayet sacma sebepleri varmis.. baska bataryadan 4 kisi yine baska bataryadan bi skeri dovmusler, o askerde gelmis esimjn bataryasindaki uzun dönem cocuklara siginmis, bunlarda gaza gelmisler "intikam" diye bagirarak yürümeye baslamislar, tegmen izin vermemis o yuzden onu dovmusler :19: ortaligi birbirine katmislar buyutmusler :19: bi tanesi haftaya teskere alacakmis, digerinin 20 günü kalmis ama esim diyorki en az 6 ay uzatirlar askerliği dedi :53:

Moral olarak iyiyim tatlim :31: ama dedigin gibi bazen bende de oluyor.. zaten sanki birlkkte donecekmisiz gibi hissettim ordayken, otelde falan.. gsabajlari gözümü actigimda onu gördüm, sanki tatildeymisiz gibi hissettim otelde :26: ama az kaldi diye teselli ediyorum kendimi :31:

Yok canim komutanlar cildirtmamis gayet sacma sebepleri varmis.. baska bataryadan 4 kisi yine baska bataryadan bi skeri dovmusler, o askerde gelmis esimjn bataryasindaki uzun dönem cocuklara siginmis, bunlarda gaza gelmisler "intikam" diye bagirarak yürümeye baslamislar, tegmen izin vermemis o yuzden onu dovmusler :19: ortaligi birbirine katmislar buyutmusler :19: bi tanesi haftaya teskere alacakmis, digerinin 20 günü kalmis ama esim diyorki en az 6 ay uzatirlar askerliği dedi :53:

hergün bir olay çıkartmadan rahat edemiolarr sanırımmm, düzgnce yapın btrnnn askerliğiniziii ne bu kadar olay çıkrtmak anlamıourm ki.. nişanlımn orda daa öylee hergün bir olay, her gün kavgaa çıkıo, kavga olmadığı gün firar oluo.. şu kalan son günler de geçseydi hayırlısı ile..

Şeymammm çok geçmiş olsunnnn :25: canını sıkma sen ona moral ver canım. az kaldı dayan bak olmazsa sen işlerini ayarlayıp bi ara yanına gidersin olmaz mıı :26:
Canım bizimkiler 1 ay kaldı diye yollamak istemez çünkü otobüs saatleri çok ters bana gece falan garip yani, bi de merkez değil inip servise binmek gerekiyo falan artık 17 eylülü bekliycez
şeymacım inşAllah nişanlın iyi olacak ve on gün hava değişimini de alacak bu gidemeyişinin telafi güzel olacak Allahın izniyle :1:
tekrar geçmiş olsun.

Tubaengin arkadaşım sevdiğinin yazdığı şeyler cidden çok anlamlı çok kıymetli. Seni ne kadar çok sevdiği ve değer verdiği belli inşAllah tez vakitte kavuşursnz birbirinizin kıymetini bilin inşAllah ömür boyu Allah pişman ettirmesin hiç birimizi :34:

Bu arada kızlar benim askeriminde tezkere tarihi netleşmiş 16 EYLÜL kavuşma günümüz olacak inşAllah. :38::21:
Kıbrıstan İstnbula uçacak oradan da kayseriye uçacak diret sivasa olan uçak saatleri uymadığı için kayseriye aldık biletini kayseriden sivasa otobüsle geçecek ailesinin yanına gidiyor. Okuldan müdürü de 1 hafta ailesiyle kalmasına izin vermiş.

Bende ailemden izin alırsam - ki inşAllah alırım - Bursadan sabiha gökçene gidip kayseriye uçmadan onu görmek istiyorum:38::17:

Canım teşekkürler dua edin de gelsinnn:26: Kayseri benim memleketimmmm:16: siz tam olarak ne zaman görüşeceksiniz pekii.sadece hava alanında mı görüşeceksiniz.Allahtan biz aynı şehirdeyiz şükrediyoruummm:31: gelince hep beraberiz

Ayy valla hiç dayanılacak gibi bi yer değil çok zor çokkk.. kurunun yanında yaş da yanmasa bari. bence de uzatırlar askerliği çünkü teğmen dövmüşler.. nasıl gözleri döndüyse artık:50:
Canım bizimkiler 1 ay kaldı diye yollamak istemez çünkü otobüs saatleri çok ters bana gece falan garip yani, bi de merkez değil inip servise binmek gerekiyo falan artık 17 eylülü bekliycez
Canım teşekkürler dua edin de gelsinnn:26: Kayseri benim memleketimmmm:16: siz tam olarak ne zaman görüşeceksiniz pekii.sadece hava alanında mı görüşeceksiniz.Allahtan biz aynı şehirdeyiz şükrediyoruummm:31: gelince hep beraberiz
o zaman napalım canım hayırlısı olsun ..artık sen de işlerim yoğun diyorsun ,çok çalışırsın, zaman daha hızlı geçer tamammm mııı üzme kendiniii:29:

Bizde gelince hep beraberiz :23::23: :9::9:

kizlar selamlar =) şafak 34 olmuş hobaaa hem istanbula hem askerime kavuşmaya az kaldi :$ şeyma tatlım askerine cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

16 eylülde tezkere alıyor canım evrakları fln yapmışlar tarih netleşti yani. Önceden bi 17 bi 16 diyorlardı şuan net tarihimiz 16sı.
Bende kıbrıstan sabihaya uçak bileti aldım 07.10 binicek -08.30 sabihaya iniyor. Sivas sözlümün memleketi ailesi orada onların yanına gitcek ama işte sivasa uçak saatleri bi sabh 6 da bi akşam 8de oda ilkten müdürün izin verip vermeyeceği belli değildi 2 günlük kalacaktı o yüzden akşamı beklemiyim dedi zaten 2 gün kalcam o yüzden kayseriye baktık kayseri uçağıda 09.30da kayseriden öteye sivasada 2-2.5 saatmış işte öğlen 12 gibi evinde olacak.

Bende buradan pegasus servislerine binip saat 8-8.30 gibi sabihada olmayı planlıyorum ki 09.30 a kadar ki sürede azda olsa görmüş olayım die. Hemde onun kndi telfonu hattı fln bndeydi onu vericem sözlüme. İşte 09.30 da da kayseriye yolcu edip onu bnde geri bursaya dönerim :25: müdürden bayramda aradığında 1 hafta izin çıkmış 1 hafta şimdi sivasta olacak 23 eylülde geliyor okul başladığı için okulda olur benim onu raht raht göreceğim en erken tarih 28 eylül cmrtesi yada 29u pazar günü olacak sanırım :50:

Kızlar benim face var eklemek isteyenler olursa twitter yok :1:

kızlar dün terminallerde hep asker uğurlama vardı nası sevindim anlatamam şaka maka az kaldı yaa kavuşmamıza..:52:

Kızlaarr selam....
Askerim hava değişimi almadı ama birşey çıkmadı çooook şükür...Mr tomografi ne varsa hepsi yapıldı, özel hastanede güzelce bakmışlar, askerim yemek yiyemediği için bakımsız kalmış 7 kilo verdi zaten, biraz da evham var biliyosunuz bi hastlandı geçmeyince biraz kafaya taktı, kafaya taktıkça geçmedi, geçmedikçe kafaya taktı bi döngü olmuş yani...Doktor aşırı stresten olmuş hiçbir rahatsızlığın yok moralin yüksek olacak demiş.:31:burada bana çok iş düşüyor tabi:31: seni üzdümmü aşkım ondan mı böyle oldu dedim yok aşkım kesinlikle öyle birşey yok, sen olmasan bu askerlik bitmezdi dedi:17: :17:velhasıl böyle...Ama babamları falan görmek çok iyi oldu dedi, sen olmadan cok üzüldüm ama bu bile iyi geldi aşkım dedi,Hastaneden sonra gezdiler tozdular. babam 'damat böyle olursan düğünü ertelerim haaa' diye espri yapmış gülmüşler falan:1: Bende rahatladımmm artık çok şükür sağlığında birşey yok ya.gidememek içimde yara tabi ama napalım:26: bende işten sonra arkadaşımla dışarı çıktım yeni geldim sayılr, bende bunalmşım 4 aydır çıkmıyodum bi işim olmadığı zaman, arkadaşımla dertleşmek iyi geldi:31: Turn, bennur, ilkay, ilknur, betül, buket, tuba, inzar, seda...hepinize teşekkür ederim başka yazmayı unuttuğum biri varsa affola desteklerinizle iyi ki varsınızzz:29::29::29:
Dünden daha iyiyim daha iyi olucam inş.

Kızlaarr selam....
Askerim hava değişimi almadı ama birşey çıkmadı çooook şükür...Mr tomografi ne varsa hepsi yapıldı, özel hastanede güzelce bakmışlar, askerim yemek yiyemediği için bakımsız kalmış 7 kilo verdi zaten, biraz da evham var biliyosunuz bi hastlandı geçmeyince biraz kafaya taktı, kafaya taktıkça geçmedi, geçmedikçe kafaya taktı bi döngü olmuş yani...Doktor aşırı stresten olmuş hiçbir rahatsızlığın yok moralin yüksek olacak demiş.:31:burada bana çok iş düşüyor tabi:31: seni üzdümmü aşkım ondan mı böyle oldu dedim yok aşkım kesinlikle öyle birşey yok, sen olmasan bu askerlik bitmezdi dedi:17: :17:velhasıl böyle...Ama babamları falan görmek çok iyi oldu dedi, sen olmadan cok üzüldüm ama bu bile iyi geldi aşkım dedi,Hastaneden sonra gezdiler tozdular. babam 'damat böyle olursan düğünü ertelerim haaa' diye espri yapmış gülmüşler falan:1: Bende rahatladımmm artık çok şükür sağlığında birşey yok ya.gidememek içimde yara tabi ama napalım:26: bende işten sonra arkadaşımla dışarı çıktım yeni geldim sayılr, bende bunalmşım 4 aydır çıkmıyodum bi işim olmadığı zaman, arkadaşımla dertleşmek iyi geldi:31: Turn, bennur, ilkay, ilknur, betül, buket, tuba, inzar, seda...hepinize teşekkür ederim başka yazmayı unuttuğum biri varsa affola desteklerinizle iyi ki varsınızzz:29::29::29:

ya gördün mü canım RAbbim ne büyük hiç bişiyi çıkmadı şükür. :34:
Sende kndini yıprattın ağladın okadr.
Nişanlın biraz stresli biri sanırım doktorun dediği gibi moral lazım ona ve :emir_bebek: onun en iyi tek ilacı sensin ona göre :1: öyle ağlama üzülme yok zaten az kaldı. Sağlığı iyi olsun da hava değişimi olmasın, sağlık her şeyden önemli kıymetli. :31:

ÇOk sevindim sizin için canım. Ayrıca ne demek destek olacağız tabi birbirimize sanalda olsa bir dostluğumz var askerlerimizi beklemişliğimiz var birlikte iyi günde kötü günde dost olduysak ne mutlu bize :42: nazar değmesn sizede inşAllah sağlıkla hep mutlu olun inşAllah :nazar::nazar:

Kızlaarr selam....

iyi olmasına çok sevindim cnm artık sona yaklaştık iyice sıkıldı stres yaptı tabi şükür temiz çıkmış herşey :) seninde arkadaşlarınla çıkman iyi olmuş seninde morale ihtiyacın vardı cnm iyi gelmiş sana da son 5haftayı da en iyi şekilde geçirrsiniz artık bu moralle sonra herşey çok daha güzel olucak :) sıkılmak üzülmek yok iyi bak kendine askerine de moral olsun :29:

Gun gelir sensizken ne yazdigimi merak eder bakarsan buraya...seni deliler gibi sevdigimi ozledigimi gecenin bu saatinde aklimin sende oldugunu kalbimin seninle oldugunu bil yesil gozlum...rabbime en kiymetli emanetimsin...seni c¤¤k seviyorum...safak 43 ....

ya gördün mü canım RAbbim ne büyük hiç bişiyi çıkmadı şükür. :34:
Sende kndini yıprattın ağladın okadr.
Nişanlın biraz stresli biri sanırım doktorun dediği gibi moral lazım ona ve :emir_bebek: onun en iyi tek ilacı sensin ona göre :1: öyle ağlama üzülme yok zaten az kaldı. Sağlığı iyi olsun da hava değişimi olmasın, sağlık her şeyden önemli kıymetli. :31:

ÇOk sevindim sizin için canım. Ayrıca ne demek destek olacağız tabi birbirimize sanalda olsa bir dostluğumz var askerlerimizi beklemişliğimiz var birlikte iyi günde kötü günde dost olduysak ne mutlu bize :42: nazar değmesn sizede inşAllah sağlıkla hep mutlu olun inşAllah :nazar::nazar:
Canım biraz evham var bizimkinde yani neden hastalandım neyim var diye kendini çok dinliyor...Ama allahtan bişey çıkmadı şükürler olsunnnn.Tabiki bizler en iyi ilaçlarıyız onların :31:Beraberce bekliyoruz canım bu dostluklar iyi ki oldu yoksa ben cok zorlanırdım gerçekten:54:
iyi olmasına çok sevindim cnm artık sona yaklaştık iyice sıkıldı stres yaptı tabi şükür temiz çıkmış herşey :) seninde arkadaşlarınla çıkman iyi olmuş seninde morale ihtiyacın vardı cnm iyi gelmiş sana da son 5haftayı da en iyi şekilde geçirrsiniz artık bu moralle sonra herşey çok daha güzel olucak :) sıkılmak üzülmek yok iyi bak kendine askerine de moral olsun :29:
Evet bennurcum şafak fazla sıkıştırdı kendimizi hastanede bulduk:9: Dün baya konuştum moral verdim ay çok yaklaştı dimi aşkım bak gelince şöle yapcaz böle yapcaz falan güzel planlardan bahsettim düğünü hiç açmadım ki strese girmesin:31: Bana da cidden iyi geldi ya önümüzdeki günlerde yine cıksam iyi olur, şu dergiyi baskıyada verdikmi benden mutlu kimse yok artık sevdiğim gelince:32::32::32:

Back
X