Kızlaarr selam....
Askerim hava değişimi almadı ama birşey çıkmadı çooook şükür...Mr tomografi ne varsa hepsi yapıldı, özel hastanede güzelce bakmışlar, askerim yemek yiyemediği için bakımsız kalmış 7 kilo verdi zaten, biraz da evham var biliyosunuz bi hastlandı geçmeyince biraz kafaya taktı, kafaya taktıkça geçmedi, geçmedikçe kafaya taktı bi döngü olmuş yani...Doktor aşırı stresten olmuş hiçbir rahatsızlığın yok moralin yüksek olacak demiş.

burada bana çok iş düşüyor tabi

seni üzdümmü aşkım ondan mı böyle oldu dedim yok aşkım kesinlikle öyle birşey yok, sen olmasan bu askerlik bitmezdi dedi

velhasıl böyle...Ama babamları falan görmek çok iyi oldu dedi, sen olmadan cok üzüldüm ama bu bile iyi geldi aşkım dedi,Hastaneden sonra gezdiler tozdular. babam 'damat böyle olursan düğünü ertelerim haaa' diye espri yapmış gülmüşler falan

Bende rahatladımmm artık çok şükür sağlığında birşey yok ya.gidememek içimde yara tabi ama napalım:26: bende işten sonra arkadaşımla dışarı çıktım yeni geldim sayılr, bende bunalmşım 4 aydır çıkmıyodum bi işim olmadığı zaman, arkadaşımla dertleşmek iyi geldi

Turn, bennur, ilkay, ilknur, betül, buket, tuba, inzar, seda...hepinize teşekkür ederim başka yazmayı unuttuğum biri varsa affola desteklerinizle iyi ki varsınızzz

Dünden daha iyiyim daha iyi olucam inş.