351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda şifasını versin imş. senin duygularını çok iyi anlıyorum İş dolayısıyla bende yemin törenine gidememiştim günlerce ağladım ama geçiyo canım Sen bol bol dua et Herşey düzelir inş.

Sağol canım duaların için...Haklısın bir ay sonra geçecek inşallah kavuştuğumuzda...:31:

Bugün askerimin yolladığı maili okudum bayram günü yollamış ama daha yeni gördüm okadar duygulandım ki, aynı duyguları hissediyıruz hep . yazdığı yazıdan bi alıntı
'' Artık son zamanları geçirdiğim bu gurbet elde herşey bana ikimizi hatırlatıyo. Kalan günlerimde geleceğimizi hayal ediyorum. Ve çok sabırsızlanıyorum. Gerçek mutluluğumun senin yanında olduğunu düşünüyorum. Şu mübarek gecede Rabbimden dileğim gerek dünyada gerekse ahirette(inşallah cennette) seninle birlikte olmaktır. Ömrümün her karesinde SEN SEN SEN soluyayım. SEN ile sevinip SEN ile üzüleyim. SEN ile gençliğimi geçirip SEN ile yaşlanayım. SEN ile kabire girip sur'un üflendiği o zor günde SEN ile tekrar dirileyim. Mümkün olsa da SEN ile sırattan geçeyim. Düşücek gibi olursam SEN tut beni. Ve sonsuz bi hayatta SEN yanımda ol. '' böyle bir insanı çok sevmemek elde değill. Rabbim tüm sevenleri sağ salim kavuştursun artık bitsin bu hasretlik yaaa :(

kızlar günaydınnn şeymacım askerndn haber var mıı? çok geçmiş olsunn inşş ii haberlerini alıpp rahatlıycksnnn

seymacım içime doğuyor 10 gün istirahat alcak sanki :)
hadi insallah birşeyi çıkmasın da dualarımız seninle
bize de haber ver canım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bugünnn İstanbul'dayız :)
benim doğduğum yaşadığım aşkımı tanıdığım aşkımla yaşayacağımız şehir

aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy cabuk gelsin yaaaaaaaaaaaaa :(

şeymacım inşAllah nişanlın iyi olacak ve on gün hava değişimini de alacak bu gidemeyişinin telafi güzel olacak Allahın izniyle :1:
tekrar geçmiş olsun.

Tubaengin arkadaşım sevdiğinin yazdığı şeyler cidden çok anlamlı çok kıymetli. Seni ne kadar çok sevdiği ve değer verdiği belli inşAllah tez vakitte kavuşursnz birbirinizin kıymetini bilin inşAllah ömür boyu Allah pişman ettirmesin hiç birimizi :34:

Bu arada kızlar benim askeriminde tezkere tarihi netleşmiş 16 EYLÜL kavuşma günümüz olacak inşAllah. :38::21:
Kıbrıstan İstnbula uçacak oradan da kayseriye uçacak diret sivasa olan uçak saatleri uymadığı için kayseriye aldık biletini kayseriden sivasa otobüsle geçecek ailesinin yanına gidiyor. Okuldan müdürü de 1 hafta ailesiyle kalmasına izin vermiş.

Bende ailemden izin alırsam - ki inşAllah alırım - Bursadan sabiha gökçene gidip kayseriye uçmadan onu görmek istiyorum:38::17:

Şeymammm çok geçmiş olsunnnn :25: canını sıkma sen ona moral ver canım. az kaldı dayan bak olmazsa sen işlerini ayarlayıp bi ara yanına gidersin olmaz mıı :26:

Back
X