351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar bende geldim sevdiğimle barıştık:16:telini çaldırmış çok konuşamıycaz ama barıştık ya o bana yeter şimdilik:21:hepinizi öpiyorum:29:

Allah razı olsun canım fırsatı olup da gidememek de beni öldürdü şu an.yıkıldım...ben sürekli ağlıyorum ona moral veremiyorum ki:14::14: ne zormuş böyle .Dua edin sizde ne olur ciddi birşeyi olmasın:14::14::14:

içini ferah tut canım.
Allahın izniyle bişeyi olmaz ciddi manada.
RAbbim şifa versin tez vakitte inşAllah.
Sende öle ağlama bakım :57:

kalk yıka yüzünü derin nefes al.
evlenincede hastalansa böyle ağlıcan mı başında ona destek olup moral vermen gerekirken.
O güçsüzken senin ikiniz içinde güçlü olman lazım bunlar birer imtihan hadi bakım yıka yüzünü fln toparlan.
Seni böyle bilmek onu hastalıktan çok üzer beter eder asker ocağında bide. :57: :30:

Seymacim gecmis olsun canim.. ciddi biseyi yoktur inşallah.. güçlü olmaya calis bak en azindan babanlar yaninda olacak sık sık onlardan haber alabilirsin.. isin yogun olmasaydi sen gitseydin tabi ki iyi olurdu ama artik cok az kaldi bak sona geliyoruz öyle düşün:31:

Seymacim geçmiş olsun.Anne ve babasının nisanlinin yaninda olması çok iyi olmuş, sen gidemesen de biraz olsun rahatlatir seni bu durum.Cok kısa süre sonra da yanında olacak zaten uzmemeye çalış kendini.

kızlarrr nasılsz ben de döndmmm sonundaa:1: geçmişi okuyamadmm hiçç akşamm okuyayımmmm :) sizler de ne var ne yokkkk.. şafaklar bayaa azaldıı artıkkk çok mutluyummmm, çok çok azzz kaldıııı..
cnmmm msj kutun dolu bir boşaltıverir misin :) :)
Sevindim canım hayırlısı olsun.
Başarılar dilerim.

Darısı banada inşAllah.:25:

teşekkür ederim cnmmm :) darısı tüm iş arayanların başına Allah gönlüne göre versin cnm :)

içini ferah tut canım.
Allahın izniyle bişeyi olmaz ciddi manada.
RAbbim şifa versin tez vakitte inşAllah.
Sende öle ağlama bakım :57:

kalk yıka yüzünü derin nefes al.
evlenincede hastalansa böyle ağlıcan mı başında ona destek olup moral vermen gerekirken.
O güçsüzken senin ikiniz içinde güçlü olman lazım bunlar birer imtihan hadi bakım yıka yüzünü fln toparlan.
Seni böyle bilmek onu hastalıktan çok üzer beter eder asker ocağında bide. :57: :30:

Seymacim gecmis olsun canim.. ciddi biseyi yoktur inşallah.. güçlü olmaya calis bak en azindan babanlar yaninda olacak sık sık onlardan haber alabilirsin.. isin yogun olmasaydi sen gitseydin tabi ki iyi olurdu ama artik cok az kaldi bak sona geliyoruz öyle düşün:31:

Seymacim geçmiş olsun.Anne ve babasının nisanlinin yaninda olması çok iyi olmuş, sen gidemesen de biraz olsun rahatlatir seni bu durum.Cok kısa süre sonra da yanında olacak zaten uzmemeye çalış kendini.

Kızlar destekleriniz için teşekkür ederim...Dün bütün gece durup durup ağladım, yeminle 4 aydan daha zordu dün gece bana...Nasıl içime oturdu gidememek...Biraz önce konuştum askerimle, babamlar onu özel hastaneye götürüyorlarmış...Oranın yazdığı istirahat geçerli olmuyormuş ama birlikteki doktora söylerim böyle böyle insaf ederse o da bakıp istirahat yazar dedi.10 gün istirahat verilen hava değişimi için memleketine gidebiliyomuş...ama hiç umudum yok:50: dua edin kızlar

Kızlar destekleriniz için teşekkür ederim...Dün bütün gece durup durup ağladım, yeminle 4 aydan daha zordu dün gece bana...Nasıl içime oturdu gidememek...Biraz önce konuştum askerimle, babamlar onu özel hastaneye götürüyorlarmış...Oranın yazdığı istirahat geçerli olmuyormuş ama birlikteki doktora söylerim böyle böyle insaf ederse o da bakıp istirahat yazar dedi.10 gün istirahat verilen hava değişimi için memleketine gidebiliyomuş...ama hiç umudum yok:50: dua edin kızlar

İnşallah hava değişimi alır tatlım.Ikinizde rahatlarsiniz.

Canim inşallah hava degisimi verirler safaktan 10 gün dusersiniz:16: 10 gün bol bol gorusursunuz:31:

Canim inşallah hava degisimi verirler safaktan 10 gün dusersiniz:16: 10 gün bol bol gorusursunuz:31:

İnşallah canım şu an en çok isteyeceğim şey bu :43: geçenlerde buraya da yazmıştım bir rüya görmüştüm askerim bana sürpriz yapıyordu buraya geliyordu teskereyi aldı sanıyodum rüyamda ama izne gelmiş oluyordu...acaba tersine mi cıkacak yada içime mi doğdu ki:26:

İnşallah canım şu an en çok isteyeceğim şey bu :43: geçenlerde buraya da yazmıştım bir rüya görmüştüm askerim bana sürpriz yapıyordu buraya geliyordu teskereyi aldı sanıyodum rüyamda ama izne gelmiş oluyordu...acaba tersine mi cıkacak yada içime mi doğdu ki:26:

Canim belki icine dogmustur hayirlisi olsun :31:

İnşallah canım ama ben pek sanmıyorum umutlanmak istemiyorum daha doğrusu:50: üzülürüm sonra

Geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda şifasını versin imş. senin duygularını çok iyi anlıyorum İş dolayısıyla bende yemin törenine gidememiştim günlerce ağladım ama geçiyo canım Sen bol bol dua et Herşey düzelir inş.

Back
X