- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.061
Mümkünse bir daha da hep evde olmayayım kuzumbana hiç iyi gelmiyor
![]()
Aaay ben suan keske evde olsam diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mümkünse bir daha da hep evde olmayayım kuzumbana hiç iyi gelmiyor
![]()
Ben buralardayim ama telefon gorusmelerim vardihala devam etmem lazim ama ara verdim
![]()
Ben hiçbi iş yapmadım bugün yaaaKONSANTRE OLAMIYORUM
![]()
Niye ki canim, tatilden sonra odaklanamadin mi:26:
Bu arada kizlar esimin bataryasina kadin tegmen gelmisayyy bi cok asker asiliyormus, kendilerine ceki düzen vermisler sanki tavlayabilecekmis gibi
komutan yaaa kadin nereye asiliyorsun
![]()
Aaay ben suan keske evde olsam diyorumcok sıkıldım bu isyerinden
![]()
Bu arada kizlar esimin bataryasina kadin tegmen gelmisayyy bi cok asker asiliyormus, kendilerine ceki düzen vermisler sanki tavlayabilecekmis gibi
![]()
Sanırım tatilden sonra oldu
Ayy kadın teğmen miii, hahaha demi sanki tavlayabilecekler bu erkekleri anlayamıyorum ya yeter ki kadın görsünler, şimdi onlar askerliği sevmeye başlamışlardırrrrrrrr![]()
Kuzum işten ilk ayrıldığım zamanlar "ohh ne güzelmiş evde olmak,hayat bu" diyordum,bir de sınav telaşı vardı ama şimdi 10 saat çalış deseler çalışırım
Umut fakirin ekmeği napsınlarburnundan kıl aldırmaz teğmen
![]()
esim diyorki kadin tegmen geldi, o aksam kogusun yarisi sevgilisiyle telefonda kavga etti
kizlar kiskanmislar kadin tegmeni
![]()
aynen bizimkinin orda da kadın teğmen varmış hem yaşı küçükmüş hem küstahmışherkes sinir oluyomuşş
Buda kustah mi bilmiyorumaynen bizimkinin orda da kadın teğmen varmış hem yaşı küçükmüş hem küstahmışherkes sinir oluyomuşş
Ayy yok artıkteğmen de dünden hazırdı
nişanlımın olduğu yerde de var,beni kızdırmak için "gidip bir bakayım,muhabbet edeyim "diyor
tabi git,azarını işitip gel tekrar ara beni bitanem diyorum
![]()
ay aslında kadın da haklı o kadar erkekle uğraşmak hiç de kolay değil hele de öyle bi ortamdaKadınlar daha sert ve ukala oluyor diye duymuştum ben de.Ego tavan tabi![]()
yalnızlıktan kafayı yemişler demek ki dünyadaki tek kadın olarak görüyorlar şu an onuBuda kustah mi bilmiyorum24 yaslarinda dedi esim
ders anlatiyormus esim bi kac yorum yapmis sorusuna, sanirim orda komutanlara karsi pek fazla cümle kurabilen yok, sonrasinda esime bi kac sey falan sormus
Ayyy hem korkup hem nasil asilmak istiyorlar bilmiyorumfacebookta bile aratmislar kadini, ekleyebileceklermis gibi
sende iyi demissin kusum
![]()
Niye ki canim, tatilden sonra odaklanamadin mi:26:
![]()
esim diyorki kadin tegmen geldi, o aksam kogusun yarisi sevgilisiyle telefonda kavga etti
kizlar kiskanmislar kadin tegmeni
![]()
aynen bizimkinin orda da kadın teğmen varmış hem yaşı küçükmüş hem küstahmışherkes sinir oluyomuşş
Ayy çok komiklerr yaaaBuda kustah mi bilmiyorum24 yaslarinda dedi esim
ders anlatiyormus esim bi kac yorum yapmis sorusuna, sanirim orda komutanlara karsi pek fazla cümle kurabilen yok, sonrasinda esime bi kac sey falan sormus
Ayyy hem korkup hem nasil asilmak istiyorlar bilmiyorumfacebookta bile aratmislar kadini, ekleyebileceklermis gibi
sende iyi demissin kusum
![]()
Buda kustah mi bilmiyorum24 yaslarinda dedi esim
sende iyi demissin kusum
![]()
ay aslında kadın da haklı o kadar erkekle uğraşmak hiç de kolay değil hele de öyle bi ortamda
yalnızlıktan kafayı yemişler demek ki dünyadaki tek kadın olarak görüyorlar şu an onune dersi anlatıyormuş ki:44:
ay aslında kadın da haklı o kadar erkekle uğraşmak hiç de kolay değil hele de öyle bi ortamda
yalnızlıktan kafayı yemişler demek ki dünyadaki tek kadın olarak görüyorlar şu an onune dersi anlatıyormuş ki:44:
Uzun zamandir kiskanamadim bari tegmenden kiskanayim demislerdir belkiAyy çok komiklerr yaaaAma kızlara şaştım doğrusu teğmeni neden kıskanıyolar ki
Ne yapsın adamın suçu mu oraya kadın teğmen gelmesi hahaha
![]()
Daha çok ararlar onlarabim ilk teğmen olduğunda bulunduğu yerde kadın üsteğmen varmış tabi abim yeni teğmen olmanın şişikliğiyle as üst ilişkisini devreden çıkarmaya çalışmış
veee kadın öyle bir haddini bildirmiş ki ilk ve son olmuş o
![]()
Uzun zamandir kiskanamadim bari tegmenden kiskanayim demislerdir belki
Oooooww abin kayaya carpmisneyse bak öğrenmiş olmus
![]()
Azıcık yüz verse olacakları düşünemiyorum bile baş edemez![]()
Bencede sert olmak zorunda, kustahta olabilirhatirlamiyorum, esim söyledi ama unuttum
ama esim yorumunda askeriyeyi elestirmis artik nasil bi egitim veriyorsa o esnada
zaten orda tuhaf dersler almislar dogum kontrol dahil simdiye kadar
gecenlerde kadina siddetle ilgili ders vardi demisti
![]()
Kismet kuzumHerkes haddini bilecek tabi kadın da haklıben de çok istemiştim teğmen olmayı ama annemleri ikna edememiştim
![]()
Allah düşürmesinaman askeriyeyi eleştirmesinn orada biraz tutun çenesini yavv
güzel dersler vermişler ama
bu arada sivil kadın memurların hep komutanlarla ilişkisi varmış . yüksek rütbeli albaylar vs. " odama 2 tane kadın gönder " falan diyormuş:26: mini mini eteklerle dolaşıyorlarmış sivil memurlar öyle bi ortamda.. memurların kıyafet yönetmeliğine fln uymuyorlarmış hiç. neler dönüyor yaa orada sinirlerim bozuluyor böyle şeyler duyunca.
Allah düşürmesinaman askeriyeyi eleştirmesinn orada biraz tutun çenesini yavv
güzel dersler vermişler ama
bu arada sivil kadın memurların hep komutanlarla ilişkisi varmış . yüksek rütbeli albaylar vs. " odama 2 tane kadın gönder " falan diyormuş:26: mini mini eteklerle dolaşıyorlarmış sivil memurlar öyle bi ortamda.. memurların kıyafet yönetmeliğine fln uymuyorlarmış hiç. neler dönüyor yaa orada sinirlerim bozuluyor böyle şeyler duyunca.