351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Hmm o zaman akşam eve geç kalma da yarın iş için erken yatmak lazım:26: evetttt bizde bu heyecan bitmez şimdiden başladıysa kalbimiz küt küt:16:

Süper yaa sadece 29gün yazacak aşağıda:)))))))

Wuuu ne giyeceksin canim :23:

Heyecan son bi ay boyunca bizim arkadasimiz olacak:52:

evet sürekli bi ılık bişey akacak göğsümüzden midemizden sanki:9:
29-28-27 derken 20 den aşağı düşeceğizzzz:52:
ayy ne giyeceğimi bilmiyorum hava nasıl olurki ama kesin kısa platform lacivert ayakkabımı giyerim hem topuklu hem rahat kızlar çok yüksek de değil rahat .çok yakışıyo bana.kıyafetimi ayakkabıma göre secicem:9: topuklu nadir giydiğim için nişanlım çok seviyor öyle görmeyi

selam kızlar yoğun bayram trafiğim bitti şükür.

Askerimlede 2 gün konuştuk hasret giderdik. Aralarda da ark telf. msjlaştık.

Şafak 35 İzmir :72::72:

bizim nişan işi biraz değişecek galiba kızlar iyi mi kötü mü olacak bilemiyorum.
Sözlüm sivaslı bnm teyzemde sivasta sivasa evliydi.
Benim iki yerde nişanım olacak bir biz yapacağız bursada birde k.v gil yapacak sivasta.
Teyzem bayramda k.v gile gitmiş buradaki nişanı kurban bayramı tatilinde yapsak fln demiş.
Teyzemin amacı bizim nişan vesile kılıp tüm kardeşlerinizi fln bayrama sivasa toplamak.
Bizim kv. gilde olumlu bakmışlar olaya tuttukları salonu erteleme yapabilirseler 2.nişan 19-20 ekime ertelenecek byrm sonrası ilk haftasonuna. Annemde bizim yapacağımızı ekim bşına çekelim fln diyor. Belirsizlik içindeyim bilmiyorum iyimi olur kötümü :44::50:

Selam kızlar :32:

Macı izledim geldim.

Süper Kupa bizim GALATASARAYIMIN :82::69::69:

Teşekkürler ASLANLARIM;Teşekkürler DROGBA :69:

kizlar biraz gec oldu ama bende hepinizin bayramini kutlarim bu son ayriligimiz ve onlarsiz gecirdigimiz son bayramimiz olsun insAllah ve su son günlere girmisken Allah bi daha ayrilik göstermesin hic birimize :16:. Benim icin bayramin adi vardi kendi yoktu bu yil herkes yaz tatili ile türkiyeye gidince :/ zaten gurbetde tadi olmayan bayramin bu yil hepte yok gibiydi :30: askerim döndügünde cifte bayram olacak insAllah :64:

Günaaayyydınn kızlarrrr:3:
Artık çok az kaldı tepinmek istiyorum hoplamak istiyorum zıplamak istiyoooruuummmmmm:emir_bebek::62::66:
:122::122::122::122::122::122::122:

sselammm:3:kesin teskere tarihi belli olmuş benimkinin 18 eylül... hayırlısııı diyorum. dönüş için uçak bileti baktık çok paahalı yaa:53: acaba son bikaç gün kala ucuzlar mı biletler:26:

sselammm:3:kesin teskere tarihi belli olmuş benimkinin 18 eylül... hayırlısııı diyorum. dönüş için uçak bileti baktık çok paahalı yaa:53: acaba son bikaç gün kala ucuzlar mı biletler:26:

Nereden nereye bilet alacaksiniz canim:44: ben bi kere biletlere bakmistim karar verememistim, bi sonrasinda almak icin yine baktim 20 lira düşmüştü fiyati:53: bilemedim simdi :44: pek belli olmuyor canim :31:

Hayırlısı buymuş kuzum üzülme:29:
Bence sona doğru daha fazla olur gibi fiyatlar:31:
evet canım teskere kağıdı çıkmış kesin dedi bu sefer:31: hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın sağ salim gelsin bütün askerlerimiz inşallahhhhh.. normalde erken alınca ucuz olması lazım ama ben geçende 2-3 gün önce bilet almıştımm çok ucuzdu. acaba satamıyolar da son anda bilet fiyatlarını mı düşürdüler:26:
Nereden nereye bilet alacaksiniz canim:44: ben bi kere biletlere bakmistim karar verememistim, bi sonrasinda almak icin yine baktim 20 lira düşmüştü fiyati:53: bilemedim simdi :44: pek belli olmuyor canim :31:
ankara- istanbul canım ama önce memleketine de gidebilir daha karar vermedi :1: .. ayyyy şimdi baktım promosyon bilet bölümünü açmışlar:53:. daha dün gece bakmıştım farklıydı.. en iyisi hemen almamak çünkü promosyon bilet dışında en az 150-200 tl civarı ücretler pahalııı. biraz bekleyelim en iyisi
siz biletleri aldınız mı kızlarrr kesin belli mi tarihi teskere kağıdı çıkmış mı?:31:

evet canım teskere kağıdı çıkmış kesin dedi bu sefer:31: hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın sağ salim gelsin bütün askerlerimiz inşallahhhhh.. normalde erken alınca ucuz olması lazım ama ben geçende 2-3 gün önce bilet almıştımm çok ucuzdu. acaba satamıyolar da son anda bilet fiyatlarını mı düşürdüler:26:

ankara- istanbul canım ama önce memleketine de gidebilir daha karar vermedi :1: .. ayyyy şimdi baktım promosyon bilet bölümünü açmışlar:53:. daha dün gece bakmıştım farklıydı.. en iyisi hemen almamak çünkü promosyon bilet dışında en az 150-200 tl civarı ücretler pahalııı. biraz bekleyelim en iyisi
siz biletleri aldınız mı kızlarrr kesin belli mi tarihi teskere kağıdı çıkmış mı?:31:

Amin canım tabi ki.. emin ol o kadar günü bekledikten sonra onu da beklersin, bende 17sinde kavuşacağım mesela sırasıyla kızları göndericez:21: Burası kaynar zaten o zaman :32: O heyecanla geç kavuşanlar da sıkılmaz bence diye düşünüyorum
Dediğin gibi uçak bileti belli olmuyor bence siz bi otobüs için rez. yaptırın o garantide dursun, uçağı son an alacaksanız eğer:31:

yaa Ankaradakiler 18 eylüldemi çıkıyor :( bizimde ankadar- istanbul 17 deyıp beklıyoduk 1 gün daha fazla beklemek gözüme okadar çok gelıyorkı artık özlem tavan yaptı

Promosyonlu aliyorum ben hep zaten digerleri cok pahali:30: bence biraz daha bekleyin canim, sonucta 18 eylül bayram degil normal bi gün niletler uygun olur, heleki ankara istanbul icin.. bi sürü firma vardir hepsine bakin :31: mesela denizlide sadece turk hava yollari vardir bu sebeple bilet fiyatlari pahalidir :19: esimin teskere kagidi cikmadi daha :44: acaba onun cikis tarihi ne zaman :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim şimdi alma agustos sonuna dogru promosyon biletler satisa çıkıyor. Zaten yer sorunu yasamazsiniz, bizim de 18 eylül görünüyor simdilik.Simdiden heyecan basladi :-)

Kızlar promosyonlu bilet nasıl oluyor:44: ben şimdi baktım 17sine herşey dahil fiyat 84 lira nasıl sizce

Kızlar promosyonlu bilet nasıl oluyor:44: ben şimdi baktım 17sine herşey dahil fiyat 84 lira nasıl sizce

Promosyonlu bileti değiştiremiyorsun, yani sonrada yolculuk tarihinden vazgecersen o bilet yaniyor baska bir eksisi yok daha uygun fiyati:31: bence bilet fiyati iyi otobüsler de artik cok ucuz olmuyor 65 liraya geldim ben istanbuldan denizliye otobusle :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X