351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

yaa Ankaradakiler 18 eylüldemi çıkıyor :( bizimde ankadar- istanbul 17 deyıp beklıyoduk 1 gün daha fazla beklemek gözüme okadar çok gelıyorkı artık özlem tavan yaptı
yok canım öyle standart bi şey yok.. birliğe göre, kuruma göre değişiyor .. ayrıca eğer daha önce izin kullandıysa ona göre değişiyor. senle benim aynı olacak diye bi şey yok yani merak etme:31:
Amin canım tabi ki.. emin ol o kadar günü bekledikten sonra onu da beklersin, bende 17sinde kavuşacağım mesela sırasıyla kızları göndericez:21: Burası kaynar zaten o zaman :32: O heyecanla geç kavuşanlar da sıkılmaz bence diye düşünüyorum
Dediğin gibi uçak bileti belli olmuyor bence siz bi otobüs için rez. yaptırın o garantide dursun, uçağı son an alacaksanız eğer:31:
beklerim canım 1-2 gün sonuçta kaç ay bekledik dayanırız herhalde.. evettt kaynasın burası zatenn gitmesin kimsee:20: otobüs rez. yapsak da bikaç gün süre vermiyolar mı canım satın almak için?
Promosyonlu aliyorum ben hep zaten digerleri cok pahali:30: bence biraz daha bekleyin canim, sonucta 18 eylül bayram degil normal bi gün niletler uygun olur, heleki ankara istanbul icin.. bi sürü firma vardir hepsine bakin :31: mesela denizlide sadece turk hava yollari vardir bu sebeple bilet fiyatlari pahalidir :19: esimin teskere kagidi cikmadi aha :44: acaba onun cikis tarihi ne zaman :26:
işte o ara okullar açılıyor diye acaba çok dolar mı uçaklar otobüsler diye düşündüm:44: canım sana söylediğinde kesin 16 eylülde çıkıyorum demedi mi ? komutanına sorsun bi diyecem ama fırça atmasınlar çocuğa durup dururken.. komutanlar çok sinirli oluyormuş da:41:
Canim şimdi alma agustos sonuna dogru promosyon biletler satisa çıkıyor. Zaten yer sorunu yasamazsiniz, bizim de 18 eylül görünüyor simdilik.Simdiden heyecan basladi :-)
evvvvett çok heyecanlı:46: alacağımız biletleri düşünmek bile çok zevkli aslında:52: tamam o zman canım bekleyelim biraz daha ama işte dediğim gibi okulların açılması sebebiyle bilet kıtlığı yaşanır mı acaba diye karar veremedim :26:

Promosyonlu bileti değiştiremiyorsun, yani sonrada yolculuk tarihinden vazgecersen o bilet yaniyor baska bir eksisi yok daha uygun fiyati:31: bence bilet fiyati iyi otobüsler de artik cok ucuz olmuyor 65 liraya geldim ben istanbuldan denizliye otobusle :27:

Evet aynen, 50 lira gölcük kayseri arası, 35 lira fazladan verecek ama 10 saat yol gelmeyecek 1.5 saatte yanımızdaaaaa:16::16::16::16:

işte o ara okullar açılıyor diye acaba çok dolar mı uçaklar otobüsler diye düşündüm:44: canım sana söylediğinde kesin 16 eylülde çıkıyorum demedi mi ? komutanına sorsun bi diyecem ama fırça atmasınlar çocuğa durup dururken.. komutanlar çok sinirli oluyormuş da:41:

Sanmiyorum dolacagini surekli takip edersiniz canim :31: hayir esimde tam tarihi bilmiyor sadece kendi hesapliyor sürekli .. bu hafta belli olur mu diye sormustum sanmiyorum demisti.. sizin belli olmus belki bizimkide belli olur bu hafta ona gore yeniden safak sayari artik :31:

yok canım öyle standart bi şey yok.. birliğe göre, kuruma göre değişiyor .. ayrıca eğer daha önce izin kullandıysa ona göre değişiyor. senle benim aynı olacak diye bi şey yok yani merak etme:31:

bilmiyorum işte sorucak komutana. izin kullanmadık hiç sadece 17 mi 18 mi bunda tereddütteyiz of ya ne zor şey beklemek:43:

beklerim canım 1-2 gün sonuçta kaç ay bekledik dayanırız herhalde.. evettt kaynasın burası zatenn gitmesin kimsee:20: otobüs rez. yapsak da bikaç gün süre vermiyolar mı canım satın almak için?

evvvvett çok heyecanlı:46: alacağımız biletleri düşünmek bile çok zevkli aslında:52: tamam o zman canım bekleyelim biraz daha ama işte dediğim gibi okulların açılması sebebiyle bilet kıtlığı yaşanır mı acaba diye karar veremedim :26:

Canım otobüsleri bilmiyorum ki:44: bak bence otobüs biletini alsın kullanmazsa açık bilete çevirir onu, bir başka yolculuğunda kullanır aynı firmada:31:

Canım istanbul-ankara arası tek bir firma olmadığı ve sefer sayıları sık olduğu için sorun yaşamazsın :31:Ara ara bak sen:34:Bu hafta sonu göreceğim nişanlımı ama teskereyi düşünmek ayrı bir heyecan :52:

Kızlar promosyonlu bilet nasıl oluyor:44: ben şimdi baktım 17sine herşey dahil fiyat 84 lira nasıl sizce
promosyonluyu iade edemiyorsun kesin çıkış tarihi belli olunca promosyonlu (kampanyalı) al canım yoksa diğer türlü çok paahalı olur. 84 idare eder ama daha çok düşebilir işte bilmiyorum belli olmuyo:44:
Sanmiyorum dolacagini surekli takip edersiniz canim :31: hayir esimde tam tarihi bilmiyor sadece kendi hesapliyor sürekli .. bu hafta belli olur mu diye sormustum sanmiyorum demisti.. sizin belli olmus belki bizimkide belli olur bu hafta ona gore yeniden safak sayari artik :31:
evet belirsizlik çok sıkıyor beni biraz olsun rahatladımmm darısı başına:31:

bilmiyorum işte sorucak komutana. izin kullanmadık hiç sadece 17 mi 18 mi bunda tereddütteyiz of ya ne zor şey beklemek:43:
sıkma canını az kaldı bak çok az kaldıı:16:
Canım istanbul-ankara arası tek bir firma olmadığı ve sefer sayıları sık olduğu için sorun yaşamazsın :31:Ara ara bak sen:34:Bu hafta sonu göreceğim nişanlımı ama teskereyi düşünmek ayrı bir heyecan :52:
evet canım 1 gün görüşünce oraya geri dönceğini bilmek çok gıcık bi durummm:50: tamamen özgürleşecekleri oradan çıkacakları gün çok daha değerli:16:
Canım otobüsleri bilmiyorum ki:44: bak bence otobüs biletini alsın kullanmazsa açık bilete çevirir onu, bir başka yolculuğunda kullanır aynı firmada:31:
tamam tatlım öyle bişey yapılabilir o zaman .. yeter ki teskereyi alsın daaa yürüyerek bile çıkar gelirr:9: orada 1 saniye fazladan ddurmaz biliyorum:37:

promosyonluyu iade edemiyorsun kesin çıkış tarihi belli olunca promosyonlu (kampanyalı) al canım yoksa diğer türlü çok paahalı olur. 84 idare eder ama daha çok düşebilir işte bilmiyorum belli olmuyo:44:

evet belirsizlik çok sıkıyor beni biraz olsun rahatladımmm darısı başına:31:
sıkma canını az kaldı bak çok az kaldıı:16:

evet canım 1 gün görüşünce oraya geri dönceğini bilmek çok gıcık bi durummm:50: tamamen özgürleşecekleri oradan çıkacakları gün çok daha değerli:16:

tamam tatlım öyle bişey yapılabilir o zaman .. yeter ki teskereyi alsın daaa yürüyerek bile çıkar gelirr:9: orada 1 saniye fazladan ddurmaz biliyorum:37:
Kesinlikle:1: Benim nişanlım ben otobüsle mi gelsem dedi hayır dedim 10 saat seni bekleyemem:27: uçakla gel:10:

[/QUOTE]Kesinlikle:1: Benim nişanlım ben otobüsle mi gelsem dedi hayır dedim 10 saat seni bekleyemem:27: uçakla gel:10:[/QUOTE]
eheheh valla o ayrı bi ızdırap olur bizim için bekle allah bekle:9:

kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun 349.dönem eşiyim hatırlar bazılarınız..

ne güzel bitmiş askerlikler o zamanlar size diyorduk ki son günler daha zor hiç geçmez..o günler bi gelse diyordunuz şimdi sizde başlamış heyecan...eşim geçenlerde diyorki geleli 88 gün olmus(o zaman 88di) nasıl geçmiş askerde olsam geçmez diyor hakikaten öyle şimdi geldi kaç ay geçti üzerinden evimizi taşıdık Allah hepinize kavusmayı ve bir dahaa hiiiiç ayrılmamayı en azından uzun ayrılıklar yasamamayı nasıp etsin önünüdeki bir engel daha kalktı hadi bakalım şimdi evliler bebiş yoluna nişanlı&sözlüler evlilik yoluna sevgililerde ailelerle tanışma yoluna ...:16:

ne güzel bitmiş askerlikler o zamanlar size diyorduk ki son günler daha zor hiç geçmez..o günler bi gelse diyordunuz şimdi sizde başlamış heyecan...eşim geçenlerde diyorki geleli 88 gün olmus(o zaman 88di) nasıl geçmiş askerde olsam geçmez diyor hakikaten öyle şimdi geldi kaç ay geçti üzerinden evimizi taşıdık Allah hepinize kavusmayı ve bir dahaa hiiiiç ayrılmamayı en azından uzun ayrılıklar yasamamayı nasıp etsin önünüdeki bir engel daha kalktı hadi bakalım şimdi evliler bebiş yoluna nişanlı&sözlüler evlilik yoluna sevgililerde ailelerle tanışma yoluna ...:16:

Senin de bayramın kutlu olsun tatlım.Sizin yaşadığınız heyecanı şimdi de biz yaşıyoruz:31:İlk günler sizin topiğinizi okuyunca "onlara geçmiş ama bana geçmez" diyordum:ssz:şimdi bana da geçti ve bitiyor bile çok şükür:16:hatta şafak sıkıştırması başladı bile biz de:9:teskereyi aldığımızı da göreceğiz inşallah:31:

Teşekkürler canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun...
Bazen diyorum ki ne yani bitiyor mu askerlik :53: Çünkü kafamı kaplayan:1: (nasıl bir tabirse) en büyük şeydi...İlki sevgiliyken aileme nasıl söylüycem'di onu atlattık geçen sene tam bu zamandı:31: Şimdi de askerlik bitiyor:8: Seninde evin hayırlı olsun ağzı tadı ile oturun inş. Bebişiniz yoksa eğer çok şirin bi bebişiniz olsun inş.:emir_bebek::49:

Teşekkürler canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun...
Bazen diyorum ki ne yani bitiyor mu askerlik :53: Çünkü kafamı kaplayan:1: (nasıl bir tabirse) en büyük şeydi...İlki sevgiliyken aileme nasıl söylüycem'di onu atlattık geçen sene tam bu zamandı:31: Şimdi de askerlik bitiyor:8: Seninde evin hayırlı olsun ağzı tadı ile oturun inş. Bebişiniz yoksa eğer çok şirin bi bebişiniz olsun inş.:emir_bebek::49:

amin inşallah :)

Kuzum kitap okuyorum,yemek yapıyorum,arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum gün içinde çünkü dönmeme az kaldı ama hiçbir şey cazip gelmiyor bana:ssz:çalışmadan duramam ki.İnşallah kısa sürer bu bekleyiş:31:

Tatlim bence bugunlerin son günler oldugunu düşünüp daha cok zevk al:16: sonra zaten calisacaksin insallah hep evde olmayacaksin ki:31:

Back
X