- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.001
Düşündükçe karnima kelebekler geliyorbu cumleyi esimde söyler oldu, kelebekler
ohhh beee yedik be askerligiiiiiii
![]()
4.5 ayi yedik resmen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşündükçe karnima kelebekler geliyorbu cumleyi esimde söyler oldu, kelebekler
ohhh beee yedik be askerligiiiiiii
![]()
Evet canım bi de sen evli olunca Bayram ziyaretleri zor geçerdi tahmin edebiliyorum. Oh kurtuluyoruz az kaldı:)
moral oldu aslında ama döner dönmez bişey farketmedi canım ayrılmak çok zorİyi çok şükür ama psikolojik olarak çok yıprandı zor dayanıyor . Askeriyeden nefret etti iyice
nişanlım da öyle cnm bide bayramda hepimiz bir arada olup o olmayınca daha da üzüldü bol bol konuşarak destek olmaya çalıştım bende zorlu da olsa bitiyor bu günlerde bir daha yok ayrılık![]()
4.5 ayi yedik resmenönceden bu günler geçer mi diye agliyordum şimdi mutluluktan ve o günlerde ki sabrimi düşününce agliyorum
hatta 2 gün sonra askere gidecek arkadaslarimizi arayip biletlerimiz geyigini yapıyoruz ikimizde :-D
Ben deee okurumEvet canım bir iki ay sonra bunlar hatıralar olacak, bitince ben bazen topikte ilk zamanlarımızı okurum sevinirim
İnşallah allah ayrılık yüzü göstermesin hiçbirimize acaba okatre ne yaptı:44: ayrılmışlardı en son
Bennurcum sana mesaj attım![]()
Ben deee okurumâmin canımm
hiç bilmiyorum ne yaptı acaba okatre:26:
Esimde biletlerimiz geldiginde safak kac olacak diye kac kere hesap yaptiayy bugunlerimize şükürler olsun
huzurlu gunlerimiz bizimle olacak
![]()
Evimin nesesisi evimize hoş' gelecek![]()
Çok şükür kuzum bitti sayiyorum artikbir daha ayrilik yok, yalnizlik yok.Biz de ne zaman evimizde olacagimizi haftaya gittiğimde konusacagiz.Sana bu yil içinde tekrar istanbul yolu görünür belki
![]()
Wuhuuuuuuuuuhadi insallah kuzum
ben bi sabah evime sagsaglim ulasayimda
otobusteyim simdi yanimda kimse yok ha hayy minicik boyumla iki koltuga yatiyorum
dizlerimi karnima cekince sigiyorum
![]()
İnşallah kuzumayy ne güzel, benim için iskenceye dönüşür otobüs yolculuklari :-( yanında kimse olmaması çok iyi olmuş uzun yol zor cekiliyor iki kişi dip dibe.
Bu sefer sansliyimkoltugumun yaninda da priz var telefonumu da sarj ettim bitmek uzereydi
ben oturma uyuma açısından sıkıntı cekmiyorum fazla.. yeterki yanıma konuskan bi teyze oturmasin
![]()
Ben yanima konuskan bir teyze oturdugunda hemen kulakliklari takip, basimi diğer tarafa cevirip uyuma numarasi yapiyorum yoksa bünyem kaldirmiyor :-D
Günaydın bayramsiz sıradan bir pazar sabahına uyandık geneayy şimdi yarın işe mi giidicez püf
![]()
Günaydın kızlarşafakkkk 36
![]()
Safak mutluluk vericiasagidan "1 ay" yazisininda kalmasina ne kaldi ki
![]()
Evet gayet güzel bir şafak5-6 gün sonra 1 aydan düşeceğizzzz
![]()
Hmm o zaman akşam eve geç kalma da yarın iş için erken yatmak lazım:26: evetttt bizde bu heyecan bitmez şimdiden başladıysa kalbimiz küt kütGunaydin canimben bugün bi kac akraba ziyareti yapacagim bayramda kimseyi görmedim diye
yarin is var evet ya:26:
Son 5 pazarimiz kaldi galiba dimi sevdiklerimiz olmadan gececek son pazarlar![]()
Süper yaa sadece 29gün yazacak aşağıda:)))))))Evet gayet güzel bir şafak5-6 gün sonra 1 aydan düşeceğizzzz
![]()
Wuuu ne giyeceksin canimayy karşılamada ne giysem derdi başladı bende valla çok güzel olmalıyım![]()
Hmm o zaman akşam eve geç kalma da yarın iş için erken yatmak lazım:26: evetttt bizde bu heyecan bitmez şimdiden başladıysa kalbimiz küt küt
Süper yaa sadece 29gün yazacak aşağıda:)))))))