351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Düşündükçe karnima kelebekler geliyor bu cumleyi esimde söyler oldu, kelebekler ohhh beee yedik be askerligiiiiiii

4.5 ayi yedik resmen önceden bu günler geçer mi diye agliyordum şimdi mutluluktan ve o günlerde ki sabrimi düşününce agliyorum hatta 2 gün sonra askere gidecek arkadaslarimizi arayip biletlerimiz geyigini yapıyoruz ikimizde :-D

nişanlım da öyle cnm bide bayramda hepimiz bir arada olup o olmayınca daha da üzüldü bol bol konuşarak destek olmaya çalıştım bende zorlu da olsa bitiyor bu günlerde bir daha yok ayrılık

Evet canım bir iki ay sonra bunlar hatıralar olacak, bitince ben bazen topikte ilk zamanlarımızı okurum sevinirim
İnşallah allah ayrılık yüzü göstermesin hiçbirimize acaba okatre ne yaptı:44: ayrılmışlardı en son
Bennurcum sana mesaj attım

Esimde biletlerimiz geldiginde safak kac olacak diye kac kere hesap yapti ayy bugunlerimize şükürler olsun huzurlu gunlerimiz bizimle olacak
Evimin nesesisi evimize hoş' gelecek

Ben deee okurum âmin canımm
hiç bilmiyorum ne yaptı acaba okatre:26:

Esimde biletlerimiz geldiginde safak kac olacak diye kac kere hesap yapti ayy bugunlerimize şükürler olsun huzurlu gunlerimiz bizimle olacak
Evimin nesesisi evimize hoş' gelecek

Çok şükür kuzum bitti sayiyorum artik bir daha ayrilik yok, yalnizlik yok.Biz de ne zaman evimizde olacagimizi haftaya gittiğimde konusacagiz.Sana bu yil içinde tekrar istanbul yolu görünür belki

Çok şükür kuzum bitti sayiyorum artik bir daha ayrilik yok, yalnizlik yok.Biz de ne zaman evimizde olacagimizi haftaya gittiğimde konusacagiz.Sana bu yil içinde tekrar istanbul yolu görünür belki

Wuhuuuuuuuuu hadi insallah kuzum ben bi sabah evime sagsaglim ulasayimda otobusteyim simdi yanimda kimse yok ha hayy minicik boyumla iki koltuga yatiyorum dizlerimi karnima cekince sigiyorum

Wuhuuuuuuuuu hadi insallah kuzum ben bi sabah evime sagsaglim ulasayimda otobusteyim simdi yanimda kimse yok ha hayy minicik boyumla iki koltuga yatiyorum dizlerimi karnima cekince sigiyorum

İnşallah kuzum ayy ne güzel, benim için iskenceye dönüşür otobüs yolculuklari :-( yanında kimse olmaması çok iyi olmuş uzun yol zor cekiliyor iki kişi dip dibe.

İnşallah kuzum ayy ne güzel, benim için iskenceye dönüşür otobüs yolculuklari :-( yanında kimse olmaması çok iyi olmuş uzun yol zor cekiliyor iki kişi dip dibe.

Bu sefer sansliyim koltugumun yaninda da priz var telefonumu da sarj ettim bitmek uzereydi ben oturma uyuma açısından sıkıntı cekmiyorum fazla.. yeterki yanıma konuskan bi teyze oturmasin

Bu sefer sansliyim koltugumun yaninda da priz var telefonumu da sarj ettim bitmek uzereydi ben oturma uyuma açısından sıkıntı cekmiyorum fazla.. yeterki yanıma konuskan bi teyze oturmasin

Ben yanima konuskan bir teyze oturdugunda hemen kulakliklari takip, basimi diğer tarafa cevirip uyuma numarasi yapiyorum yoksa bünyem kaldirmiyor :-D

Ben yanima konuskan bir teyze oturdugunda hemen kulakliklari takip, basimi diğer tarafa cevirip uyuma numarasi yapiyorum yoksa bünyem kaldirmiyor :-D

Iyi taktik:128: önümde oturan teyze kendi önünde oturani azarladi simdi koltugu cok yatirdin agzima kadar dedi dakika gecmeden kendisi benim agzima kadar yatirdi koltugunu insanlar ne kadar bencil:44:

Günaydın bayramsiz sıradan bir pazar sabahına uyandık gene ayy şimdi yarın işe mi giidicez püf

Gunaydin canim ben bugün bi kac akraba ziyareti yapacagim bayramda kimseyi görmedim diye yarin is var evet ya:26:
Son 5 pazarimiz kaldi galiba dimi sevdiklerimiz olmadan gececek son pazarlar

Gunaydin canim ben bugün bi kac akraba ziyareti yapacagim bayramda kimseyi görmedim diye yarin is var evet ya:26:
Son 5 pazarimiz kaldi galiba dimi sevdiklerimiz olmadan gececek son pazarlar
Hmm o zaman akşam eve geç kalma da yarın iş için erken yatmak lazım:26: evetttt bizde bu heyecan bitmez şimdiden başladıysa kalbimiz küt küt
Evet gayet güzel bir şafak 5-6 gün sonra 1 aydan düşeceğizzzz
Süper yaa sadece 29gün yazacak aşağıda:)))))))

ayy karşılamada ne giysem derdi başladı bende valla çok güzel olmalıyım
Wuuu ne giyeceksin canim
Hmm o zaman akşam eve geç kalma da yarın iş için erken yatmak lazım:26: evetttt bizde bu heyecan bitmez şimdiden başladıysa kalbimiz küt küt

Süper yaa sadece 29gün yazacak aşağıda:)))))))

Heyecan son bi ay boyunca bizim arkadasimiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…