- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.981
Evet canım doğru haklısın nişanlın olsaydı çok daha farklı olurdu. Olsun hep bu son ayrılık deyip avutuyoruz kendimizi inşallah gerçekten son olur da her şey yolund a gidersevdiğinle olunca daha güzel geçer heralde ama yanlız olunca çok saçma geliyor sevdiğin insan yok ailesiylesin ne işim var benim bu insanlarla oluyosun iyi bir bayram değildi ama pozitif olmaya çalışıyorum :)
ilk gün onlar bize geldi cnm bizde öyledir evli olmadığımız için ve nişanlım olmadığı için babamları ziyaret amaçlı gelirler. nişanlım olsaydı önce o gelirdi sonra müsade isteyip kayınvalideme giderdik sonra yine onlar bize gelirdi tabi :)
Canım senin uzun dönem miydi :26: Aslınd a 1 sene iyi geçinmişsiniz neden son zamanlarda böyle oldu ki . Ayrı kalınca biz de kavga çok ediyoruz . Bi gidip yanına görsen aradaki soğukluk gider gibime geliyorkızlar napıcamı şaşırdım 3 ayı kaldı askerlinin bitmesine ama aramız şuan soğuk gibi artık eskisi kadar konuşamıyoruz sanki gün geçtikçe benden uzaklaşıyomuş hissine kapışıyorum ya....
Ayy ne güzell olsun buna da şükür yine baya vakit geçirdinizMerhaba kizlar
Ben yoldayim esimin yanindan dönüyorumkomutan 4 gün izin demisti ama baska bi komutan 3 gün olur demis bu sebeple arife günü ogleyin baslayan evci iznimiz bugün saat 5te bitti cok şükür cok güzeldi
iğrenç bir durum Allah başa vermesin ama anlamadım adam kadınlarla birlikte olmak istediğini hamile olan eşine mi söylemiş . Öğğ kusuccam. Yoksa kadın tesadüfen mi öğrenmiş?bir derdim var tpiğinde bir bayan sayfa açmış hamile bu yüzden annesinin yanına gitmiş sadece bir ay ve eşi birlikte olmak için kadınlarla konuşmuş kadın yıkılmış tabi ölmeyi düşünüyorum yazmışokuyunca kötü oldum nasıl bir vicdandır bu ya iyice evlilikten korkmaya başladım Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
BennnuuurrrTuuuuurrrnnn
Evet canım doğru haklısın nişanlın olsaydı çok daha farklı olurdu. Olsun hep bu son ayrılık deyip avutuyoruz kendimizi inşallah gerçekten son olur da her şey yolund a gider
Canım senin uzun dönem miydi :26: Aslınd a 1 sene iyi geçinmişsiniz neden son zamanlarda böyle oldu ki . Ayrı kalınca biz de kavga çok ediyoruz . Bi gidip yanına görsen aradaki soğukluk gider gibime geliyor
Ayy ne güzell olsun buna da şükür yine baya vakit geçirdinizBen de gittim ama bi günlüğüne yine de güzeldi Bi daha gitmeyi düşünüyor musun
iğrenç bir durum Allah başa vermesin ama anlamadım adam kadınlarla birlikte olmak istediğini hamile olan eşine mi söylemiş . Öğğ kusuccam. Yoksa kadın tesadüfen mi öğrenmiş?
Hoşgeldinnnn nasılsın Bayram nasıl geçtiBennnuuurrrTuuuuurrrnnn
nasılsın cnm :)
Hoşgeldinnnn nasılsın Bayram nasıl geçti
Ayy ne güzell olsun buna da şükür yine baya vakit geçirdinizBen de gittim ama bi günlüğüne yine de güzeldi Bi daha gitmeyi düşünüyor musun
İyiyim kuzum vakit yaklaşıyor artıkbir ay 1 hafta kaldı 1 hafta hemen gecsin 29lardann devam edelimmm
sen nasılsın
evet cnm ya 5haftamız kaldı çok şükür bitiyor bu da huzurumuza tekrar kavuşacağız
iyi sayılırım tatlım bayramda yokluğunu fzla hissettim nişanlım da duygusal davranınca içim daha kötü oldu tabi5hafta sonra bomba gibi olucam ama sona geldik şükür
Evet aynen kuzum...bende hissettim çok bir an önce gelselerdi, 20 gün kala artık hazırlıklar başlar
O kadar aciz o kadar hastalar ki acımaktan başka bi şey hissetmiyorum . İnsan olamaz böyleleri , resmen hayvanlaşmışlar . Tabi çoğu hayvan bunlardan kat kat üstündür. Manevi eksiklikten kaynaklanıyor bu. Bu yaptığının cezasını çekecektir. Allah ıslah etsin canım . Kadınlar bu kadar aşağılık kocaları hak etmiyorhyr cnm eşi gelmiş bayram dolayısıyla annesine orada tel.ini karıştırırken tesadüfen görmüş o kadar sinrliyim ki anlatamam bu nasıl bir vicdansızlık kadıncağız senin çocuğunu taşısın senin aklın nerde olsunAllah ıslah etsin böylelerini
Ayy vall Ramazan gelse de ondan sonrası çabuk geçer diyorduk ramazanı da bayramı da yedik bitirdik oh çok şükür1.gün k.vler nişanlımın yengesi halası falan gelin görmeye geldiler bize, 2. gün bizde k.vlere gittik güzeldi işte nişanlım olmadı tat alamadım pek ama vakit yaklaşınca artık teselli buluyorum bir dahaki bayrama yanında inş diyorum kendi kendimeeesen nasılsın canım senin bayramın nasıldı
Merhaba kizlar
Ben yoldayim esimin yanindan dönüyorumkomutan 4 gün izin demisti ama baska bi komutan 3 gün olur demis bu sebeple arife günü ogleyin baslayan evci iznimiz bugün saat 5te bitti cok şükür cok güzeldi
Aynen askerimde bunaldı artık çok boş geliyor bana burası diiyor hiçbişeyin tadı yok diyor...o günler çabuk gelsin artık iyice sabırsızlanmaya başladım şafak sıkıştırıyor
O kadar aciz o kadar hastalar ki acımaktan başka bi şey hissetmiyorum . İnsan olamaz böyleleri , resmen hayvanlaşmışlar . Tabi çoğu hayvan bunlardan kat kat üstündür. Manevi eksiklikten kaynaklanıyor bu. Bu yaptığının cezasını çekecektir. Allah ıslah etsin canım . Kadınlar bu kadar aşağılık kocaları hak etmiyor
Ayy vall Ramazan gelse de ondan sonrası çabuk geçer diyorduk ramazanı da bayramı da yedik bitirdik oh çok şükürgeçecek inşallah canım ya merak etme... Benim de iyiydi canım oyalandım bi şekilde iştee askerimin yanına gittim ama hemen geçti birkaç saatlik görüşme
Kusum 3 günü doya doya gecirdiniz buna da şükür. Haftaya da ben kavusuyorumartik bitti zaten sonra hep bizimleler.
Cok şükürtatlim sizin bulusmaniza da az kaldi bitiyor aetik, mutluluga adim adim ilerliyoruz
Düşündükce içim kipir kipir oluyoryeni hayatimiza daha büyük bir aşkla ve baglilikla baslayacagiz.
Evet canım bi de sen evli olunca Bayram ziyaretleri zor geçerdi tahmin edebiliyorum. Oh kurtuluyoruz az kaldı:)Cok güzel oldu canim bayramda annemlerle yada kayinvalidelerle ev gezmelerine gitseydim aglardim heralde oturupen guzel bayram oldu basbasa akraba ziyaretleri yok bi daha evciye gitmem canim bi dahaki gidisimde onu alıp evimize getirecegim
moral oldu aslında ama döner dönmez bişey farketmedi canım ayrılmak çok zorAynen askerimde bunaldı artık çok boş geliyor bana burası diiyor hiçbişeyin tadı yok diyor...
Evet ya ramazanda bayramda bitti gerçekten.
Ne güzel bi sarılmak bile moral olmuşturrr sizee zaman hiç yetmezki zatenn sevdiceklerin yanında
İyidir inş. askerin
Aynen askerimde bunaldı artık çok boş geliyor bana burası diiyor hiçbişeyin tadı yok diyor...
Evet ya ramazanda bayramda bitti gerçekten.
Ne güzel bi sarılmak bile moral olmuşturrr sizee zaman hiç yetmezki zatenn sevdiceklerin yanında
İyidir inş. askerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?