- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.311
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.961
Kızlaaaaaarrrrnaptınız Bayram ziyaretleriniz bitti mi
Hoşgeldinslm cnmmbitti yeni geldim bende eve sen nasılsın nasıl geçti bayramın
Hoşgeldinayy bi baktım ki kimse bi şey yazmamış buraya şaşırdım 3 gün de dolaştınız mı canım bizim o kadar uzun sürmedi sadece ilk gün ziyaret olayımı z oldu.. Fazla akraba yok burda çünkü ... Yine de iyi geldi valla dinlenmiş oldum genelde:) yarın da tatill üstelik
Bende kayınvalide yok şimdilik ama olunca bayramlar nasıl geçecek bilmiyom daha yoğun olur herhalde benim de :) kayınvalidene sen gitmedin mi canım küçükler gidiyo ya genelde :26:ilk günü evdeydim cnm kayınvalidemler falan geldi ikinci günü şehir dışına çıktık ziyaretler falan derken ancak gelebildim bende :)
tatilde lazım cnm iyi olmuş böyle de gezmekte sıkıntı bir süre sonra uzatıp bacaklarımı yatsam daha iyiydi
Bende kayınvalide yok şimdilik ama olunca bayramlar nasıl geçecek bilmiyom daha yoğun olur herhalde benim de :) kayınvalidene sen gitmedin mi canım küçükler gidiyo ya genelde :26:
kızlar napıcamı şaşırdım 3 ayı kaldı askerlinin bitmesine ama aramız şuan soğuk gibi artık eskisi kadar konuşamıyoruz sanki gün geçtikçe benden uzaklaşıyomuş hissine kapışıyorum ya....
tatlım kafayı yiycem ya uzaklaşıyouş gibi o öyle yapınca ben dahada hırçınlaşıyorum artık nefes alamaz hale geldim ona sarmaya başladı uğraştığım bir şey olmayıncada daha da abartıp tartışıyorzmerhaba cnm hoşgeldin şu an askerlik psikolojisi seni yanlız bırakma psikolojisi içinde kimi erkekler daha çok bağlanır kimileri de arpacık kumrusu gibi düşünmeye başlar kendini çeker seninki de öyle olmuş sanırım... üstüne gitmemeye ve alttan almaya çalış o uzak davransa da sen hep sıcak davranmaya çalış onu bekleyeceğini gelince herşeyin daha güzel olacağını falan söyle bunları duymak iiyi gelicektir:26:
kızlar napıcamı şaşırdım 3 ayı kaldı askerlinin bitmesine ama aramız şuan soğuk gibi artık eskisi kadar konuşamıyoruz sanki gün geçtikçe benden uzaklaşıyomuş hissine kapışıyorum ya....
tatlım kafayı yiycem ya uzaklaşıyouş gibi o öyle yapınca ben dahada hırçınlaşıyorum artık nefes alamaz hale geldim ona sarmaya başladı uğraştığım bir şey olmayıncada daha da abartıp tartışıyorz
peki sizn askerlik bittikten sonra aranız nasıl oldu ya orda davrandığı gibi mi yani ilgisiz mi ? bu arada yorumun ve tavsiyen için çok saol ama ben sabırsızınm hemen öfkeleniyorum aslında dediğin gibi yapsam belki toparlarız ama bıktım alışmasından korkuyorumilgisizlik kadını hırçınlaştıran faktör tabi ki hak veriyorum size fakat dediğim gibi davranmaktan başka çareniz olduğunu düşünmüyorum.. ya rest çekip iyice herşeyi dağıtacaksın ya da dediğim gibi davranıp bu durumu kabullenmesini bekliyeceksiniz onlar için zrlu bir süreç yaşadığım için daha iyi anlayabiliyorum sizi hem de sevdiğinizi... isterseniz sessiz kalıp bekleyin belki bu da iyi olabilir siz daha iyi bilirsiniz huyunu suyunu.... tavsiyem sakinliğinizi koruyun ona karşı. siz üstüne gittikçe o da hırçınlaşıcak ve siz anlayış taraf konumuna düşeceksiniz biraz ilgi herşeyi toparlayabilir:26:
peki sizn askerlik bittikten sonra aranız nasıl oldu ya orda davrandığı gibi mi yani ilgisiz mi ? bu arada yorumun ve tavsiyen için çok saol ama ben sabırsızınm hemen öfkeleniyorum aslında dediğin gibi yapsam belki toparlarız ama bıktım alışmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?