• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm değiştirirsnn çeşit çeşitt yaparsınnnn gözün ona alışırr diğerinee geçersnnnn:1: bekliorummm cnmm mrkk ettmm anahtarlığıı:)bndee boncuklarıı işlemeye başlasam artıkk ii olcakk, o kadar boncuk aldım ama hala bekliolarr

Ne yapacaksin boncuklarla tatlim:31:

canım bizim de bozuktu 6gün hiç konuşmadık şimdi yavaştan düzelmeye başladık gibi umutsuzluğa kapılma sende düzelirsiniz sizde askerlik iyice bunalttı bitse de rahatlasak artık gelsinler hiç birşey kalmayacak bak görürsün bize biraz daha sabretmek düşüyor malesef:26:

ben sabredemedim canım maalesef çok üzerine gittim o da patladı herşey çok kötü şu an hatta ayrıldık da diyebilirim ..inş düzeliriz:14:

evtttt cnmmm haftalık ürünlerr gelio, her haftaa farklı şeyler oluo, ben ordann ikili kalpli kek kalıbı aldımmm, mutfak için bez aldık ve çok güzel çıktııı, çok güzel şeyler oluoo ordaa

Ayy o magazanin ne is yaptığını bi türlü anlayamadım ben:9: o yüzden de hic girip bakmam.. bi daha foruma gittigimde göz atacagim tatlim tesekkurler:42:

Ayy o magazanin ne is yaptığını bi türlü anlayamadım ben:9: o yüzden de hic girip bakmam.. bi daha foruma gittigimde göz atacagim tatlim tesekkurler:42:

cnmmmm bennn bi araa sürekli giidodummm ne gelmiş dieee:1: bazen ciddenn çokk orjinal şeyler oluo, aklında olsun.. nişanlımdan hiç ses yokk hiç böyle yapmazdıı çok mrk ediorummmm:18: öğlen aradıı konuştk, normalde akşamm hep arardııı neden aramadı anlamadımmmm

cnmmmm bennn bi araa sürekli giidodummm ne gelmiş dieee:1: bazen ciddenn çokk orjinal şeyler oluo, aklında olsun.. nişanlımdan hiç ses yokk hiç böyle yapmazdıı çok mrk ediorummmm:18: öğlen aradıı konuştk, normalde akşamm hep arardııı neden aramadı anlamadımmmm
Canim bi hareketlilik vardir belki.. komutan falan denetime gelmistir.. merak etme bisey olmaz orda durup dururken ne olsun ki.. ortami olmamistir aramaya:31:

Canim bi hareketlilik vardir belki.. komutan falan denetime gelmistir.. merak etme bisey olmaz orda durup dururken ne olsun ki.. ortami olmamistir aramaya:31:

cnmmm haklısınnn işte ben biraz panik biriymmm:1: aradı şimdi konuştukk, manisa da lens kalmıştıı, sanki kötü bişey varmış gbi kendimi bunaltıorumm işteee:31: yrn da çarşımzzz varr, sizinki ne zmnn cnmm

cnmmm haklısınnn işte ben biraz panik biriymmm:1: aradı şimdi konuştukk, manisa da lens kalmıştıı, sanki kötü bişey varmış gbi kendimi bunaltıorumm işteee:31: yrn da çarşımzzz varr, sizinki ne zmnn cnmm

Tatlim rahat ol bunaltma kendini :31: bazen esim ertesi gun carsi nasilsa cok konusacagiz diye o gün sadece bi kere ariyor, bende bu duruma alistim hic bisey demiyorum:31: bizim carsimizi bu hafta yine cumartesiye yazmislar tatlim:31:

Tatlim rahat ol bunaltma kendini :31: bazen esim ertesi gun carsi nasilsa cok konusacagiz diye o gün sadece bi kere ariyor, bende bu duruma alistim hic bisey demiyorum:31: bizim carsimizi bu hafta yine cumartesiye yazmislar tatlim:31:

evttt cnmmm doğruu diosunn amaa bazen kendimee anlatamıorumm, içim sıkılıoo bi bunalıorummm.. evt aslndaa çarşıda zaten konuşuluo mesajlaşılıoo, yeni askerler geldi ya ankesörlerde çok sıra oluomuşş bide bazı numaralar bozukkk, kalanlar da yığılma oluodur..

ben sabredemedim canım maalesef çok üzerine gittim o da patladı herşey çok kötü şu an hatta ayrıldık da diyebilirim ..inş düzeliriz:14:

cnm bizim de öyleydi biraz kendi haline bırak belki bu çare olur size ben hiç bırakmadım kendi haline diyebilirim o dönmesede msj attım aradım sonunda döndü çok iyi değiliz ama kötü de değiliz sizinkide düzelir cnm biraz zaman ve sabır...

OKATRE VE BENNUR CUM inşallah sorunlarınız en kısa zamanda düzelir canım.. Bugün kadir gecesi. Rabbim aranıza soğukluk vermesin..

:72::72::72::72: şafak 44 Malatya :72::72::72::72:

Back
X