• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Günaydın Asker bekleyen yarenler :)

İlkay Allah en kısa zamanda kavuşturmayı nasip etsin,dua et çabucak biter,dğer topikten Bircan bana söyledi
Çubucak kavuşursun inşallah

Kızlar Günaydın. .
Bazen ozlemimiz kat kat artacak, bazen hayatın yoğunluğundan hafifleyecek.. bu döngü 5 ay devam edecek.. dun iyiydim bugün niye kötü oldum diye sebepler aramayın. . Bu olacak .. duygularınız yokmuş gibi davranmayın.. bazen ertelemek gerekiyor mesela askerimizle konuşurken. . Ama sakın bastirmayin.. yaşayalım bu acıyı bu hasreti..

Günaydın Asker bekleyen yarenler :)

İlkay Allah en kısa zamanda kavuşturmayı nasip etsin,dua et çabucak biter,dğer topikten Bircan bana söyledi
Çubucak kavuşursun inşallah

Sağolasın tatlım. . Diğer topigimize gelmez oldum hep burdayim:26:

Günaydın arkadaşlarrrr
bugün askerlerimizin birliğe teslim olduğunun 7. günü zaman hiiiç geçmiyo sanki :(
telefonda konusunca bellı de etmemeye calısıyorum ama cok ozledim benn nasıl gecıcek 5ay..
353.dönem başvuruları da 1aya kalmadan bitiyomuş onlarında yaklaşşsa gunu de bi an evvel bizde sevinsek...

Kızlar Günaydın. .
Bazen ozlemimiz kat kat artacak, bazen hayatın yoğunluğundan hafifleyecek.. bu döngü 5 ay devam edecek.. dun iyiydim bugün niye kötü oldum diye sebepler aramayın. . Bu olacak .. duygularınız yokmuş gibi davranmayın.. bazen ertelemek gerekiyor mesela askerimizle konuşurken. . Ama sakın bastirmayin.. yaşayalım bu acıyı bu hasreti..
En önemlisi askerimize bişey hissettirmemek.. O an baska bişeye sinirliyken bile o aradıgında neşeli konusmalıyız unutmayalım ki bizim yanımızda sadece o yok.. Oysa onlar .. Tanımadıgı bir sürü adamın içine gidiyorlar yeni bir ortam yeni bir yatak sevdikleriyle konusamıolar her istediklerini yiyemiyorlar.. Biz bi şekilde cok daralınca cıkıp dolasıyoruz ailemizle vakit geciriyoruz tv izliyoruz arkadaslarımızla görüşüyoruz
Unutmayalım ki onların durumu coook daha zor aman kızlar tutun kendinizi
Onlar kimbilir neler kuruyorlar sesimiz azcık kötü gelse acaba benden sıkıldı mı acaba beklemek mi zor geldi vs vs
Gececek bu günler hep birlikte atlatacagız..

Kendimi telefonda,karşısında sıkmaktan güçlü olmaya başladım galiba biraz..Çok duygulanıyorum ama ağlamıyorum ben şu sıralar.Sınavlarım filan derken beni çok meşgul etti.Burnumun direği sızlıyo çok özlüyorum ama tutuyorum yutuyorum...Yoksa çok dağılıcam biliyorum kalmıcak sınavlar filan bende sonra.Kendi kendime yapıcam....
Çok özledim ama.Şurda 3-5 gün geçti sadece bide.Gece yatmadan önce konuşurduk uzun uzun...Şimdi çok boşum.Günün belli saatlerinde çalıyo artık telefonum sadece.Onun mutluluğu bambaşka gerçi ama insan özlüyo.
Mesela bi olay oluyo komik bişey.Anında haber verip konuşur yorumlaşır gülüşürdük.Biz mesafeleri yakın etmiştik birbirimize bi nevi.Ama şimdi çok özledim.Biz birbirimize daha yakın olmak isterken bu engel içimi yiyo.Konuşamıyorum,sarılamıyorum,omzunda ağlayamıyorum,ona sürekli gülemiyorum...Bunların hepsinin yanında bide ÇOK FAZLA özlüyorum..Nasıl geçicek bu 155 gün.Yemin törenini sayıyorum o zaman bi türlü gelmiyo sanki:43:

Aynen öyle iki sene bizde öle uzakta idik ama yakındık sonra ben okulu bitirdim onun işi de halloldu kayseride memleketimizde buluştuk yani. nişanlandık hep bize geliyordu :(hep çıkıp geziyorduk :(iş çıkışlarında alıyordu beni şimdi boş kaldı elim kolum :(tişortünü koklayınca tutamıyorum kendimi kokusu var kendisi yok :( her zaman günaydın derdi sabahhları ben kalkmadan uzun bi günaydın mesajım telefonumda hazır olurdu...:( yok şimdi:( dün hiç uyuyamadım başım çatlıycak sanki :( :( ooof off Allahım sabır versin de daha bir hafta olmuş yaa :S yanımdayken vızır vızır geçiyodu zaman...:( :5:

O zaman çok canını sıkmamalısın güvende en azından :34:
Çok büyük bi yer 20 bölük mü ne vardı ama 17 si muhafız diğerleri deniz arama kurtarma mı neydi.
Bütün gün eğitim oluyor işte arada mutfak görevine vs. gidiyorlar.
Çok sıcak ve nemli bi yerdi ağustos ayında belki şuan da öyledir.
Acemi birliği olduğu için çarşı izni yok zaten yorgunluktan erkenden yatıyorlar.
Eğitim de öyle basit spor hareketleri yani sevgilim öyle demişti.
Son 10-15 gün kala yemin töreni için hazırlıklar yapılıyor.
Bolca yürüyüş çalışıyor.
Telefon etme sıkıntısı olmaz ankesörü bol bi yer.
Hatta bazı ankesörler geri aramalı olması lazım.
Kantinde her türlü ihtiyaç malzemesi var fakat sıra çok var. İskenderunun o yanı kötü herşey sıra
Banyo sırası, yemek sırası, kantin sırası, wc sırası... Çok kalabalık 2000 kişi kapasiteli olması lazım.

Canım tel rahat diyorsun ama sürekli sıra var gün de bir defa ancak aqrıyor beş bilemedin on dakka sizdede bölemiydi.birde burası çook büyük sen bu telefonları arasanda açan kişi koca yerde beni nasıl bulup çağıracak dedi....birde burdan genel u.birliğine nereler çıkıyor?

madem öyle ben de tezkere tarihini 19dan 17 eylüle çektim :32:

ama neden hala şafak 152 gçsteriyor anlamadım..

Son düzenleme:
Aşkın bağımlılık yapıyor kesin...
İnsanı yeşerten bir uyuşturucu varsa o da sensin...
Yüreği hasretin ellerine verdim sevgilim...Yarım gibi dolaşıyorum buralarda, sesini duyunca nefes aldığımı hissediyorum..
Bir o kadar güçsüz bir o kadar güçlüyüm aslında, geceleri daha bir teslim alıyor beni özlem...Sıcacık ellerin olmadığında uyumak zor, Şimdi tek arzum var aslında sarılıp boynuna bir çocuğun ağlaması gibi hıçkırmak omzunda...Tıpkı sana kızıpta yine omzunda ağladığım günler gibi...İşte ondn zor ya ben herşeyi sende bulmuştum bir tutam aşk, sevgi, güven,kırgınlık,kızgınlık,özlem herşeyi senle tattım ve senle sevdim hepsini...Ne olursun gel ben yine yanımdayken özlemek istiyorum seni.... :5:

İYİ GECELER CANLAR BEN İPTALLL :(

yüreğimi dağladın :( helal olsun...

Ya şimdi sevdiceğimim aradım ben ilk defa bi tel çaldı ve biri açtı ama ismini falan söledim de şimdi eğitimdeler biz iletelim seni arasın neyi olursun dediler ama bence geçiştirmek için dediler bilmiyorum öyle hissettim off ya :25:

Ya şimdi sevdiceğimim aradım ben ilk defa bi tel çaldı ve biri açtı ama ismini falan söledim de şimdi eğitimdeler biz iletelim seni arasın neyi olursun dediler ama bence geçiştirmek için dediler bilmiyorum öyle hissettim off ya :25:
merhaba kızlar 347lerdenim bende canımm canını sıkma bir çok kez aradım devriyede, lovada vs hep böyleydi normal yanii müsait olduğunda arayacaktır söylüyorlar zaten aklın kalmasın diye yazmak istedim :31:

Aşkın bağımlılık yapıyor kesin...
İnsanı yeşerten bir uyuşturucu varsa o da sensin...
Yüreği hasretin ellerine verdim sevgilim...Yarım gibi dolaşıyorum buralarda, sesini duyunca nefes aldığımı hissediyorum..
Bir o kadar güçsüz bir o kadar güçlüyüm aslında, geceleri daha bir teslim alıyor beni özlem...Sıcacık ellerin olmadığında uyumak zor, Şimdi tek arzum var aslında sarılıp boynuna bir çocuğun ağlaması gibi hıçkırmak omzunda...Tıpkı sana kızıpta yine omzunda ağladığım günler gibi...İşte ondn zor ya ben herşeyi sende bulmuştum bir tutam aşk, sevgi, güven,kırgınlık,kızgınlık,özlem herşeyi senle tattım ve senle sevdim hepsini...Ne olursun gel ben yine yanımdayken özlemek istiyorum seni.... :5:

İYİ GECELER CANLAR BEN İPTALLL :(

duygularımıza tercüman olmuşssn cnmm

Canım tel rahat diyorsun ama sürekli sıra var gün de bir defa ancak aqrıyor beş bilemedin on dakka sizdede bölemiydi.birde burası çook büyük sen bu telefonları arasanda açan kişi koca yerde beni nasıl bulup çağıracak dedi....birde burdan genel u.birliğine nereler çıkıyor?

Bizde telefon sırası fazla yoktu ankesör bol orada beni günde 3 kez falan arardı bi seferde 10 dakika rahat konuşurduk.
Akşam üstü arayınca en çok o zaman konuşuyorduk 20 dakika falan.
Bölüğünü söylersen belki iletirler oraya.
Usta birlikleri de genellikle çanakkale, istanbul, izmir, antalya falan oralara çıkıyor deniz olan illere dağıtım oluyor.
Bi tek ankara da var bi deniz komutanlığı oraya da az kişi gitmişti.

merhaba kızlar 347lerdenim bende canımm canını sıkma bir çok kez aradım devriyede, lovada vs hep böyleydi normal yanii müsait olduğunda arayacaktır söylüyorlar zaten aklın kalmasın diye yazmak istedim :31:

çok sağol canım hiç bu kadar uzatmamıştı arayı bende merak ettim işte size de az kalmış nişanlımısın sende :) :13:

Bizde telefon sırası fazla yoktu ankesör bol orada beni günde 3 kez falan arardı bi seferde 10 dakika rahat konuşurduk.
Akşam üstü arayınca en çok o zaman konuşuyorduk 20 dakika falan.
Bölüğünü söylersen belki iletirler oraya.
Usta birlikleri de genellikle çanakkale, istanbul, izmir, antalya falan oralara çıkıyor deniz olan illere dağıtım oluyor.
Bi tek ankara da var bi deniz komutanlığı oraya da az kişi gitmişti.

:( hadi ya biz neden günde zar zor bi defa konuşuyoruz ki :( çok canım sıkılıyor yaaa offf

Back