- Konu Sahibi esraylmz03
-
kızlar şimdi nişanlımla ile konuştum(acemi birliği manisa), fotoğraf çektiriolarmış çok sıra varmış, ismin baş harfine göre oluomuş sıra..hala devam ediomuş. bizimkiler belki bugun aşı olckmış her bölük olur mu onu bilmiorum..
Kıbrısss... Iyımı kotumu bılmem ama... Bana nobetten bahsetmedi bız tutmıcakmısız falan dedı. Acemilikte yokmus dedı. Manısada ustalıklarını yapanlar varmıs onlar tutuyomus sanırım yanlıs bılgı olmasın pek hattlamıyorm. Senın usta neresi peki
ooooooyyyyy... kurban olurum yaratan allaha.. aşı mı olacaklarmıışşşş...
cnmm ii tabiki de bence :) koğuş nöbeti dedi sanırım hırsızlk için fln ama tam anlaamadım, aynı anda çok şey konuşunca hepsi karışıo.. bizim de usta birlik edirne keşan
evtt cnmm doğru söylüosun telefonlar dinleniyor ve çok detaya giremiolar.. bi kaç kere ima ettim çok açık konuşamıorum die anlamıştr sanırım..ama genel anlamda ii bi yer olduğunu söyledi manisanın. üstler anlayışlı fln dedi ben de çok soru soramadım zaten doğruyu tam söyleyemezz
Keske bnmde edirne olsa :) neyse Allah hepsine yardım etsin de cabucak bıtsın. Aksam ararlarsa yıne konusuruz cnm neler olmus :)
evttt cnmm yaabüyük ihtimalle aşı olucz bugun dedi, ama her bölüğün farklı sanırım exist in askeri de cuma olmuş, bizimki olckmış bugun benim nişanlım beşinci bölükte, seninki hangisinde acabaaa
ben namaz kılabilme imkanlarının olup olmadığını çok merak ediyordum. telefonda şifreli bir şekilde sordum. malesef hiç fırsat olmuyor dedi. o zaman eğitim başlamamıştı. şimdi durum nasıldır bilmiyorum ama umarım imkanları vardır. yoksa bu durum kılanlar için sürekli bir huzursuzluk olarak kendilerini tedirgin edecek
Evet cankayada kalıyor
Hep birlikte atlatcaz bugunleri bak 349 lara bizi beklediler geldik :)
Bizde 353 leri beklicez artık ))))
amin canım inşallah vallahi 353leri gördüğüm gün gözlerim fingir fingir yerinden oynıcaksabırsızlıkla az kalmış günlerimizi saycam
ben namaz kılabilme imkanlarının olup olmadığını çok merak ediyordum. telefonda şifreli bir şekilde sordum. malesef hiç fırsat olmuyor dedi. o zaman eğitim başlamamıştı. şimdi durum nasıldır bilmiyorum ama umarım imkanları vardır. yoksa bu durum kılanlar için sürekli bir huzursuzluk olarak kendilerini tedirgin edecek
amin canım inşallah vallahi 353leri gördüğüm gün gözlerim fingir fingir yerinden oynıcaksabırsızlıkla az kalmış günlerimizi saycam
kızlar 353 ler ağustosta teslim oluolar dimi
kızlar 353 ler ağustosta teslim oluolar dimi
evet güzelim ağustosta hayırlısıyla
1. bölük canım.
normalde evet aslında orası da sabit hat olmalı, ama ben öyle bi söylenti duydum, o yüzden sormak istedim canım eminsin dimi?:26:
evet güzelim ağustosta hayırlısıyla
hemen ağustos ayı gelse keşkee bizlern çok az kalck inş o zmnn
canım gitti gideli hiç mi aramadı ? anlamadım sadece bir kez mi konuşabildiniz yoksa? Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim biz konustuk 4-5kez gittiginden itibaren ama dün oglen 1den beri konuşmadık. . Özledim :26:
cnmm bak buraya yazmıştım fotoğraf çekimi fln varmış bayaa kalabalıkmış hatta nişanlım dedi ki ilk ismim b harfi ile başladığı için benim önce çekildi çok kişi hala beklio, snr da eğitim fln başlamış. hiç aklına takma ararr cnm benimm
existt, benim askerimin de usta birliği kıbrıs. irtibatı koparmayalım tatlım..
cnmm bak buraya yazmıştım fotoğraf çekimi fln varmış bayaa kalabalıkmış hatta nişanlım dedi ki ilk ismim b harfi ile başladığı için benim önce çekildi çok kişi hala beklio, snr da eğitim fln başlamış. hiç aklına takma ararr cnm benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?