351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ooooooyyyyy... kurban olurum yaratan allaha.. aşı mı olacaklarmıışşşş...

existt, benim askerimin de usta birliği kıbrıs. irtibatı koparmayalım tatlım..

ooooooyyyyy... kurban olurum yaratan allaha.. aşı mı olacaklarmıışşşş...

evttt cnmm yaa büyük ihtimalle aşı olucz bugun dedi, ama her bölüğün farklı sanırım exist in askeri de cuma olmuş, bizimki olckmış bugun benim nişanlım beşinci bölükte, seninki hangisinde acabaaa

cnmm ii tabiki de bence :) koğuş nöbeti dedi sanırım hırsızlk için fln ama tam anlaamadım, aynı anda çok şey konuşunca hepsi karışıo.. bizim de usta birlik edirne keşan

Keske bnmde edirne olsa :) neyse Allah hepsine yardım etsin de cabucak bıtsın. Aksam ararlarsa yıne konusuruz cnm neler olmus :)

ben namaz kılabilme imkanlarının olup olmadığını çok merak ediyordum. telefonda şifreli bir şekilde sordum. malesef hiç fırsat olmuyor dedi. o zaman eğitim başlamamıştı. şimdi durum nasıldır bilmiyorum ama umarım imkanları vardır. yoksa bu durum kılanlar için sürekli bir huzursuzluk olarak kendilerini tedirgin edecek

Keske bnmde edirne olsa :) neyse Allah hepsine yardım etsin de cabucak bıtsın. Aksam ararlarsa yıne konusuruz cnm neler olmus :)

cnmm kıbrısta rahattır sen hiç üzülme, bizim edirne keşan için ilk başta kötü şeyler söylendi, işte gitmeden yaşamadan bilemiosun.. akşam sen de konuşursan burda paylşır mısn bizimle cnmm? ben de konuştuğm an burda anlatcm sizlere..

cnmm usta da daha rahat namaz kılmak için imkanları olur die düşüourm.. şimdi daha düzen tam oturmamış olduğu için de imkan bulamamış olabilir askerin..

Canım namazın dış farzlarından biri de hür olmaktır. Asker o şimdi hürriyeti yokki gönlünü ferah tut.

normalde evet aslında orası da sabit hat olmalı, ama ben öyle bi söylenti duydum, o yüzden sormak istedim canım eminsin dimi?:26:

acemi birliğinde nişanlım çaldırıyordu ben arıyordum ankesörlüyü ve dakikalarımdan gitti hep hala daha cep telefonu dikkatli kullandığı için gece ankesörlüden konuşuyoruz ve dakikalarımdan gidiyor için rahat olsun canım

Canim biz konustuk 4-5kez gittiginden itibaren ama dün oglen 1den beri konuşmadık. . Özledim :26:

cnmm bak buraya yazmıştım fotoğraf çekimi fln varmış bayaa kalabalıkmış hatta nişanlım dedi ki ilk ismim b harfi ile başladığı için benim önce çekildi çok kişi hala beklio, snr da eğitim fln başlamış. hiç aklına takma ararr cnm benimm

Konustuk simdi kizlar. Sesi iyi geliyordu.. bir kac gündür sikintim vardi ama iyiyim dedi soramadim dinleniyor telefonlar diye. Yanina gittiginde soracağım. Oglen babasını aramış o yuzden beni aramamis

dedim ki fotoğraf çekiminiz mi var "yoo ne alaka" dedi.. sıra ona gelmemiş belli ki aşı oldunuz mu dedim .. "ilk gün olacaktık ama aşı bitmiş yakında oluruz" dedi. öğlen babasını aramış demiş ki "ilkaya haber ver aradığımı merak etmesin" ama kayınpeder beni aramadı beni sordu sürekli :26: bir sıkıntın var mı, arabayı kullanabiliyor musun, ankaraya ne zaman gideceksin falan diye .. bu pazar kayınvalide kayınpeder yanına gidecekmiş.. ben gidemeyeceğim diye çok üzülüyordum ama bu haberi duyunca mutlu oldum .. haftaya da ben giderim .. sonra zaten yemin törenine çok az kalıyor ohh içim rahatladı ailesinin gideceğini duyunca ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…