- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
kızlar merhaba benm de nişanlım manisa da kısa dönem askerçok zormuş hepsine hayırlı teskereler olsun inş
yok ordan edirne keşan a geçicek, ben hiç konuşamadım nasılmıs belki aynı yerdedirler, dün çok kalabalık ve sıra olduğunu söylemişti girerken acaba yerleşemedi mi die düsünüorum
eğitim mi yapmışlar ilk günden ben gelmedim manisaya dayanamam diye, bi haber alsaydım rahatlıycam da işte hala haber yok ama kalabalık bi yer ya telefon sırası fln çok olur diye düşünüyorum senin eşin batı kışlada mı doğu da mı
Ailesi yemin törenine gidecek Allah izin verirse. Ama ben gidemicem. Sonra biz şöyle bir plan yapmak istiyoruz . O yemin töreni olduğu cuma gününü ailesiyle geçirse evci izni alsa, sonra ankaraya gelse ben de cumartesi ankaraya gitsem orda görüşsek. Böyle bşey olabilir mi? Yoksa evci iznine gerek yok mu bunun için yani evci izni aldığı için cumartesi akşam birliğe gidemez mi izinli olunca oraya almazlar mı? Kuralları hiç bilmiyorum cahilliğimi hoşgörüneğer ailesi de giderse yemin törenine evciye çıkarır canım.sen tek gidersen de cuma yemin töreninden sonra 5 e kadar, cumartesi pazarda 9-5 çarşı izinleri oluyor ancak öyle görüşebilirsini
şöyle oluyor canım ailesi gelenler aynı şehirde adres göstermek koşuluyla pazar akşam 5e kadar evci izninde oluyorlar ve bu süre askerlikten sayılıyor yani usta birliğine eklenme gibi bir durum söz konusu değil.
eğer ailesi gelmez de evciye çıkamazsa,yukarıda dediğim gibi cuma yemin töreninden sonra 5 e kadar, cumartesi pazarda 9-5 çarşı izinleri oluyor.
Ailesi yemin törenine gidecek Allah izin verirse. Ama ben gidemicem. Sonra biz şöyle bir plan yapmak istiyoruz . O yemin töreni olduğu cuma gününü ailesiyle geçirse evci izni alsa, sonra ankaraya gelse ben de cumartesi ankaraya gitsem orda görüşsek. Böyle bşey olabilir mi? Yoksa evci iznine gerek yok mu bunun için yani evci izni aldığı için cumartesi akşam birliğe gidemez mi izinli olunca oraya almazlar mı? Kuralları hiç bilmiyorum cahilliğimi hoşgörün
cnm aradı smdi konustuk gece uyumamış rahatım dedi o da batıdaymıs :) smdi eğitimdelermiş rahatım bir sıkıntı yok dedi tesadüf bizim yüksek lisanstan arkadaşımız da ordaymış baya rahatladım :) siz hangi şehirde oturuosunz uzak mısınz manisaya
cnm ilk aradı bizim de öyle olduu ses gelmedi konuşamadık snr başka numaradan aradı ordan daha rahat konuştuk biz de eğitimdelerdi zaten on beş dk ara vermişler öyle dedi, olsun bak en azından orda kalmasalar bile kısa dönem oldu öyle avunuourm nişanlım mühendis olduğu için çok korkuodk uzun dönemden
konuştuk çok şükür .. hazırladığımız çantadan sadece traş takımını alabilmiş ya:26: ordan bişeyler vermişlerde bilmiyorum nasıl olacak böyle:26:
gltnmhmt
canım yazmışsin telefondan girdim şimdi gördüm.adres gösterince oluyo demek öyle mi.Ayyy ankarada çok akraba var ordan göstersek evci cikabiliyo yani tamam ben bunu sevdiğimin ailesine söyliyeyim o zaten çok sevindim
Beni de sabah aradı sevdiğim.Hala bişey yapmiyolarmis.Daha şimdi bile gelen varmış.haftasonları 7.30ta uyandırıyolarmis ama gelen giden olduğu için yine 5.30ta kaldırmışlar.
Sabah kahvalti da haşlanmış yumurtayla ekmege sürülmelik cikolata vermişler.ekmek bide muz onu yemiş :'( Gece çok uyuyamadim sonra dalmışim diyo.Çok horlayan var diyo.30 kişilik koğuşlarda kalıyomuş.Böyle konuştuk işte :'( kiyamam ona ben :'(
ya şimdi tekrar aradı 2 kez askerim , ama konuşamadık telefonda sesi gelmiyor cızırtılar var siz net bir şekilde konuşabildiniz mi canım
biz denizlide oturuyoruz manisa yakın bize keşke orda kalsa hep
cnm ilk aradı bizim de öyle olduu ses gelmedi konuşamadık snr başka numaradan aradı ordan daha rahat konuştuk biz de eğitimdelerdi zaten on beş dk ara vermişler öyle dedi, olsun bak en azından orda kalmasalar bile kısa dönem oldu öyle avunuourm nişanlım mühendis olduğu için çok korkuodk uzun dönemden
Canım benim sevgilim de manisa'da ve en son kapıdan girmeden önce aradı. Telefonunu oraya teslim edeceğini söyledi. Daha sonra hiç haber alamadım. Çok merak ediyorum. Manisa'da askeri olanlar sürekli beraber iletişimde olalım da birbirimizi haberdar edelim olur mu? Az önce sabah kahvaltı mönülerni burdan okuyunca bir nebze de olsun rahatladım.
cnm dün gece geç yatmışlar bugün hep eğitim varmış bi saat önce yemek yediler gene eğitime gttiler mrk etme ben de bilgi aldıkça burda paylaşırım öğlen de çorba bezelye fln yemişler bide muz dedi yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?