351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar merhaba benm de nişanlım manisa da kısa dönem asker çok zormuş hepsine hayırlı teskereler olsun inş

yok ordan edirne keşan a geçicek, ben hiç konuşamadım nasılmıs belki aynı yerdedirler, dün çok kalabalık ve sıra olduğunu söylemişti girerken acaba yerleşemedi mi die düsünüorum

yok ordan edirne keşan a geçicek, ben hiç konuşamadım nasılmıs belki aynı yerdedirler, dün çok kalabalık ve sıra olduğunu söylemişti girerken acaba yerleşemedi mi die düsünüorum

Dun 4te girdi esim.. cok kalabalikti şaşırdım. . Girdiler kenarda beklediler bi sure.. belli bi sayiya ulasinca bi büyük arac geldi götürdü onlari..az once aradiginda iyiyim dedi gece 12 gibi yatabilmis egitim yaptik dedi:26:

eğitim mi yapmışlar ilk günden ben gelmedim manisaya dayanamam diye, bi haber alsaydım rahatlıycam da işte hala haber yok ama kalabalık bi yer ya telefon sırası fln çok olur diye düşünüyorum senin eşin batı kışlada mı doğu da mı

Bilmem ki egitim dedi ama belki ufak birşeydir:44: biz cok az konustuk ses kesildi durdu sonrada kapandi zaten esim bati kislasinda canim seninki?

Ailesi yemin törenine gidecek Allah izin verirse. Ama ben gidemicem. Sonra biz şöyle bir plan yapmak istiyoruz . O yemin töreni olduğu cuma gününü ailesiyle geçirse evci izni alsa, sonra ankaraya gelse ben de cumartesi ankaraya gitsem orda görüşsek. Böyle bşey olabilir mi? Yoksa evci iznine gerek yok mu bunun için yani evci izni aldığı için cumartesi akşam birliğe gidemez mi izinli olunca oraya almazlar mı? Kuralları hiç bilmiyorum cahilliğimi hoşgörün

olur mu öyle şey biz de hiçbir şey bilmiyorduk canım yaşayarak öğrenilcek şeyler bunlar..
Yanlış hatırlamıyorsan senin askerin de jandarmaydı,benim nişanlımda jandarma.bir çok yer de yemin töreninin hemen ardından usta birliğine gitmiyorlar,benim nişanlım 2 hafta daha acemi birliğinde eğitim görmüştü.Bu durumda evciye çıkıp Ankara'ya gelmesi mümkün olmaz.Şuan acemi birliğinde nerde canım askerin

cnm aradı smdi konustuk gece uyumamış rahatım dedi o da batıdaymıs :) smdi eğitimdelermiş rahatım bir sıkıntı yok dedi tesadüf bizim yüksek lisanstan arkadaşımız da ordaymış baya rahatladım :) siz hangi şehirde oturuosunz uzak mısınz manisaya

ya şimdi tekrar aradı 2 kez askerim , ama konuşamadık telefonda sesi gelmiyor cızırtılar var siz net bir şekilde konuşabildiniz mi canım:26:

biz denizlide oturuyoruz manisa yakın bize keşke orda kalsa hep :26:

konuştuk çok şükür .. hazırladığımız çantadan sadece traş takımını alabilmiş ya:26: ordan bişeyler vermişlerde bilmiyorum nasıl olacak böyle:26:

gltnmhmt

canım yazmışsin telefondan girdim şimdi gördüm.adres gösterince oluyo demek öyle mi.Ayyy ankarada çok akraba var ordan göstersek evci cikabiliyo yani tamam ben bunu sevdiğimin ailesine söyliyeyim o zaten çok sevindim
Beni de sabah aradı sevdiğim.Hala bişey yapmiyolarmis.Daha şimdi bile gelen varmış.haftasonları 7.30ta uyandırıyolarmis ama gelen giden olduğu için yine 5.30ta kaldırmışlar.
Sabah kahvalti da haşlanmış yumurtayla ekmege sürülmelik cikolata vermişler.ekmek bide muz onu yemiş :'( Gece çok uyuyamadim sonra dalmışim diyo.Çok horlayan var diyo.30 kişilik koğuşlarda kalıyomuş.Böyle konuştuk işte :'( kiyamam ona ben :'(

ya şimdi tekrar aradı 2 kez askerim , ama konuşamadık telefonda sesi gelmiyor cızırtılar var siz net bir şekilde konuşabildiniz mi canım

biz denizlide oturuyoruz manisa yakın bize keşke orda kalsa hep

cnm ilk aradı bizim de öyle olduu ses gelmedi konuşamadık snr başka numaradan aradı ordan daha rahat konuştuk biz de eğitimdelerdi zaten on beş dk ara vermişler öyle dedi, olsun bak en azından orda kalmasalar bile kısa dönem oldu öyle avunuourm nişanlım mühendis olduğu için çok korkuodk uzun dönemden

evet eşimde başka numaradan aradı oradan konuşabildik .. çok şükür canım kısa dönem .. ama aklım onda şimdi .. eşyalarını kullanamıyormuş buradan aldıklarımızı :26: telefon defteri de çantasında kalmış sadece benim numaram aklında .. senin nişanlın söyledi mi böyle birşey :26:

konuştuk çok şükür .. hazırladığımız çantadan sadece traş takımını alabilmiş ya:26: ordan bişeyler vermişlerde bilmiyorum nasıl olacak böyle:26:

cnm biz de baya bişey koymuştuk acaba onları içeri sokabildi mi bana bişey demedi daha önceki dönemlerde de bazı eşyaları almadıklarını duymuştum tekrar ararım dedi aradı ama çok az konuştuk yemek yemiş onları söyledi tekrar eğitime çağırıolardı kapadı hemen

oo o zaman harika canım cuma yemin töreninden sonra ailesi evciye çıkarır pazar 5e kadar birlikte zaman geçirirsiniz

Canım benim sevgilim de manisa'da ve en son kapıdan girmeden önce aradı. Telefonunu oraya teslim edeceğini söyledi. Daha sonra hiç haber alamadım. Çok merak ediyorum. Manisa'da askeri olanlar sürekli beraber iletişimde olalım da birbirimizi haberdar edelim olur mu? Az önce sabah kahvaltı mönülerni burdan okuyunca bir nebze de olsun rahatladım.

cnm dün gece geç yatmışlar bugün hep eğitim varmış bi saat önce yemek yediler gene eğitime gttiler mrk etme ben de bilgi aldıkça burda paylaşırım öğlen de çorba bezelye fln yemişler bide muz dedi yedik

oooooyyy sevdiceğim benimm.. :,( çok teşekkür ederim canım. Seni ordan aradığında aradığı numara görünebiliyor mu canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…