- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.981
ne güzel bu hafta da mı gideceksin mamağa keşke bende gidebilsem yaa
bu arada geçmiş olsun iyileşir gelir merak etme hem eğitimden falan yırtmıştır daha iyi gelir şimdi ona
kızlar günaydın
sevdigim hasta olmusaskere gitmeden öncede hastaydı bronsit baslandıgı demişti düzelmişti aslında
bugun revire gitmiş doktor demmişki bu ne ses akcigerlerin cok kötü olmus sigarayı hemen bırakmalısın acil hastaneye sevk edin ( normalde bir gün sonra gidiliyormus hastaneye durum acil olunca bugün gidiyor . )
arayabilirsem ararım dedi hastanede belki ankesörlü vardır dedi içim içimi yiyor. allahım insallah kötü bişey cıkmaz
kızlar istirahat verirler dimi ? bir de hastanelerde ankesörlü oluyor mu ? arayabilir mi yani ?
modum cok düştü
ilkaycım çok sevndm konuyu halletmenize, daha ii olur bak iki gün de görmüş olursunn cnmmm
Evet canım bu haftada gidecegim baska türlü içim rahat etmio
Hala hbr bekliorum(
inşallah daha güzel olur canım
gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba eski nickim arinsu ydu hesabın kapatılmasıyla ilgili bişey sordum anında hesabım silindi sinir oldum
üstüne sinir stresten hastanelik oldum serum tahlil derken uzun bir süreden sonra tekrar aranızdayım umarım herkes iyidir :)
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba eski nickim arinsu ydu hesabın kapatılmasıyla ilgili bişey sordum anında hesabım silindi sinir oldum
üstüne sinir stresten hastanelik oldum serum tahlil derken uzun bir süreden sonra tekrar aranızdayım umarım herkes iyidir :)
gel beni azat et, kayboldum karanlıkta
aa geçmiş olsun canım:26: askerin gittiği için mi bu kadar stresten hastanelik oldun :26:
Geçmiş olsun canım yaaniye bu askerlik yüzünden mi o kadar strese girdin
nolduu cnm çok geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun umarım iyisindir
aynen öyle.. havada güneş var, ama içimde sıkıntı var, bugün hala aramadı.. seninki aradı mı
teşekkür ederim... sanırım ondan cnm okulda gündüz fena olmuştum ztn başım falan döndü gözlerim karardı sonra su verdiler biraz dinlendim akşamı da bayılınca hastanede açtım gözlerimi sıkıntı stres demiş doktor tansiyonum oynamış şimdi iyiyim şükür
aradı canım.. haftasonu için konuştuk hep .. birde aşısını olmuş sonunda .. şimdi öyle mermisiz silahla eğitim yapıyorlarmışakşam arar canım .. benim eşim şimdiye karar 2 gün aramamazlık yaptı.. bazen yoğunluktan bazen sıranın çokluğundan ve sanırım bazende keyifsizlikten olabilir böyle .. sıkma canını .. çok şükür iyiler orada .. büyük sıkıntıları yok.. ufak tefeklerle de baş edebiliyorlar .. eşim silah eğitimi başladığından beri zaman daha çabuk geçiyor dedi .. yemin töreni hazırlıklarından çok sıkılmış çünkü
neden bu kadar yıprattın kendini canım ya :26: sağlığın çok etkilenmiş ama baksana :44: yemek yemiyorsun sanırım .. dikkat et kendine canım, askerin duyarsa çok üzülür ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?