- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.001
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar:) sanırım ondan oldu strese dayanamadım daha fazla askerlikle ilgili başka baskılarda olunca sonuç bu oldu umarım baskı yapanlar mutludur diyorum bende...
baskıya gelincede sizde duymuşsunuzdur askere gittiğini söylüyorum 'amaaan gittiyse aldatmadan gelmez sen unut onu ztn bırakır gelincede' o orda stres altında ztn onu düşüncek halimi var varsa yoksa biziz ama gelde anlat işte insanlara hepsi gidip gördüğü için daha iyi biliyor sanırım :) ayrılık ztn zor bide bunlara maruz kalınca kaldıramadım daha fazla
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar:) sanırım ondan oldu strese dayanamadım daha fazla askerlikle ilgili başka baskılarda olunca sonuç bu oldu umarım baskı yapanlar mutludur diyorum bende...
baskıya gelincede sizde duymuşsunuzdur askere gittiğini söylüyorum 'amaaan gittiyse aldatmadan gelmez sen unut onu ztn bırakır gelincede' o orda stres altında ztn onu düşüncek halimi var varsa yoksa biziz ama gelde anlat işte insanlara hepsi gidip gördüğü için daha iyi biliyor sanırım :) ayrılık ztn zor bide bunlara maruz kalınca kaldıramadım daha fazla
Canım bırakacak insan bahane arıyorsa askerlik iyi bi bahane evet ama neden herkesi aynı kefeye koyuyorlar...Saçmalık sakın takma kafana...
Nişanlımısınız siz tam bilniyorum.Herkes her lafı konuşuyo bıdı bıdı sen neden kafana sıkıntı ediyorsun
Kendine dikkat et sen güveniyorsan sorun yok o zaman bizde aynı serbestlikte aldatabiliriz onlarda böle mi düşünsün ne kadar saçmaaa ya nefret ediyorum destek olacaklarına köstek oluyorlarrrrr
o nası mantık cnmm, askere gidioo ne aldatmasııı.. duyma böyle şeyleri, konuşan karışan çok olur ama işte etkilenme sen
Canım böyle saçmalık duymadım sakın inanma öyle şey olur mu yaa. çocuk muyuz biz veya o kadar cahil miyiz biraz ayrı kalınca hemen aldatma falan tövbe tövbee. akraban mıydı, çok mu yakın tanıdığındı bilmiyorum ama baya sinirlendim kusura bakma çenemi tutamadım.
artık duymamaya çalışıyorum hatta uzak duruyorum bu tip insanlardan saol cnm bize birbirimizden başka destekçi yok bunu anladım yaşamayan bilmeyen anlamıyor bunu boş konuşuyorlar sadece...
bende tutmadım kusur falan yok cnm hakedene konuşcaksın aynen katılıyorum sanki çocuğuz koca insanlarız yapan her türlü yapar bunu anlayacak kadar cahil insanlar diyip geçiyorum artık görüşmeyi de kestim ...
saçmalığa bakar mısın yahayır bide teselli etmeye çalışacaklarına seni hasta etmişler :26:
Canım siz nişanlımısınız merak ettim sadece...evet ya bencede zarar veren insanlar varsa hayatta onlardan uzak duracaksın akraban bile olsa Allahın selamı yeter.içinde olan her türlü yapar askere gitti die değil dibinde seni ayakta uyutur...eğer yapmak istese yani.Canıom biliyorsun basit insanlar kişileri , orta dereceli insanlar olayları, zeki insanlar fikirleri tartışır...Bunlar en dibe vurmuş insanlar.Akılları sıra sana iyilik yapıolar güya seni uyarıyorlar hiç tatlı canını üzme gülümse bakayım sevdğin için çekiyoooorruuuummmm
Kizlar askerim bugün hiç aramadi :-( gunde 2 defa ariyordu cok merak ediyorum, ne yapacagimi şaşırdım. Niye aramadi ki :-(
Kizlar askerim bugün hiç aramadi :-( gunde 2 defa ariyordu cok merak ediyorum, ne yapacagimi şaşırdım. Niye aramadi ki :-(
saol tatlım ya sizlerin iyi gelceğini biliyodum mutlu oldum desteğiniz için çoook teşekkür ederim :)
sözlü sayılırız cnm aileler tanıştı fakat babam askerliği sorun yaptı :) gelince başlayacağız hazırlıklara allah'ın izniyle :)
saol tatlım ya sizlerin iyi gelceğini biliyodum mutlu oldum desteğiniz için çoook teşekkür ederim :)
sözlü sayılırız cnm aileler tanıştı fakat babam askerliği sorun yaptı :) gelince başlayacağız hazırlıklara Allah'ın izniyle :)
rica ederiz canımmmNeden buradayız arada ben kopuyorum ilkay destek veriyo arada ilkay kopuyo ben destek veriyorum bazen seda bazen buket derken toparlıyoruz 14 günü yedik bölyle böyle işte Burda olan herkes sıcacık kardeş gibi gerçekten...:13:
İnşallah canım ooo gelince kimisi bebiş yapcak kimisi isteme töreni kimisi nişan bende düğüüüüüünnnahhhh ahh bi gelselerdiii
rica ederiz canımmmNeden buradayız arada ben kopuyorum ilkay destek veriyo arada ilkay kopuyo ben destek veriyorum bazen seda bazen buket derken toparlıyoruz 14 günü yedik bölyle böyle işte Burda olan herkes sıcacık kardeş gibi gerçekten...:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?