- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.941
Geçmiş olsun canim.Gata'ya sevk edildiysekızlar günaydın
sevdigim hasta olmusaskere gitmeden öncede hastaydı bronsit baslandıgı demişti düzelmişti aslında
bugun revire gitmiş doktor demmişki bu ne ses akcigerlerin cok kötü olmus sigarayı hemen bırakmalısın acil hastaneye sevk edin ( normalde bir gün sonra gidiliyormus hastaneye durum acil olunca bugün gidiyor . )
arayabilirsem ararım dedi hastanede belki ankesörlü vardır dedi içim içimi yiyor. allahım insallah kötü bişey cıkmaz
kızlar istirahat verirler dimi ? bir de hastanelerde ankesörlü oluyor mu ? arayabilir mi yani ?
modum cok düştü
evet çok güsell olurrr 1 ay eve gelsee
ama kendini buna şartlayıp olmazsa üzme kendinii..
ne güsel askeriye otur geçer dememiş hastaneye sevk etmiş.
mis gibi bakarlar şimdi, bütün tahlilleri yapılır, film çekilir.
üzülme ve bol bol dua ett
inşallah hayırlı haberini alacaksınn.
bugün akşama kadar arayamayabilir hastanede koşuşturuyodur şmdii
acilen hastaneye sevk edin diyince korktum panikledim cokçok geçmiş olsun canımhastaneye sevk etmeleri bence revire kalmasından çok daha iyi sen merak etme olur mu ilk fırsatta arayacaktır seni ..
ya gata yada ankarada bir hastane daha varmıs oraya sevk edilcek bende tam bilmiyorumGeçmiş olsun canim.Gata'ya sevk edildiyse
tedavisi en iyi sekilde yapilacaktir merak etme.Islemleri bitince arar, sabirli ol ave dua et.
ya gata yada ankarada bir hastane daha varmıs oraya sevk edilcek bende tam bilmiyorum
beklemekten baska yapcak bişey yok..
acilen hastaneye sevk edin diyince korktum panikledim cok
ama ona hiç belli etmedim onu da panikletmiyim diye :/
Kızlar bi başımda hoşluk var yer çekiyo gibi falan :44:tansiyonumu ölçtürdüm düşük çıktı tam ölçtürürken askerim aradı midem de bi garip açım ondan olabilirmiş garip yaa
günaydın canım manisa ile ilgili haberleri söylüyoruz dikkatinden kaçmıscanım dünde beni 1 kez arayabildi demekki gercekten yogunlar canım merak etme ararAramadı. Bu saate kadar bekledim aramadı. Artık siz de hiç içeri durumlarından bahsetmiyorsunuzbütün yazılari okudum. Haber yok. :.(
aç aç durma canım ondan olabilir . ben de öyleyim şu an ama sıcaktan galiba güneş mi çarptı nedir başım dönüyo gibi.. fazla güneşte durma sen de:44:
yok ofisteyim zatende bilmiyorum yaa aç karnına ağrı kesici içmiştim olabilir mi ki?:44:
kızlar merhaba askeri hasta olanlara acil şifalar versin allahım=( yine herkesin morali bozuk niye böyle kimse normal hayatını yaşayamıyor tabi buna bnde dahilders calısmaya calısıyorum olmuyor hiç biseyın tadı yok.neyse buarada askerimin kulağı yanıomus kıpkırmızı olmus falan revire gidecekti bugun aramadı ne yaptı acaba aynı şikayetten revire bir sürü giden olmus galıba havalarda bi soguk bı sıcakmıs
canım benim nişanlım dün olmuş aşısını =) canım 10 da izin verdiyse durumu tekrar anlatrsan yardımcı olabılecegını sanıyorum.Sonucta senın elınde olan bir şey değildi eşin öyle istedi bence patronunla tekrar konusmanda yarar var hem eşini iiki gun fazla görmüş olursunkızlar sağlınıza dikkat ederim bakayım
eşim aradı.. dün aşı olamamışlar, sıra onlara gelince aşı bitmiş bugün oluruz artık heralde dedi .. dedim annenlere gelmek istiyor nasıl yapalım dedim .. o da ben onlara gelmeyin diyemem, sen cumartesi onlarla birlikte gel birlikte görüşelim, onlar geri dönsünler denizliye sen manisada arkadaşında kal, pazar günü senle baş başa görüşelim dedi.. bana uyar daha fazla görmüş olurum
cumartesi sabah 7 de çıkın dedi ama ben daha dün patrondan cumartesi saat 10 da çıkabilir miyim diye izin aldım, adama tekrar bişey söyleyemem, yemin töreni için izin istemeye yüzüm olmazkeşke cumartesi hiç çalışmıyor olsaydım :26:
aradıgından beri aglıyorum canım elimde degil ki insallah iyi haberlerini alırız
Günaydın canım benim askerim mamakta ve yemin törenine hazırlık yaptıkları için cok yogunlarmıs belki seninki de ondan arayamıordur bide mamakta denetim olcakmıs sanırım senin askerin nerdeydi
selam canım 2 tabur 3 bölükte canım benim askerimSlm canim benim esimde mamakta ayni bolukte olabilirler mi 6,boluk
canım benim nişanlım dün olmuş aşısını =) canım 10 da izin verdiyse durumu tekrar anlatrsan yardımcı olabılecegını sanıyorum.Sonucta senın elınde olan bir şey değildi eşin öyle istedi bence patronunla tekrar konusmanda yarar var hem eşini iiki gun fazla görmüş olursunay ne guzel ya evlisiniz maşallah Allah bir ömür boyu ayırmasın insallah darısı bana ve diğer bekarların basına
canım benim sen durumunu kesinleştir patronuna gidip konus sonucta keyfi bişey değilkızlar sağlınıza dikkat ederim bakayım
eşim aradı.. dün aşı olamamışlar, sıra onlara gelince aşı bitmiş bugün oluruz artık heralde dedi .. dedim annenlere gelmek istiyor nasıl yapalım dedim .. o da ben onlara gelmeyin diyemem, sen cumartesi onlarla birlikte gel birlikte görüşelim, onlar geri dönsünler denizliye sen manisada arkadaşında kal, pazar günü senle baş başa görüşelim dedi.. bana uyar daha fazla görmüş olurum
cumartesi sabah 7 de çıkın dedi ama ben daha dün patrondan cumartesi saat 10 da çıkabilir miyim diye izin aldım, adama tekrar bişey söyleyemem, yemin töreni için izin istemeye yüzüm olmazkeşke cumartesi hiç çalışmıyor olsaydım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?