351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kizlar askerim bugün hiç aramadi :-( gunde 2 defa ariyordu cok merak ediyorum, ne yapacagimi şaşırdım. Niye aramadi ki :-(

cnm yemin töreni yaklaşıoo, eğitimler iicee agırlaştıı zaman bulamıodurr, her bölük aynı anda ara verince sıra da çok oluomuş, sen mrk etme arar mutlakaa cnmm

genel böyle heralde insanlar mutlu huzurlu olan çiftleri çekemiyor kimsede demiyor yani aman maşallah Allah bozmasın hep böyle mutlu olun benimde bunlara sinirim bozuluyor benden büyük olnca saygısızlıkta yapmam istemi,yorum susuyorum susuncada içimde kalıyor günde hastanede bitiyor malesef
hem böyle şeyler karakter meselesi yapcak olan her türlü yapar askerlik mi bekler aldatma için kriter askerlik mi en ufak bir güvensizliğim yok biz mutluyuz huzurluyuz çok çabaladım güzel güzel anlatmayı anlamadılar bende sustum çektim kendimi kuyruk acısı olan insan modeli ded,m bende :)

kızlar her zaman sıkıntılar konuşulmayacak burada bence herkes her an istediği gibi konu açsın, konuşalım paylaşalım, fikir alışverişi yapalım, dertleşelim, ağlaşalım burası bizim topiğimiz

yemin töreni yaklaşıyor ya tatlım eğitimleri yoğundur ya da yorgun olduğu için sırada bekliyememişti içini ferah tutu mutlaka ara habersiz bırakmaz seni üzme sen tatlı canını...
canım saat 6' dan sonra arayabilir.. eşimin öyle yaptığı oluyor bazen
cnm yemin töreni yaklaşıoo, eğitimler iicee agırlaştıı zaman bulamıodurr, her bölük aynı anda ara verince sıra da çok oluomuş, sen mrk etme arar mutlakaa cnmm
Sağ olun kızlar.Alıştırdı beni böyle belli saatlerde aramaya,aramadığı zaman panik yapıyorum İnşallah arar akşama,bugün doğru dürüst ders çalışamadım sesini duymadığım için

Canım çok geçmiş olsun.Sen söylenenlere kulak asma,birbirinize güvendiğiniz sürece kim ne derse desin boşa.Böyle zamanlarda çatlak sesler çok çıkarbana da neler dediler hiç umrumda bile olmadı.Yapacak adam askerliğimi bekler hem de dört duvar arasında.He de geç boşver

evettt kızlar o değilde biz yemine giderken altı saat yol gideceğiz ben şık olmak istiyorumda nasıl olacak ki...ne giysem

kıvrışmayacak birşeyler giymek lazım .. topuklu ayakkabıları da yanımıza aldık mı, oraya varır varmaz hoop değiştiririz, al sana şık bayan

Kızlar sakın kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyim ya bırakın boş boş konuşsunlar haddini bilmeyen cok insan var. Bana bile dediler antalya da ruslar var yazın carşi izninde ilaki plaja felan iner teyyy Allahım ya ki yaparsada öyle bişey o taktığı yüzügü yediririm ona ya neyse

demek ki boş konuşan her yerdeymiş benim gibi canı sıkılan çok varmış yine sinirleniyorum işte herşey bitti çarşı iznine geldi ztn olay sonra içeri tel. sokma olayına aman neler yapar neler eder gibi boş laflar... konuştukça yine sinirim tepeme çıkıyor...

biz herşeyi boş verip bakalım kendimize biz mutlu muyuz mutluyuz bu güne kadarda kimse için yaşamadık bu günden sonrada yaşamayız mutluluk daim olduktan sonra herşey boş can sıkmak yok mutluyuz geldiklerinde de çoook daha mutlu olacağız :) :)

al işte yine cahil insan topluluğundan nameler... bu tip insanlar güvenin g'sinden habersiz malesef herşey boş yapan her türlü yapar Allah kimsenin içine bu vicdansızlığı sadakatsizliği vermesin yeter ki... sen güveniyo musun güveniyosun bitti uzatmanın anlamı yok kimseye hesap vermek zorunda da değiliz cnmcım :)

cnmm yanlış bilmiosammm askerlern her yere gtmesine izin verilmio, bu aradaa benmki yüzüğünüü kapıdan girerken amcasına vermişş deli etti benii, orda bşy olsaa üzülürms manevi değeri varmışş :) keşana takcn ama dedimm oranın kızlarııı çok güzell oluomss her duyan erkek arkadaşııı keşanı, gülüoduu :))

Bana kayınvalidem bile söyledi,oğlumu boş bırakma mazallah gözü kayar diye üzüldüm mü evet ama sonra düşündüm bu zaman kadar sevgimiz,güvenimiz,saygımız devam etmiş mi evet.Eeee bundan sonra ne değiştirecek hiçbir şey

bazı birliklerde yüzük yasakmış cnm hem hırsızlık falan da olabilir içerdeyken takmasın nolur ki sıkma canını sen herşey yüzük mü biz kalple ruhla bağlı değil miyiz birbirimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…