350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

Teşekkür ederim cevabın için 😊 bir de ne zaman yumuşuyor. Bazen eskisi gibi destekli çamaşır giymişim gibi hissediyorum aynı sertlikte 😬
3 ayım bitti yumuş yumuş değiller 1 seneye kadar yolu varmis tam yumuşama için ama taş gibi de değiller sabah uyanınca daha yumuşaklar üzerine yattığım için açıkçası masaj yumuşatıyor dr tavsiye etmediği için ben yapmıyorum yapan çok ben çok memnunum keşke daha önce yaptırsaydım ilk zamanlar zor geçiyor ama suan hersey süper

Geçmiş olsun be hayırlı olsun,kas altı olduysan benim gibi normal ama inan sonrasında çok çabuk geçiyo 😚şekil konusunda bende sıkıntılıyım hep öncesi sonrası fotolarındaki gibi sanıyorız ama diilmiş yavaş yavaş şekil alıyomuş,zamanla görecrğiz hep beraber benim de göğüslerim dikdörtgen şu an yani implantlar yukarda göğüs dokum aşağıda duruyo...
Merhaba bende yeni ameliyat olucam marka ve sekil konusunda cok kararsiz kaldim banada yardimci olun lutfen motiva marka veya mentor yuvarlak onerdi doktorum sizce hangisini secmeliyim sagligim ve gorunus acisindan motiva takilan var mi aramizda

Merhaba bende yeni ameliyat olucam marka ve sekil konusunda cok kararsiz kaldim banada yardimci olun lutfen motiva marka veya mentor yuvarlak onerdi doktorum sizce hangisini secmeliyim sagligim ve gorunus acisindan motiva takilan var mi aramizda
Mentor takıldı bana genelde çoğunluk mentor sanırım benim göğüs genişliğim omzum dar olduğu için yüksek profil öne çıkık takıldı,yuvarlak olması da göğüs yapına göre mesela benim altta vardı üstüm bomboştu göğsümün o yüzden dirwkt damla olsaydı alt kocaman ğst dümdüz olacaktı biraz kabarıklok istiosan ve zayıfsan muhakkak kas altı ve yuvarlak taktır derim,ne dedi dr un muayeneden sonra

Mentor gayet iyi benimkisi mentor 375 cc yüksek profile yuvarlak kas üstü boyum 1.62 kilom 52 gayet orantılı doğal duruyor 3 ayım bitti

3 ayım bitti yumuş yumuş değiller 1 seneye kadar yolu varmis tam yumuşama için ama taş gibi de değiller sabah uyanınca daha yumuşaklar üzerine yattığım için açıkçası masaj yumuşatıyor dr tavsiye etmediği için ben yapmıyorum yapan çok ben çok memnunum keşke daha önce yaptırsaydım ilk zamanlar zor geçiyor ama suan hersey süper
Beklemek gerekecek demek ki benim doktorum masaj verdi 5 gündür yapıyorum biraz fark etti ama sertler umarım çabuk düzelir

Benim ki mentor high profil 350cc kas altı benim omuzlarım geniş meme çapım 17 cm bedenime uygun olduğunu söylüyor doktorum ki daha fazlasını da kaldırırdı diyor bence bu hali bile büyük. Sonuç olarak senin beklentin önemli

Mentor takıldı bana genelde çoğunluk mentor sanırım benim göğüs genişliğim omzum dar olduğu için yüksek profil öne çıkık takıldı,yuvarlak olması da göğüs yapına göre mesela benim altta vardı üstüm bomboştu göğsümün o yüzden dirwkt damla olsaydı alt kocaman ğst dümdüz olacaktı biraz kabarıklok istiosan ve zayıfsan muhakkak kas altı ve yuvarlak taktır derim,ne dedi dr un muayeneden sonra
Motiva yuvarlak 325 cc olarak karar verdi yarisi kas altinda yarisi farkli bir sekilde yerlestircekmis goguslerim hic olmadigi icin basit yassi durmamasi icin dedi?

Motiva yuvarlak 325 cc olarak karar verdi yarisi kas altinda yarisi farkli bir sekilde yerlestircekmis goguslerim hic olmadigi icin basit yassi durmamasi icin dedi?
Evet yarım kas altın bana da öyle taktılar marka açısından da motiva da iyidir duymuştum sonuçta bu iki marka dünyaca bilinen markalar 😉evet işte göğüs yapısı üstü etli kalın dolgun olanlar a genelde damla öneriliyo

Göğüslerin hiç yoksa 325 seni tatmin etmez benden söylemesi sonra burda konu açmazsın inşallah küçük oldular diye özelde mi oluyorsun

Peki ultra yüksek profil mi yoksa yüksek profil mi takildi size.ben de 2 hafta once yaptırdım 325 cc

Benim 2.5 ay olacak ameliyatim.
Boy 1.64
Kilo 55
Yuvarlak 325 kasaltina meme alti kesisi ile kondu.
Hicbir agri batma yanma yasamiyorum cok sukur. Cok agir isler yapmama ragmen. Hicbir noktada dahi hissizlik gibi bir sey yok. Dikislerimi dahi bulamiyorum aynaya bakmadan o kisimlarda bile hissizlik yok yani.
Cok sukur insallah herkes istedigine kavusur mutlu olur.
Cok mutlu ve ozguvenliyim. Dr secimini iyi yaparsaniz herkese tavsiye ederim. Ertelemeyin...
sanki kucuk taktırmıssın. Benim 5 yıl oldu 350 cc mentor. son derece doğal ama sanki küçüldüler :KK43: hiç mutlu değilim. Yeniletmem cok zor slikonlarımı. ameliyatsız buyutme yontemi varmıdır acaba. Güle güle kullan.

Benim 2.5 ay olacak ameliyatim.
Boy 1.64
Kilo 55
Yuvarlak 325 kasaltina meme alti kesisi ile kondu.
Hicbir agri batma yanma yasamiyorum cok sukur. Cok agir isler yapmama ragmen. Hicbir noktada dahi hissizlik gibi bir sey yok. Dikislerimi dahi bulamiyorum aynaya bakmadan o kisimlarda bile hissizlik yok yani.
Cok sukur insallah herkes istedigine kavusur mutlu olur.
Cok mutlu ve ozguvenliyim. Dr secimini iyi yaparsaniz herkese tavsiye ederim. Ertelemeyin...
Merhaba doktorunuz kimdi acaba :)

Bende bilgilerimi veriyim madem :))

Boyum: 1.68
Kilom: 58-60 Degişiyor..

Ameliyat öncesi meme dokum vardı fakat emzirmelerden dolayı üst lobum boşalmıştı,altta dokum vardı..

Ameliyat öncesi B cup sütyen kullanıyordum.Meme dokum oldugu için kas zarı altı yöntemi uygun görüldü.Emzirmelerden dolayı esnemiş gögsümü dikleştirmek,dolgunlaştırmak için 400cc lik yuvarlak protez kullanıldı.Bu yöntem ve protezle gögüslerim iki beden büyüdü.Şu anda D cup sütyen kullanıyorum ama bazı sütyen modellerinde C cup da olabiliyor..Sütyen bedenim 75 beden..
Sonuç olarak istedigim,hayal ettigim gibi gögüslere sahibim :nazar:
Arkadaş olarak ekledim seni,albümümden fotograflarıma bakabilirsin..:KK34:
Beni de ekler misin

merhaba.benimde 300 cc takıldı.çok az bir dokum vardı isersen öncesi sonrası haline bakabilirsin :KK66: fikir olur belki
Merhaba, önümüzdeki hafta cuma ameliyat günümü aldım fakat aldıktan sonra kafam çok karıştı 🥺
Boyum:163
Kilom:50
Benden daha kısa bir arkadaşım hafif meme dokusu varken 250cc yaptırdı, 4 yıl geçti ve şuan c kap kullanıyor çok büyük geldiği için çıkarttırmak istiyor. Doktor bana 250 hatta 300cc olabilir demişti ama çok kararsızım. Rica etsem beni arkadaş olarak ekleyebilir misin?

Fikir verirseniz çok çook sevinirim ameliyattan pişmanlık duymak istemiyorum. Özellikle benzer boy ve kiloda olanlar yazarsa harika olur 😊

Konu açılalı epey olmuş tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum 15 gün önce 350cc montol high profil kas altı protez takıldı. boyum 167 kilom 54 göğüs altım 82 göğüs ise protezden sonra 95 oldu. Yalnız bana çok büyük ve yapay geliyor eski halini arar oldum bu hep böyle mi olacak küçülme oluyor mu. Özellikle üst kısımları yandan çok fena duruyor
Selam, suanki haliyle albumun var mi acaba? Ben önümüzdeki hafta cuma günü için ameliyat randevusu aldım. Boyun 163, kilom 50. Dr 250 hatta 300cc olabilir dedi ama net bişey söylemedi. Çok büyük olsunlar istemiyorum. Arkadaşım 4 yıl önce yaptırmıştı c cup şuan ve çok pişman. Arkadaş olarak eklersen sevinirim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

X