350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

Mel size özelden arkadaşlık yolladım kabul edip özelden bildirir misiniz? açmış olduğunuz bir konu ile ilgili tecrübenizden faydalanmam lazım yardımcı olursanız çok memnun oluruz sevgilerle ...

elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.sevgilerle

Merhaba kızlar, ben de dün doktoruma görüşmeye gittim muayeneni oldum ve yaklaşık 20 gün sonra ameliyat olacağım inş. Göğüs dokum emzirme sonrası çok deforme olduğu için yok denilecek kadar az. Boyum 1.65 kilom 55 doktorum kas altı 280 cc önerdi ancak ben buradan okuduğum yorumlardan sonra 300 îstiyorum. Herkes küçüldüğünü yazmış :KK43: gerçi doktorum 85-90 beden olur dedi ama yorumlar tam tersini söylüyor. 350 taktırankar bile 75-80 b kullandıklarını yazmışlar. Çok abartımişey isteöiyorum ama en azından 80-85 civarı olsunlar o kadar acıya şeysin bari :) benim boy ve kiloma yakın arkadaşlar lütfen beni ekleyip foto paylaşırmısınız? Kaç cc ne kadar zaman sonra ne kadar küçülüyordu sonuç nasıl oluyo? Yardım lütfen :))

Bende bilgilerimi vereyim :)
boy 1,72 kilo 64
High Profile 350 cc mentor cohesive1. dual plan göğüs altı kesisi yöntemi kullanıldı.
göğüs altı ölçüm 75 üzeri 82 cm idi şimdi 92 cm geliyor...büyüküğünden memnunum ama 375 cc de olabilirmiş :KK9:

En Büyük TÜRKİYE
ben 350 cc kasaltı ameliyatımdan sonra 85 C kullanıyorum.orta halli doğal bir büyüklük bencede.memnunum büyüklük açısından.

Kızlar benim boy 1.65 kilo 55 doktorum kas altı 280 ideal olur dedi ama benim göğüs dokum hiç yok emzirme sonrası dümdüz oldum :KK43:( şimdi bakıyorum herkes küçülüyordu yazmış birde :KK43: zaten kas altı küçük duracak hem hiç göğsüm yok 280 çok mu küçük olur ben 300 falan istiyorum ama bomba gibi de durdun istemiyorum. Beni ekleyip foto paylaşırmısınız lütfen az zamanım kaldı :18:

En Büyük TÜRKİYE

Kızlar benim boy 1.65 kilo 55 doktorum kas altı 280 ideal olur dedi ama benim göğüs dokum hiç yok emzirme sonrası dümdüz oldum :KK43:( şimdi bakıyorum herkes küçülüyordu yazmış birde :KK43: zaten kas altı küçük duracak hem hiç göğsüm yok 280 çok mu küçük olur ben 300 falan istiyorum ama bomba gibi de durdun istemiyorum. Beni ekleyip foto paylaşırmısınız lütfen az zamanım kaldı :18:

Benimde 325 cc yuvarlak allergan marka kas alti.meme basin8n altindan kesildi.ve hep sertti sonzamanlaeda yani bir ay oldu artik yeni yeni yumusamaya basladi goguslerim.

Bende bilgilerimi veriyim madem :))

Boyum: 1.68
Kilom: 58-60 Degişiyor..

Ameliyat öncesi meme dokum vardı fakat emzirmelerden dolayı üst lobum boşalmıştı,altta dokum vardı..

Ameliyat öncesi B cup sütyen kullanıyordum.Meme dokum oldugu için kas zarı altı yöntemi uygun görüldü.Emzirmelerden dolayı esnemiş gögsümü dikleştirmek,dolgunlaştırmak için 400cc lik yuvarlak protez kullanıldı.Bu yöntem ve protezle gögüslerim iki beden büyüdü.Şu anda D cup sütyen kullanıyorum ama bazı sütyen modellerinde C cup da olabiliyor..Sütyen bedenim 75 beden..
Sonuç olarak istedigim,hayal ettigim gibi gögüslere sahibim :nazar:
Arkadaş olarak ekledim seni,albümümden fotograflarıma bakabilirsin..:KK34:

arzum bende benzer bir süreç yaşıyorum ve karar vermem gerek beni ekler misin sanırım albümün var.

Benimde 325 cc yuvarlak allergan marka kas alti.meme basin8n altindan kesildi.ve hep sertti sonzamanlaeda yani bir ay oldu artik yeni yeni yumusamaya basladi goguslerim.

Mrb Gülay, peki sizin boy kilo kaç? 325 takılmış peki kaç beden sütten kullanıyorsunuz? Mümkünse arkdş olarak ekleyip foto paylaşırmısınız? Benim doktor hiç göğsüm olmamasına rağmen 280 olur dedi ama bana biraz küçük geldi :KK43: gerçi sonuç nasıl olacak göremediğim için kararsızım da :KK43:((

Merhaba kızlar, ben de dün doktoruma görüşmeye gittim muayeneni oldum ve yaklaşık 20 gün sonra ameliyat olacağım inş. Göğüs dokum emzirme sonrası çok deforme olduğu için yok denilecek kadar az. Boyum 1.65 kilom 55 doktorum kas altı 280 cc önerdi ancak ben buradan okuduğum yorumlardan sonra 300 îstiyorum. Herkes küçüldüğünü yazmış :KK43: gerçi doktorum 85-90 beden olur dedi ama yorumlar tam tersini söylüyor. 350 taktırankar bile 75-80 b kullandıklarını yazmışlar. Çok abartımişey isteöiyorum ama en azından 80-85 civarı olsunlar o kadar acıya şeysin bari :) benim boy ve kiloma yakın arkadaşlar lütfen beni ekleyip foto paylaşırmısınız? Kaç cc ne kadar zaman sonra ne kadar küçülüyordu sonuç nasıl oluyo? Yardım lütfen :))

merhaba.benimde 300 cc takıldı.çok az bir dokum vardı isersen öncesi sonrası haline bakabilirsin :KK66: fikir olur belki

En Büyük TÜRKİYE
merhaba.benimde 300 cc takıldı.çok az bir dokum vardı isersen öncesi sonrası haline bakabilirsin :KK66: fikir olur belki

Sevgili leybis öncelikle şimdiden çok teşekkür ederim :) arkdşlk isteği gönderdim kabul edersen fotolarını görebilirim. Bir de sizin boy kilo kaç, vücudunuza göre 300 kas altı nasıl durdu?

En Büyük TÜRKİYE

Sevgili leybis öncelikle şimdiden çok teşekkür ederim :) arkdşlk isteği gönderdim kabul edersen fotolarını görebilirim. Bir de sizin boy kilo kaç, vücudunuza göre 300 kas altı nasıl durdu?

rica ederim ne demek :KK66: benim boy 1,72 kilo 58-60oluyor.biraz küçük geliyor şu anda gözüme ama ne yapalım eski halini düşünüp mutlu oluyorum :)

Mrb Gülay, peki sizin boy kilo kaç? 325 takılmış peki kaç beden sütten kullanıyorsunuz? Mümkünse arkdş olarak ekleyip foto paylaşırmısınız? Benim doktor hiç göğsüm olmamasına rağmen 280 olur dedi ama bana biraz küçük geldi :KK43: gerçi sonuç nasıl olacak göremediğim için kararsızım da :KK43:((

Cnm ben 156 boyundayim 52 kiloyum eskiden 75 beden sutyen kullaniyordum.cup olarak bilgim yoktu.benim gogus dokum vardi aslinda ama cok deformeydi goguslerim.hamileliklerden dolayi aşırı buyuyup sonra sonup kaliyolardi.buyuzden omuzlarimla ve kalcamla uyumlu olsun diye 325 takti doktorum simdiyse 85 b kullaniyorum. Ama henuz tam olarak b miyim c miyim emin degilim.ve suanki buyuklukten cok.memnunum.1 ay 3 gun oldu ameliyat olali.ekledim seni resimlere bakıp fikir edinebilirsin cnm..

aynen duz 350 bulman zor.
benım bırınde 350 dıgerınde 375 var.
bırınde meme dokum cok az oldugu ıcın farklı ebatla dengelendı 375 te.

boyum : 174
kilom : 64
sol:350 sağ:375 cc hıgh profıle, yuvarlak, mentor marka pürüzlü yuzey kullanıldı.
temmuz 12 de 3. senemi kutlayacagım :)

Merhabalar.size bisey sorup fikrinizi almak.istiyorum.benimde sag göğsüm sola bakarak daha buyuk.ameliyat olmadan oncede boyleydi.doktorumsa ikisine de esit 325cc protez kullandi. Ve yuvarlak kullandi.birine daha buyuk koysaydim digerinden yine farkli olucakti bu yuzden esit kullandim dedi.sizin farkli boy protez kullanmasina ragmen az da olsa iki gogsunuz arasinda fark varmi buyukluk kucukluk olaeak.cevap verebilirmisiniz lutfen.

aynen duz 350 bulman zor.
benım bırınde 350 dıgerınde 375 var.
bırınde meme dokum cok az oldugu ıcın farklı ebatla dengelendı 375 te.

boyum : 174
kilom : 64
sol:350 sağ:375 cc hıgh profıle, yuvarlak, mentor marka pürüzlü yuzey kullanıldı.
temmuz 12 de 3. senemi kutlayacagım :)

Merhabalar.size bisey sorup fikrinizi almak.istiyorum.benimde sag göğsüm sola bakarak daha buyuk.ameliyat olmadan oncede boyleydi.doktorumsa ikisine de esit 325cc protez kullandi. Ve yuvarlak kullandi.birine daha buyuk koysaydim digerinden yine farkli olucakti bu yuzden esit kullandim dedi.sizin farkli boy protez kullanmasina ragmen az da olsa iki gogsunuz arasinda fark varmi buyukluk kucukluk olaeak.cevap verebilirmisiniz lutfen.buarada resimlerime bakip fikir yurutebilirsjniz.beni arkadas olarak eklerseniz ve resimlerinizi gormeme izin verirseniz çok sevinirim.

Cnm ben 156 boyundayim 52 kiloyum eskiden 75 beden sutyen kullaniyordum.cup olarak bilgim yoktu.benim gogus dokum vardi aslinda ama cok deformeydi goguslerim.hamileliklerden dolayi aşırı buyuyup sonra sonup kaliyolardi.buyuzden omuzlarimla ve kalcamla uyumlu olsun diye 325 takti doktorum simdiyse 85 b kullaniyorum. Ama henuz tam olarak b miyim c miyim emin degilim.ve suanki buyuklukten cok.memnunum.1 ay 3 gun oldu ameliyat olali.ekledim seni resimlere bakıp fikir edinebilirsin cnm..

Ay gerçekten süper görünüyorlar :)) aslında daha çok yeni daha da küçükebilir burda söylediklerine göre :KK43: bu 325 cc benimkine 280 defi ama yok ben karar verdim 300 zorla yaptırcam doktora 😬😬😬 gerçi bir endişemde eğer bir çocuk daha yaparsam hamilelikte çok şişip beni zorlar mı yasa çok çatlar mı acaba??? Silikonlu haöile kalan var mı arkadaşlarrrr :)) bu arada gülaycım çokluk teşekkürler güle gülen kullan 👏👏👏

Bende yeni oldum20.günüm.1.62.57.56 arası değişiyorum kas altı 325ccvar doktorum300dedi ben350ortada buluştuk.ama350olsaymış sanki tam olurmuş....

Ay gerçekten süper görünüyorlar :)) aslında daha çok yeni daha da küçükebilir burda söylediklerine göre :KK43: bu 325 cc benimkine 280 defi ama yok ben karar verdim 300 zorla yaptırcam doktora 😬😬😬 gerçi bir endişemde eğer bir çocuk daha yaparsam hamilelikte çok şişip beni zorlar mı yasa çok çatlar mı acaba??? Silikonlu haöile kalan var mı arkadaşlarrrr :)) bu arada gülaycım çokluk teşekkürler güle gülen kullan 👏👏👏
Cnm ben 2 cocugumuda dogurdum.artik cocuk dusunmedigim icin rahatca oldum ameliyatimi ama benim hamilelikte gogusler sahane olup emzirme sonrasinda berbat oluyo. Cok.tesekkur ederim bitanem sana guzel yoruarin için :))

benden sana tavsiye arkadaşım eğer göğüs dokun uygunsa 325 den altını yaptırma derim.

canım 300 altı yaptırma derim ben. bir kere doktorun 85-90 demesi saçma sana cup ölçüsü olarak vermeliydi. Ben 350 taktırdım ama boyum 1,75 göğüs altım 82 o yuzden bana 80B yani sana 350 takarsa D cup olursun buyuk ihtimal. 300 cc sana ideal olur cok birsey ıstemıyorsan dolu dolu b sütyenine göre c cup olursun. CC olarak küçülmüyor ödemlerin inmesi kişiden kişiye değişiyor canım ama 25 gün içinde cogu inmiş oluyor ödemlerin.
Pek bir bilgin yok sanırım biraz forumda zaman harca canım olurmu :)
Bi de göğüs altı ölçünü yazarsan yardımcı olabiliriz

Merhabalar.size bisey sorup fikrinizi almak.istiyorum.benimde sag göğsüm sola bakarak daha buyuk.ameliyat olmadan oncede boyleydi.doktorumsa ikisine de esit 325cc protez kullandi. Ve yuvarlak kullandi.birine daha buyuk koysaydim digerinden yine farkli olucakti bu yuzden esit kullandim dedi.sizin farkli boy protez kullanmasina ragmen az da olsa iki gogsunuz arasinda fark varmi buyukluk kucukluk olaeak.cevap verebilirmisiniz lutfen.

canım benım eşit duruyo fark yok. doktorum bana demıstı ıkısını aynı kullansam bırı daha onde durur seklınde. ölçüm yaptı ve buyuk olan memeye 25 cc daha az kullandı. ressımlerım var albumlerde eklısın sanrım bende . bır daha kontrol edeyım yınede.

Bende bilgilerimi vereyim :)
boy 1,72 kilo 64
High Profile 350 cc mentor cohesive1. dual plan göğüs altı kesisi yöntemi kullanıldı.
göğüs altı ölçüm 75 üzeri 82 cm idi şimdi 92 cm geliyor...büyüküğünden memnunum ama 375 cc de olabilirmiş :KK9:

Merhaba arkadaşım önce geçmiş olsun sonra hayırlı sana şunu sormak istiyorum mentor cohesive 1 dual nedir? Tecrübesizliğime bağışla birde hissediyor musun silikonu içeride:KK43: sevgilerle

X