- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi PAPATYAM1974
-
Anne adayları nerdesınız?morale ıhtıyacım vaarr
Merhaba yaşım 36 bende bu konuda dertliyim bu sene nisan ayında iki çizgiyi gördüm ama mutluluğum 4 hafta sürdü 9 haftalık olmasını beklediğim bebeğim malesef 7 haftalıkken gelişimi durdu kürtaj oldum.zor günler geçirdim ama ağustosta Rabbim yine yüzümü güldürdü evet hamileydim 6. haftamda dr kontrolüne gittim kontrol iyi geçti ama dr çıkıp tuvalete gittim ve kanama başladı tekrar dr a çıktık şükür ki bebeğim iyiydi 2.5 ay böyle kanamalarla acil hastaneye kaldırılmalarıyla geçti sonunda 2.5 ay sonra artık normal gebesin dedi dr um tehlike geçti tabi mutluluğumu anlatamam .. 22 nci haftaya geldim ama hareketlerini çok hissedemiyordum dr lar normal 24 haftada net hissedersin diyolar dı ama içim hiç rahat değildi hele son 2 3 gün karnımda bebek yokmuş gibi hissetmeye başladım dr kontrolune daha vardı ama artık duramadım dr gittiğimde ilk sorum yaşıyomu dedim ama malesef istediğim cevabı alamadım kalbi durmuş ... evime gitmek istedim bırakmadı dr um hemen yatışımı yaptılar ve 21 aralıkta bebeğimi doğurdum onu bir süre seyrettim bakma etkilenirsin dediler evet çok etkilendim çünki o benim minik yavrumdu o kadar küçüktüki ama ben onu çok sevdim iyiki baktım bakmasaydım çok pişman olacağımı biliyordum şimdi evdeyim pataloji sonuçlarını bekliyoruz şu an üzüntülüyüm benim 15 yaşında bir kızım var ona şükrediyorum ona sarılıp kokluyorum çok şükür umarım Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür
of ya benim hiç bir yerim ağrımıyor, önceden biraz kasık ağrılarım vardı yok oldu sanki, göğüslerimde hafif şiş ama hiç ağrı yokinsan bir yeri ağrımıyor diye üzülürmü yaa
Asotticim yarin kan tahlilin olcekti.benide bilgilendir nolur,aklim sende.:)) ben negatif cikar korkusundan kan tahliline gitmedim.idrar testide tek cizgi cikinca korktum
Merhaba yaşım 36 bende bu konuda dertliyim bu sene nisan ayında iki çizgiyi gördüm ama mutluluğum 4 hafta sürdü 9 haftalık olmasını beklediğim bebeğim malesef 7 haftalıkken gelişimi durdu kürtaj oldum.zor günler geçirdim ama ağustosta Rabbim yine yüzümü güldürdü evet hamileydim 6. haftamda dr kontrolüne gittim kontrol iyi geçti ama dr çıkıp tuvalete gittim ve kanama başladı tekrar dr a çıktık şükür ki bebeğim iyiydi 2.5 ay böyle kanamalarla acil hastaneye kaldırılmalarıyla geçti sonunda 2.5 ay sonra artık normal gebesin dedi dr um tehlike geçti tabi mutluluğumu anlatamam .. 22 nci haftaya geldim ama hareketlerini çok hissedemiyordum dr lar normal 24 haftada net hissedersin diyolar dı ama içim hiç rahat değildi hele son 2 3 gün karnımda bebek yokmuş gibi hissetmeye başladım dr kontrolune daha vardı ama artık duramadım dr gittiğimde ilk sorum yaşıyomu dedim ama malesef istediğim cevabı alamadım kalbi durmuş ... evime gitmek istedim bırakmadı dr um hemen yatışımı yaptılar ve 21 aralıkta bebeğimi doğurdum onu bir süre seyrettim bakma etkilenirsin dediler evet çok etkilendim çünki o benim minik yavrumdu o kadar küçüktüki ama ben onu çok sevdim iyiki baktım bakmasaydım çok pişman olacağımı biliyordum şimdi evdeyim pataloji sonuçlarını bekliyoruz şu an üzüntülüyüm benim 15 yaşında bir kızım var ona şükrediyorum ona sarılıp kokluyorum çok şükür umarım Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür
off papatyam ya ben korkudan yaptırmayacağım kan testini, geçen ay da boşuna yaptırmıştım, yani hiç bir şey hissetmiyorumki.
idrar testi zaten yapmam o bu kadar kısa zamanda çıkmıyor, pazartesiyi bekliyim diyorum regl olmazsam yaptırırım
artık adet de olursam, bitince soğan kürü niyapacağım bu ay..
off papatyam ya ben korkudan yaptırmayacağım kan testini, geçen ay da boşuna yaptırmıştım, yani hiç bir şey hissetmiyorumki.
idrar testi zaten yapmam o bu kadar kısa zamanda çıkmıyor, pazartesiyi bekliyim diyorum regl olmazsam yaptırırım
artık adet de olursam, bitince soğan kürü yapacağım bu ay..
Asotti nerdesin?noldu?
ne yapayım arkadaşım bu sabah itibariyle geldi benim kızıllar( yani o kadar yumurta takibi, günlerce doktora git, klomen, inofolik, crinone jel kullandım, hepsi elde var sıfır.. ne yapalım her işte bir hayır var diyorum. inşallah senin tutar
Hadi yaaa( uzuldum arkadasim.ama umitsizlige kapilma.vardir allahimin bir bildigi,ve vardir bir zamani.cok takmamaya calis,eninde sonunda ve insallah bizimde bebegimiz olacak.ben buna inanmak istiyorum.bende hamile oldugumu sanmiyorum.bacaklarim kollarim cok agriyo.sanirim hafta sonu kirmiziyi gorcem
24 mesaj kaldi simdi, gecin gidin
Kizlaarrr kimse yokmuu
Yok hala bisey yaaa,pts kan testine gitcem.tabi yarin hasta olmazsam.icim nasil karmakarisik,korkuyorum canim yaa
bende sana bakmak için girmiştim, nasılsın, varmı gelişme?
Canim ben 1 martta kist ameliyati oldum.o zaman doktor tuplerin kapali demisti.sonra eylulde gene kist cikti.bu sefer sogan suyuna basladim ekimde.2 ay yaptim,gene gittim doktora.kist mist yoktu.kasim sonuda rahim filmi cekti doktor.tuplerde acik cikti.allahin taktiri ama ben sogan suyumu yararli olduki diye dusunuyorum.bu kur rahiminde duzgun calismasini ve kaliteli yumurtlama sagliyomus.bence sende dene derim ben.nacizane fikrim:))
Canim ben 1 martta kist ameliyati oldum.o zaman doktor tuplerin kapali demisti.sonra eylulde gene kist cikti.bu sefer sogan suyuna basladim ekimde.2 ay yaptim,gene gittim doktora.kist mist yoktu.kasim sonuda rahim filmi cekti doktor.tuplerde acik cikti.allahin taktiri ama ben sogan suyumu yararli olduki diye dusunuyorum.bu kur rahiminde duzgun calismasini ve kaliteli yumurtlama sagliyomus.bence sende dene derim ben.nacizane fikrim:))
ben bu ay soğan kürünü yapacağım ama adet bittikten sonra 7 gün sonra başlayın yazıyordu, kistim yoktu ama miyomlarım var, sanırım en büyüğü 2cm, doktor gebeliğe engel değil dedi, ancak gebelikte büyüyebilir demişti, neyse yani soğan kürünü yapacağım inşallah, ama benim tüplerime de bakılmadı, son 2 aydır sürekli doktora gittim, yumurta takibi yapıldı, bütün testler yapıldı, hormonlara bakıldı hiç bir problem yok, belki birkaç ay belki böyle denerim, sonrada film çektirmem lazım, artık gerisi de Allaha kalmış, inşallah bu arada senden güzel haberler gelir arkadaşım
Rahim filmi de cektirelim demedimi doktor?en azindan kafan rahat olurdu.neyse canim,karamsar olmak yok.ben eminim bebisin olacagina,insallah guzel haberlerimizi vericez birbirimize.ben inaniyorum buna.bu ay olmasada illaki olacak,pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?