• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yasından sonra bebek sahıbı olmaya calısanlar

merhaba siz ne kadardır deniyorsunuz? Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

merhaba canım aslında benim 2 tane yavrum var kızım 22 oğlum 14 yaşında
üçüncüyü istiyorum 17 aydır çalışıyoruz ama nafile inşallah sizde en kısa zamanda
bebişlerinizi alırsınız kucağınıza

merhaba canım aslında benim 2 tane yavrum var kızım 22 oğlum 14 yaşında
üçüncüyü istiyorum 17 aydır çalışıyoruz ama nafile inşallah sizde en kısa zamanda
bebişlerinizi alırsınız kucağınıza

maşallah ne kadar genç anne olmuşsunuz, benimde 14 yaş büyük bir ablam var. Biz çok geç kaldık sizin yanınızda. Gerçi ben zaten 27 yaşında evlenmiştim, 7 yıl sonra denemeye başlayınca eteklerim tutuştu. Napalım artık kısmet. Allah sağlıklı versin de ben beklemeye razıyım

Asotti canim cok sikkin.regl olcem ben.tum belirtiler o yonde.bu ay olmayacak.offff[/QUOTE

ama bir hafta kadar yokmuydu daha, şimdiden sıkma canını, beraber bekliyoruz bak ben çok karamsar değilim ne olur sende olma

sağol asotti.seni tanıdığıma çok sevindim.dediğin gibi 1 hafta var daha.ama adet olacağım zamanki tüm belirtiler var.ben bu ay tutmadığına kendimi alıştırmaya çalışıyorum bile.neyse bekleyip görcem:27::52:

sağol asotti.seni tanıdığıma çok sevindim.dediğin gibi 1 hafta var daha.ama adet olacağım zamanki tüm belirtiler var.ben bu ay tutmadığına kendimi alıştırmaya çalışıyorum bile.neyse bekleyip görcem:27::52:

haklısın tabi bende kendimi kaptırmak istemiyorum, kaç ay hüsrana uğradım, 39 gün olmadığım aylar bile oldu, mesela o ay bütün belirtileri yaşamıştım. Valla daha bir hafta var mesela bende kasık ağrıları, artık psikolojikmi bilemem, napalım bekleyip görücez.

haklısın tabi bende kendimi kaptırmak istemiyorum, kaç ay hüsrana uğradım, 39 gün olmadığım aylar bile oldu, mesela o ay bütün belirtileri yaşamıştım. Valla daha bir hafta var mesela bende kasık ağrıları, artık psikolojikmi bilemem, napalım bekleyip görücez.

bak ya şimdi aklıma ne takıldı bu benim kasık ağrısı, arada bir olan karın ağrısı, miyom yada kist falan değildir umarım, klomende kullanmıştım ya bu ay, off ben güzel şeylere yormak istiyorum ama :25:

bak ya şimdi aklıma ne takıldı bu benim kasık ağrısı, arada bir olan karın ağrısı, miyom yada kist falan değildir umarım, klomende kullanmıştım ya bu ay, off ben güzel şeylere yormak istiyorum ama :25:

Kist falan getirme aklina.bak bana diyosun ama seninde kafan karisik:))hakkimizda hayirlisi ne diyim:))

haklısın da bu ay klomen kullandım ya, malum klomenin de pek meşhur ünü. insan korkuyor, hafif kasıklarımda ağrılar oluyor ancak göğüs ağrısı hiç yok. şu bir hafta çabuk geçse

SOrma ya.bende klomendenmi adetmi olcem bilemedim.bir hafta gecsede rahatlasak.ama her ne kadar adet olcemde desem hala umit var icimde.ne garip bi durumdayiz yaaa:(

Back