- Konu Sahibi PAPATYAM1974
Malesef benden kötü haber var. 10 haftalık hamikeydim.dunku kontrolümde bebegimun kalbinin durduğunu öğrendimkürtaj oldum dün 3 bucukta. Umudumdu bebegim.simdi cok kotuyum.ileriye yönelik hicbiseuim yok. Umudumda yok artık 35 yasinda olmamdanda dolayı. Tek isteğim oglumun bi kardesi olmasıydı
Rabbim size guzel haberler vermeyi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canimmmm oncelikle cok cok gecmis olsun ... seni cok iyi anliyorum benimde ayni sekilde ayni haftalarda gecen sene agustosta oldu ... cok zor gecekten .. o kadar cok isterken kalbi durmus denildiginde kaynar sular dokuluyor insanin basindan .. ama hayirlisi demekten baska caremiz yok .. belki ileride daha buyuk sorunlar cikacakti o zaman daha da kotu olurdu degilmi bizler icin de bebis icinde .. ben oyle diye diye kendimi 2 ayda toparladim ama halen arada bir hesap yapip simdi su kadarlikti , dogacakti demektende kendimi alamiyorum .. Allahim saglikli sihatli cocuklar nasip etsin ..
simdi subat ayindan beri tekrar denemelere basladik ama henuz bir sonuc alamadik .. ilk defa bu ay bende catlatma ignesi kullandim bakalim bekliyorum hayirlisiyla ... Umarim sende en kisa zamanda sagligina kavusur kaldiginiz yerden denemelere devam edersiniz .. Bu arada tedavi gordugunuz herhangi bir durum var mi yoksa sebepsiz infertilite mi sizinkisi ??? sevgilerimle
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)