- Emoji Skoru
- 188
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi PAPATYAM1974
Kimse yokmuuuu??? Nerdesiniz kizlar ya?
aslında daha 35e çok var ama konunuza bakmak istedim
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK55 :55: :55:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
![Nazar Boncuğu :40: :40:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında daha 35e çok var ama konunuza bakmak istedimAllah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim tanığım var 42 yaşında doğum yaptı bi tanıdığımda 30'lu yaşlarda evlendi 2 tane çocuğu var ikisinin arasında da 1 yaş var
![]()
valla zaten 35'i de eğer herşey uygunsa beklememek lazım, ama benim eşim sağolsun istemedi 7 yıl, sonra o istedi 1 yıldır uğraşıyoruz, şimdi de diyorki ben ne biliyim bu kadar zor olacağını, erkeklerin durumu daha kolay zaten, olan biz kadınlara oluyor, onun verdiği bir örnek sonra işi bitiyor, biz uğraşalım duralım. Siz de istiyorsanız Allah size de nasip etsin
aslında herşeyde bi hayır var belkide onun için bu zamana kalmıştırbiz biraz borç yaparak evleniceğimiz için 3-4 sene bebek zor görünüyo şu durumda
![]()
zaten onu da düşünüyorum, tabi herşeyde hayır vardır, ama mesela biz ev almadıkki borç ödeyelim, aramızda iyiydi, eşim bu konuyu açtırmıyordu hiç, bende napıyım o istemezken ben istesem ne yazar, aslında kapamıştım bile bu konuyu, ama o isteyince ben hemen gaza geldim, yeterki sağlıklı olsun ben beklerim
tabi ki önemli olan sağlıklı olması bi de bi bakıyomuşsun ikiz oluyomuş![]()
ah amiiin. Daha ne isterim, ama kolmen kullanmama rağmen 1 yumurtam oluştu, yani çok zor ihtimal, ama olsun bir tane olsun benim olsun![]()
ikiz olması için 2 yumurtanın çatlamasına gerek yok ki bi yumurta 2 spermle döllenirse tek yumurta ikizi olur
o zaman birbirlerinin aynısı olurlar herkes hangisi hangisiydi diye karıştırır
![]()
tabi tabi öylede hani iki yumurtayla ihtimal çok yükseliyor ya, ama tabi hepsi kısmet, artık bekleyip görücez, beklemek çok zor, hep günler hızla geçsin istiyorsunuz, neyse herşeyin hayırlısı
aynen o konuda katılıyorum beklemek zor ama her güzel şeyin bi zorluğu vardır![]()
Ya asotti bende psikoloji ayni.bi diyorumki kendi kendine hevedlenme,bi diyorumki hamileyim,bazen diyorum belki benim hic cocugum olmicek,bazen tum umitlerim gidiyo,bazende o kadar umitliyimki,sanirim hamile cikmazsam cok kotu olcem diye kendime bahaneler buluyorum.bilmiyorum yani.kendi kendimi dinleyip duruyorum.ama kirmizi kart yiyecegimede neredeyse eminim.offff ne kadar karmakarisik oldu yaaben burdayım burdayım, papatyam yaa bekliyoruz işte, girip arada bakıyorum konulara, bir hevesleniyorum sonra bir umutsuzlığa kapılıyorum, böyle vaktimin gelmesini bekliyorum bugün 23. günüm. doktor 28. günü test yaptır dedi. sen ne durumdasın
aynen öyle, Allah zamanı gelince sana da nasip etsin inşallah
Ya asotti bende psikoloji ayni.bi diyorumki kendi kendine hevedlenme,bi diyorumki hamileyim,bazen diyorum belki benim hic cocugum olmicek,bazen tum umitlerim gidiyo,bazende o kadar umitliyimki,sanirim hamile cikmazsam cok kotu olcem diye kendime bahaneler buluyorum.bilmiyorum yani.kendi kendimi dinleyip duruyorum.ama kirmizi kart yiyecegimede neredeyse eminim.offff ne kadar karmakarisik oldu yaa
papatyam ben cuma günü gebelik testi yaptıracağım, 29. Günüm olacak, bakalım artık, artık neyse ne, çıksın meydana, sen yaptıracakmısın test?
asotti ben çarşambaya adet olmazsam perşembeye kan testi yaptır dedi doktor bana.çarşambayı bekliyorum.bu arada bendeki tüm belirtiler gitti.ağrı mağrı yok.iyimi kötümü bilmiyorum.ben eczaneden bir test alıp yarın denesmmi diyorum:)) çıkarmıki acaba
Bacaklarim cok agriyoo
of ya benim hiç bir yerim ağrımıyor, önceden biraz kasık ağrılarım vardı yok oldu sanki, göğüslerimde hafif şiş ama hiç ağrı yokinsan bir yeri ağrımıyor diye üzülürmü yaa