Merhaba yaşım 36 bende bu konuda dertliyim bu sene nisan ayında iki çizgiyi gördüm ama mutluluğum 4 hafta sürdü 9 haftalık olmasını beklediğim bebeğim malesef 7 haftalıkken gelişimi durdu kürtaj oldum.
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
zor günler geçirdim ama ağustosta Rabbim yine yüzümü güldürdü evet hamileydim 6. haftamda dr kontrolüne gittim kontrol iyi geçti ama dr çıkıp tuvalete gittim ve kanama başladı tekrar dr a çıktık şükür ki bebeğim iyiydi 2.5 ay böyle kanamalarla acil hastaneye kaldırılmalarıyla geçti sonunda 2.5 ay sonra artık normal gebesin dedi dr um tehlike geçti
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
tabi mutluluğumu anlatamam .. 22 nci haftaya geldim ama hareketlerini çok hissedemiyordum dr lar normal 24 haftada net hissedersin diyolar dı ama içim hiç rahat değildi hele son 2 3 gün karnımda bebek yokmuş gibi hissetmeye başladım dr kontrolune daha vardı ama artık duramadım dr gittiğimde ilk sorum yaşıyomu dedim ama malesef istediğim cevabı alamadım
kalbi durmuş ... evime gitmek istedim bırakmadı dr um hemen yatışımı yaptılar ve 21 aralıkta bebeğimi doğurdum onu bir süre seyrettim bakma etkilenirsin dediler evet çok etkilendim çünki o benim minik yavrumdu
o kadar küçüktüki ama ben onu çok sevdim iyiki baktım bakmasaydım çok pişman olacağımı biliyordum şimdi evdeyim pataloji sonuçlarını bekliyoruz şu an üzüntülüyüm benim 15 yaşında bir kızım var ona şükrediyorum ona sarılıp kokluyorum çok şükür umarım Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür