35 yasından sonra bebek sahıbı olmaya calısanlar

Kimse yokmuuuu??? Nerdesiniz kizlar ya?

aslında daha 35e çok var ama konunuza bakmak istedim Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin benim tanığım var 42 yaşında doğum yaptı bi tanıdığımda 30'lu yaşlarda evlendi 2 tane çocuğu var ikisinin arasında da 1 yaş var

valla zaten 35'i de eğer herşey uygunsa beklememek lazım, ama benim eşim sağolsun istemedi 7 yıl, sonra o istedi 1 yıldır uğraşıyoruz, şimdi de diyorki ben ne biliyim bu kadar zor olacağını, erkeklerin durumu daha kolay zaten, olan biz kadınlara oluyor, onun verdiği bir örnek sonra işi bitiyor, biz uğraşalım duralım. Siz de istiyorsanız Allah size de nasip etsin

aslında herşeyde bi hayır var belkide onun için bu zamana kalmıştır biz biraz borç yaparak evleniceğimiz için 3-4 sene bebek zor görünüyo şu durumda

Kimse yokmuuuu??? Nerdesiniz kizlar ya?

ben burdayım burdayım, papatyam yaa bekliyoruz işte, girip arada bakıyorum konulara, bir hevesleniyorum sonra bir umutsuzlığa kapılıyorum, böyle vaktimin gelmesini bekliyorum bugün 23. günüm. doktor 28. günü test yaptır dedi. sen ne durumdasın

aslında herşeyde bi hayır var belkide onun için bu zamana kalmıştır biz biraz borç yaparak evleniceğimiz için 3-4 sene bebek zor görünüyo şu durumda

zaten onu da düşünüyorum, tabi herşeyde hayır vardır, ama mesela biz ev almadıkki borç ödeyelim, aramızda iyiydi, eşim bu konuyu açtırmıyordu hiç, bende napıyım o istemezken ben istesem ne yazar, aslında kapamıştım bile bu konuyu, ama o isteyince ben hemen gaza geldim, yeterki sağlıklı olsun ben beklerim

tabi ki önemli olan sağlıklı olması bi de bi bakıyomuşsun ikiz oluyomuş

ah amiiin. Daha ne isterim, ama kolmen kullanmama rağmen 1 yumurtam oluştu, yani çok zor ihtimal, ama olsun bir tane olsun benim olsun

ikiz olması için 2 yumurtanın çatlamasına gerek yok ki bi yumurta 2 spermle döllenirse tek yumurta ikizi olur o zaman birbirlerinin aynısı olurlar herkes hangisi hangisiydi diye karıştırır

ikiz olması için 2 yumurtanın çatlamasına gerek yok ki bi yumurta 2 spermle döllenirse tek yumurta ikizi olur o zaman birbirlerinin aynısı olurlar herkes hangisi hangisiydi diye karıştırır

tabi tabi öylede hani iki yumurtayla ihtimal çok yükseliyor ya, ama tabi hepsi kısmet, artık bekleyip görücez, beklemek çok zor, hep günler hızla geçsin istiyorsunuz, neyse herşeyin hayırlısı

tabi tabi öylede hani iki yumurtayla ihtimal çok yükseliyor ya, ama tabi hepsi kısmet, artık bekleyip görücez, beklemek çok zor, hep günler hızla geçsin istiyorsunuz, neyse herşeyin hayırlısı

aynen o konuda katılıyorum beklemek zor ama her güzel şeyin bi zorluğu vardır

Ya asotti bende psikoloji ayni.bi diyorumki kendi kendine hevedlenme,bi diyorumki hamileyim,bazen diyorum belki benim hic cocugum olmicek,bazen tum umitlerim gidiyo,bazende o kadar umitliyimki,sanirim hamile cikmazsam cok kotu olcem diye kendime bahaneler buluyorum.bilmiyorum yani.kendi kendimi dinleyip duruyorum.ama kirmizi kart yiyecegimede neredeyse eminim.offff ne kadar karmakarisik oldu yaa

papatyam ben cuma günü gebelik testi yaptıracağım, 29. günüm olacak, bakalım artık, artık neyse ne, çıksın meydana, sen yaptıracakmısın test?

papatyam ben cuma günü gebelik testi yaptıracağım, 29. Günüm olacak, bakalım artık, artık neyse ne, çıksın meydana, sen yaptıracakmısın test?

asotti ben çarşambaya adet olmazsam perşembeye kan testi yaptır dedi doktor bana.çarşambayı bekliyorum.bu arada bendeki tüm belirtiler gitti.ağrı mağrı yok.iyimi kötümü bilmiyorum.ben eczaneden bir test alıp yarın denesmmi diyorum:)) çıkarmıki acaba

yok yok, en iyisini denemişti arkadaşım, en erkenden bilenlerinden çıkmadı, aynı gün kan testi yaptırdı orada çıktı, 8 aylık hamile şimdi, yani herkes bir değil bazısında da çıkabilir, ama bence sabır, kan testi kesin sonuç veriyor. Bende cumaya kadar bekliyorum, artık belli olsun da, beklemek çok sıkıcı, stres yapma diyorlar, kolaydı çeken bilir, ben bir yıldır elimde takvim gün sayıyorum..

of ya benim hiç bir yerim ağrımıyor, önceden biraz kasık ağrılarım vardı yok oldu sanki, göğüslerimde hafif şiş ama hiç ağrı yok insan bir yeri ağrımıyor diye üzülürmü yaa

Offfff yaaa,beklemek kadar kotu bisey yok.biyerlerim agriyo diye uzuleyimmi sevineyimmi bilmiyorum.sende agri yok diye uzuluyosun,bende agri var adet olcem diye uzuluyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…