"35 yaşında erkek, 35 yaşında kadınla evlenmez!"

Şöyle yaşını başını almış adamların ergenliği yeni atlatmış genç kızlarda ne bulduğu konusunda iyi düşüncelerim yok ; gerçi kaynınızmış kusura bakmayın ama. Bu yalanın hiç ortaya çıkmayacağını mı düşünmüşler? İlginç.

Yerinde olsam 40 yasima kadar bekler 30 luk bi citir alir evlenir kadini da dugunume cagirirdim.kadin kafayi yemis

Yani şimdi ne desem ki?İçi geçmiş teyzelerle ahbaplık kurup, özel hayatınıza burnunu sokmalarına izin veriyor, sonra kendi düşük vizyonlu fikirlerini dan dan söyleme cüretini bulunca (haliyle) bozuluyorsunuz... 50 yaşında adamı sana gösterince, nine miyim ben diye tersleyebilirdin şakayla karışık...
Şu lafı eden insandan evlilik için medet ummak içler acısı,eski kuşak eski kafa... kendinize gelin.

“aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma"

Ayrıca daha dün 25 yaşında olduğu için görüşmeye sıcak bakmadığım bir delikanlı “önyargılı olma, aşın artık bunları” diye bana ahkam kesti bu işlere belli olmaz

Son düzenleme:
Kuzum çok yakınım kız 20 yaşında 33 adamla evlendi kız adamın varlığına gitti adam neye tabii bilemiyorum ama gayet iyiler şu anlık ....adam giyim kuşam falan baya değiştirdi, kıza arabalar,evler .... Kıza göre adam kızın kalbine aşıkmıs

Muzisyenlik yapmali bi de
Aynalara acaba bisi mi yapiyorlar erkekleri yakisikli ve genc gosteriyor da bunlar bu hakki goruyorlar

hayır ya o çok büyük ayıp etmiş.35 yaş dediğin nedir ki.benim arkadaşım 40 yaşında 40 yaşındaki biriyle evlendi.bu erkeklerin küçük hanım takıntısını anlamıyorum.sanki evlendikten sonra onun ihtiyaçlarını karşılayabilecekmiş gibi.tmm acun gibiler evleniyorda onları niçin kabul ettikleri belli.

Hahah onu ben de anlayamadim. Kaynanamin tuhafliklari coktur.
Kaynimin 20li yaslarin basinda olsun gibi bir istegi yok kendisi akli başındadır. Kaynanamda var. O yüzden hep 20li yaslarda buluyor. Allahtan kizlarin aileleri kabul etmiyor da

Kaynananız çok akıllı. :))) Gelinin yaşı küçük olsun, toy olsun, kolay yönetilsin.

Asddffc aynısını bana yapmışlardı 36 yaşındayım eşim benden 3 yaş küçük. Evleneli 5 ay oldu, bebek bekliyoruz. Hiiiiç kafana takma, kısmetin nereden ne zaman geleceği belli olmaz. Benim de çok sinirim bozulmuştu o zaman. Hatta çok sevdiğim bi büyüğümdu bunu yapan, nefret etmiştim ondan.

Bahsettiğiniz kişi neden kendini böylesi bir göreve adamış bu daha düşündürücü..
Kadının kadına ettiğini de kimse kimseye etmiyor.Ne alaka ya aklınca sizi öylesi birine denk düşürmüş. Neden bu karşı cinsi yüceltme çabası. Bu dünyaya bir canlı getirme lütfu kadına verilmiş.Kadını yücelten bir yaratılış düzeni varken İnsanlardaki bu ters çaba nedendir anlamıyorum.
50 yaşında adam 35 gösterse ne olur ki sonuçta sizin yeni hevesleriniz ondan geçmiş olacak sizin beklentileriniz,ümitleriniz herşeyi geçtim fizyolojik olarak kendinizi kadınlığı keşfetmeye başladığınız yaşlarda yanınızdaki adam bunları sizinle aynı heyecanla yaşayabilecek mi?
Kendi isteğinizle böyle birşey yapabilirsiniz artısını eksisini düşünür kabul edersiniz.Bu elbette olabilir.Ama birini seni anca öylesi alır yada genel olarak o yaşta kadını ancak 50 yaşındaki alır demek saçma ötesi.
Hiç canınızı sıkmayın.Elbette ki erken yaşta evlenmekte tercih meselesidir.Bambaşka heyecanları olan bir deneyimdir.
Ama şu var biz toplum düzeni içinde kabul görmek için kendimizi tanımadan hayatın içine karışmadan bize dayatılanları yapmaya alışmışız.Kadını erkeği daha birey olmadan eş,anne,baba olmayı seçiyor.Tamamı olmasada büyük çoğunluğu kendini tanıdıkça,yaşadıkça beklentilerinin kendinin farkına varıyor.Maalesef buda anlaşmazlıkları,aladatmaları getiriyor.
üzülmeyin.Hayatın kendiniz olmanın tadına varın.Şu ortamda çok mümkün değil ama hayat normale döndüğünde gezin eğlenin hayata dair yaşamak istediklerinizi gönlünüzce yaşayın.İnşallah en doğru zamanda kendi sevdiğiniz beğendiğiniz biri ile çok güzel bir evlilik yapmanızı dilerim.

o kadın baya baya sacmalamıs.. Her sey nasip kısmet. İnsanın midesi almaz ya o yastaki adamı. Bizim burdan bir arkadas 35 yasında evlendi hem de kendisinden yasca kücük, cok da yakısıklı biriyle. Her gören sasırdı hatta. Yazık evde kaldın gözüyle bakıyorlardı kıza. Öyle söyleyen herkesten hem en yakısıklısını aldı. Dua edin, böyle insanların da ağzının payını verin bence. Benim de kuzenim beni biriyle tanıstırmak istedi ben 26 yasındayken. Huyu iyi hos falan dedi. Fotoğraf da gönderdi. Bildiğin adamın sacları dökülmüs(yani asla yadırgamıyorum yastan dolayı dedim bunu), yasca benden baya büyük biri. Ha olabilir 5 6 yasa kadar kabul edilebilir bana göre de ama 35 yas üstü bildiğin. Annem bile baya bu yaslı dedi. Çevreden böyle seyler görüyorum ben de

68 yasindaki bir medyatik beyefendi hucre yasinin 45-50 oldugunu beyan edip 35-40 yasinda bir kadinla evlenmek istedigini belirtmis gecenlerde.

Zihniyet hic degismedi ve degismeyecek de. Hucre yasinin arkasina gizlenen bu les zihniyet nasil da tiksindiriyor insani.

Hayat kisa da kuslar hala ucabiliyor mu diye sorarlar bu 68'lige.

O parayla bulur tabi para için de evlenen çok. Kim evlenir 70 yaşında adamla başka türlü

Kendine bakacak hizmetçi arıyor. Şu erkeklerin kendilerine baktırma anlayışını hiç anlamıyorum. Sanki genç hanım alsa ona ayak uydurabilecek

şimdi gerçekçi olmak gerekirse 35 yaşında bir kadının doğurganlığı ile 24-25 yaşında bir kadının doğurganlığı bir olmuyor.. 35 yaşından sonra çocuk sahibi olmak zor imkansız değil elbet ama zor üstelik tıbbi destek olmadan da olmuyor. ha kaderinde vardır 20 yaşında da hastane hastane gezersin ancak bu ihtimal düşük..
o sebeple çocuk isteyen erkekler yaşı ileri olsa da genç hanımları tercih ediyorlar. ediyorlar çünkü bulabiliyorlar yani yine hemcinslerimize çatmak durumundayız niye gidip de bu pörsümüş heriflerle evleniyorlar diye.

Ne güzel yaaa. Ben de bunu hayal ediyorum işte. İkinizin de ilk evliliğiymiydi?

Şu cahillik beni benden alıyor ya. Babaannem 34 yaşındaki amcam için 27 yaşındakini bile büyük buluyor. Allah'ın cezası erkek arkadaşım ( 25 ) beni ( 24 ) bırakıp daha genç olan 17 buçuk yaşındakiyle nişanlandı.
Annemle boşanan babam ( 55 ) ben 55 yaşında kadınla napıcam onun hastalığıyla mı uğraşacam diyip 15 yaş küçük biriyle evlendi. Bulsa daha kucuguyle de evlenirdi. Erkeklere daha küçük kadın yakıştırması nedir ya ? Erkek kadından büyük olacakmış !

Kadinlar artık okuyor. Lisans ile kalmıyor akademik kariyer ile iş hayatini birlikte götürüyor çoğu zaman. O yüzden de hayat amacı öncelikle evlenmek olmuyor haliyle. Tabii ki yaş ile doğurganlık arasında bir ilişki olduğu yadsınamaz ancak eline ekmeğini almış bir kadın bunu da nasıl kotaracağını biliyor merak etmeyin. Öyle çaresiz doktor kapısı da gezmiyor benim akranlarim su an, gayet de gebe kalabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…