- 19 Mayıs 2020
- 46.443
- 207.760
-
- Konu Sahibi ferayfusun87
Şöyle yaşını başını almış adamların ergenliği yeni atlatmış genç kızlarda ne bulduğu konusunda iyi düşüncelerim yok ; gerçi kaynınızmış kusura bakmayın ama. Bu yalanın hiç ortaya çıkmayacağını mı düşünmüşler? İlginç.Aklima kayinvalidemin bir olayi geldi
Kaynim (33 yaşında) icin kiz bakıyorlar. Grnrldr gorucu usulu olur oralarda. Bir kiz begenmisler gormeye gitmisler. Kiz 21 yasindaymis. Neyse 33'u duyunca kizi vermezler diye kaynanam kaynim icin 21 yasinda demis
Sonradan kizin ailesi arastirip 33 oldugunu duyunca siz yolunuza biz yolumuza demis.
Erkekler yas arttikca genc kadinlara yoneliyor sanirim. Tabi 50+ için diyorum.
Sizin yasinizdaki erkekler gayet de evleniyor yasitlari ile. Ne munasebet 52 yasinda amcayi bulmus size? Sinirlenmenizi hakli buldum.
Kuzum çok yakınım kız 20 yaşında 33 adamla evlendi kız adamın varlığına gitti adam neye tabii bilemiyorum ama gayet iyiler şu anlık ....adam giyim kuşam falan baya değiştirdi, kıza arabalar,evler .... Kıza göre adam kızın kalbine aşıkmısŞöyle yaşını başını almış adamların ergenliği yeni atlatmış genç kızlarda ne bulduğu konusunda iyi düşüncelerim yok ; gerçi kaynınızmış kusura bakmayın ama. Bu yalanın hiç ortaya çıkmayacağını mı düşünmüşler? İlginç.
Muzisyenlik yapmali bi deArkadaşın gördüğü haber de bu. Şimdi koşa koşa kuyruğa girecek kadınlar Coşkun Sabahın kapısında. Çünkü tipinin şahaneliği bi yana zeka da fışkırıyor adamdan
Eki Görüntüle 2773275
hayır ya o çok büyük ayıp etmiş.35 yaş dediğin nedir ki.benim arkadaşım 40 yaşında 40 yaşındaki biriyle evlendi.bu erkeklerin küçük hanım takıntısını anlamıyorum.sanki evlendikten sonra onun ihtiyaçlarını karşılayabilecekmiş gibi.tmm acun gibiler evleniyorda onları niçin kabul ettikleri belli.Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar
Hahah onu ben de anlayamadim. Kaynanamin tuhafliklari coktur.Şöyle yaşını başını almış adamların ergenliği yeni atlatmış genç kızlarda ne bulduğu konusunda iyi düşüncelerim yok ; gerçi kaynınızmış kusura bakmayın ama. Bu yalanın hiç ortaya çıkmayacağını mı düşünmüşler? İlginç.
Kaynananız çok akıllı. :))) Gelinin yaşı küçük olsun, toy olsun, kolay yönetilsin.Hahah onu ben de anlayamadim. Kaynanamin tuhafliklari coktur.
Kaynimin 20li yaslarin basinda olsun gibi bir istegi yok kendisi akli başındadır. Kaynanamda var. O yüzden hep 20li yaslarda buluyor. Allahtan kizlarin aileleri kabul etmiyor da
Aynen de amaci o. Neyse ki ulaşamıyorKaynananız çok akıllı. :))) Gelinin yaşı küçük olsun, toy olsun, kolay yönetilsin.
Asddffc aynısını bana yapmışlardıKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
o kadın baya baya sacmalamıs.. Her sey nasip kısmet. İnsanın midesi almaz ya o yastaki adamı. Bizim burdan bir arkadas 35 yasında evlendi hem de kendisinden yasca kücük, cok da yakısıklı biriyle. Her gören sasırdı hatta. Yazık evde kaldın gözüyle bakıyorlardı kıza. Öyle söyleyen herkesten hem en yakısıklısını aldı. Dua edin, böyle insanların da ağzının payını verin bence. Benim de kuzenim beni biriyle tanıstırmak istedi ben 26 yasındayken. Huyu iyi hos falan dedi. Fotoğraf da gönderdi. Bildiğin adamın sacları dökülmüs(yani asla yadırgamıyorum yastan dolayı dedim bunu), yasca benden baya büyük biri. Ha olabilir 5 6 yasa kadar kabul edilebilir bana göre de ama 35 yas üstü bildiğin. Annem bile baya bu yaslı dedi. Çevreden böyle seyler görüyorum ben deKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
O parayla bulur tabi para için de evlenen çok. Kim evlenir 70 yaşında adamla başka türlüArkadaşın gördüğü haber de bu. Şimdi koşa koşa kuyruğa girecek kadınlar Coşkun Sabahın kapısında. Çünkü tipinin şahaneliği bi yana zeka da fışkırıyor adamdan
Eki Görüntüle 2773275
Kendine bakacak hizmetçi arıyor. Şu erkeklerin kendilerine baktırma anlayışını hiç anlamıyorum. Sanki genç hanım alsa ona ayak uydurabilecekArkadaşın gördüğü haber de bu. Şimdi koşa koşa kuyruğa girecek kadınlar Coşkun Sabahın kapısında. Çünkü tipinin şahaneliği bi yana zeka da fışkırıyor adamdan
Eki Görüntüle 2773275
Ne güzel yaaa. Ben de bunu hayal ediyorum işte. İkinizin de ilk evliliğiymiydi?Asddffc aynısını bana yapmışlardı36 yaşındayım eşim benden 3 yaş küçük. Evleneli 5 ay oldu, bebek bekliyoruz. Hiiiiç kafana takma, kısmetin nereden ne zaman geleceği belli olmaz. Benim de çok sinirim bozulmuştu o zaman. Hatta çok sevdiğim bi büyüğümdu bunu yapan, nefret etmiştim ondan.
Evet ilk ikimizin deNe güzel yaaa. Ben de bunu hayal ediyorum işte. İkinizin de ilk evliliğiymiydi?
Kadinlar artık okuyor. Lisans ile kalmıyor akademik kariyer ile iş hayatini birlikte götürüyor çoğu zaman. O yüzden de hayat amacı öncelikle evlenmek olmuyor haliyle. Tabii ki yaş ile doğurganlık arasında bir ilişki olduğu yadsınamaz ancak eline ekmeğini almış bir kadın bunu da nasıl kotaracağını biliyor merak etmeyin. Öyle çaresiz doktor kapısı da gezmiyor benim akranlarim su an, gayet de gebe kalabiliyor.şimdi gerçekçi olmak gerekirse 35 yaşında bir kadının doğurganlığı ile 24-25 yaşında bir kadının doğurganlığı bir olmuyor.. 35 yaşından sonra çocuk sahibi olmak zor imkansız değil elbet ama zor üstelik tıbbi destek olmadan da olmuyor. ha kaderinde vardır 20 yaşında da hastane hastane gezersin ancak bu ihtimal düşük..
o sebeple çocuk isteyen erkekler yaşı ileri olsa da genç hanımları tercih ediyorlar. ediyorlar çünkü bulabiliyorlar yani yine hemcinslerimize çatmak durumundayız niye gidip de bu pörsümüş heriflerle evleniyorlar diye.