- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- Konu Sahibi ferayfusun87
Denk gelmiş, komik olmuş@morportakal in teyzesi siz misiniz yoksa? Arka arkaya olunca guldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denk gelmiş, komik olmuş@morportakal in teyzesi siz misiniz yoksa? Arka arkaya olunca guldum.
Ablam karıştırmıyorsam eğer sen asyalıydın, sizin genleriniz size torpil geçiyor, konudaki amca yapamaz ama sen 50 yaşında da 35likle evlenirdin :))34 yaşımdayım eşim 28 :)
Teyzeye ben seçilmem seçerim diyin. Hatta bunu hayatınızda uygulayın. Adamlar erken çöküyor artık. Yaşı büyük olgunlaşmamışla evleneceğinize benim gibi olgun çıtır alıverin
Maşallah o kadar şanslısınız ki. Adamlar cidden erken çöküyor artık. Çok çok harika birşey ya biraz küçük biriyle evlenmek34 yaşımdayım eşim 28 :)
Teyzeye ben seçilmem seçerim diyin. Hatta bunu hayatınızda uygulayın. Adamlar erken çöküyor artık. Yaşı büyük olgunlaşmamışla evleneceğinize benim gibi olgun çıtır alıverin
+1Öyle saçmalık mı olur yahu. Üzülmüşsünüz ama ben güldüm. Magazinel boyut farklı. O “ünlü erkek sanatçı”nın yaş farkını kapatacak başka meziyetleri vardır. 35 yaşındaki kamillerin, 58lik emmilerin ne vasfı varmış? Genç hanım istiyorlarmış, biz de neler istiyoruz...
Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
32 yaşındayım. Bana ilgi duyan erkeklerin yaşı maksimum 40. Yaşlı olup flört etmeye çalışan da oluyor onlar bence sapıkÇok densiz olmakla beraber o arkadaşınızın başka problemleri olduğunu düşünüyorum. Böyle insanlarla muhatap olmayın hayatınızdan çıkarın. Üzülmeyin. Kimse istemez tabi yalnızlığı. Ama içinize sinmeyen bir ilişkidense kaliteli yalnızlık yeğdir.Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Ayyy göçüüüüm dediniz ona inşallah. Her işi kadının üstüne yıkmaz, psikopat ailelerini kadının başına salmazsalar kadın erken çökmez.Erkeklerin kendinlerinden daha genç bir bayan istedikleri doğru aslında. Yıllar önce ben 23 yaşındaydım, 37 yaşındaki bir bey görüşmek istemişti. Yş farkından dolayı kabul etmemiştim. O zaman verdiği cevap kadınların daha çabuk yaşlandığı idi.
Valla şöyle diyim baban yaşında pörsumus adamla aynı yatağa gireceğine hiç evlenme daha iyi , 20 yaş kucik biri ile evlenenler pedofili bana göre , sonuçta cocgu yaşında ayıp yaKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Eşimle aramda 3 yaş var beni ünv öğrencisi zannediyorlar o bildiğin yaşlı adama dönüştü , aynı şekilde annem babam da oyle. Bence hayat enerjisi ile alakalı bişeyErkeklerin kendinlerinden daha genç bir bayan istedikleri doğru aslında. Yıllar önce ben 23 yaşındaydım, 37 yaşındaki bir bey görüşmek istemişti. Yş farkından dolayı kabul etmemiştim. O zaman verdiği cevap kadınların daha çabuk yaşlandığı idi.
Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.