"35 yaşında erkek, 35 yaşında kadınla evlenmez!"

34 yaşımdayım eşim 28 :)
Teyzeye ben seçilmem seçerim diyin. Hatta bunu hayatınızda uygulayın. Adamlar erken çöküyor artık. Yaşı büyük olgunlaşmamışla evleneceğinize benim gibi olgun çıtır alıverin :KK76:
Ablam karıştırmıyorsam eğer sen asyalıydın, sizin genleriniz size torpil geçiyor, konudaki amca yapamaz ama sen 50 yaşında da 35likle evlenirdin :))

Yaşınız gayet iyi. Sakın öyle kocaman biriyle evlenmeyin. 3-5 yaş küçük bile olabilir. Ben genç erkek seviyorum, daha aktif. İstekli oluyorlar 😂

Konu sahibi kardeşim kimin olsa siniri bozulur haklısın ama inanman hata o kaz kafalıya, tamam cahil insanımız çok ama 50 yaşındaki adama 35 yaşındaki kızı yakıştıranlara kim olsa güler yani. Numunelik olan siz değilsiniz o kadın.

34 yaşımdayım eşim 28 :)
Teyzeye ben seçilmem seçerim diyin. Hatta bunu hayatınızda uygulayın. Adamlar erken çöküyor artık. Yaşı büyük olgunlaşmamışla evleneceğinize benim gibi olgun çıtır alıverin :KK76:
Maşallah o kadar şanslısınız ki. Adamlar cidden erken çöküyor artık. Çok çok harika birşey ya biraz küçük biriyle evlenmek🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Öyle saçmalık mı olur yahu. Üzülmüşsünüz ama ben güldüm. Magazinel boyut farklı. O “ünlü erkek sanatçı”nın yaş farkını kapatacak başka meziyetleri vardır. 35 yaşındaki kamillerin, 58lik emmilerin ne vasfı varmış? Genç hanım istiyorlarmış, biz de neler istiyoruz...
+1
Komik aslında bence de

Ya o erkeğine göre değişir be... ayrıca genç kızlar 35 yaşındaki adamlarla evlenmek için can atmıyorlar... onlarında yakışıklı akranları mevcut...

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.

36 da evlendim, eşim 38 idi , saçmalamış arkadaşınız

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
32 yaşındayım. Bana ilgi duyan erkeklerin yaşı maksimum 40. Yaşlı olup flört etmeye çalışan da oluyor onlar bence sapık😅Çok densiz olmakla beraber o arkadaşınızın başka problemleri olduğunu düşünüyorum. Böyle insanlarla muhatap olmayın hayatınızdan çıkarın. Üzülmeyin. Kimse istemez tabi yalnızlığı. Ama içinize sinmeyen bir ilişkidense kaliteli yalnızlık yeğdir.

Erkeklerin kendinlerinden daha genç bir bayan istedikleri doğru aslında. Yıllar önce ben 23 yaşındaydım, 37 yaşındaki bir bey görüşmek istemişti. Yş farkından dolayı kabul etmemiştim. O zaman verdiği cevap kadınların daha çabuk yaşlandığı idi.
Ayyy göçüüüüm dediniz ona inşallah. Her işi kadının üstüne yıkmaz, psikopat ailelerini kadının başına salmazsalar kadın erken çökmez.

Valla şöyle diyim baban yaşında pörsumus adamla aynı yatağa gireceğine hiç evlenme daha iyi , 20 yaş kucik biri ile evlenenler pedofili bana göre , sonuçta cocgu yaşında ayıp ya

Erkeklerin kendinlerinden daha genç bir bayan istedikleri doğru aslında. Yıllar önce ben 23 yaşındaydım, 37 yaşındaki bir bey görüşmek istemişti. Yş farkından dolayı kabul etmemiştim. O zaman verdiği cevap kadınların daha çabuk yaşlandığı idi.
Eşimle aramda 3 yaş var beni ünv öğrencisi zannediyorlar o bildiğin yaşlı adama dönüştü , aynı şekilde annem babam da oyle. Bence hayat enerjisi ile alakalı bişey

Arkadaşın gördüğü haber de bu. Şimdi koşa koşa kuyruğa girecek kadınlar Coşkun Sabahın kapısında. Çünkü tipinin şahaneliği bi yana zeka da fışkırıyor adamdan :KK70:😂🤣

IMG_20210131_153508.jpg

ben 36yım sevgilim 33, 4 senedir beraberiz.
o iş yerindeki hanıma söyleyin hayat onun zannettiği kurallarla yürümüyor. ayrıca 18 yaş çok fazla. 50 yaşında da olsanız 68 yaşında biriyle evlenmezsiniz mesela.

bu arada benim kuzenim 6 sene sevgililikten sonra evlendi ve eşi kendisinden 5 yaş küçük.
çoğu arkadaşımın da eşleri, sevgilileri ya yaşıt ya küçük.

ya ben anormal bir dünyada yaşıyorum yada bu hanım eski kafalı.

Ağır genelleme yapmış ama tam haksız da değil maalesef özellikle halı vakti işi gücü iyi olan 35+ neredeyse 25 + bakmıyor inanın çevremde çok var ama genelde 33+ erkekler böyle ... Ama istisna tabiki var ve begenmediginizle evlenmiyceksiniz👍

Aklima kayinvalidemin bir olayi geldi 😁
Kaynim (33 yaşında) icin kiz bakıyorlar. Genelde gorucu usulu olur oralarda. Bir kiz begenmisler gormeye gitmisler. Kiz 21 yasindaymis. Neyse 33'u duyunca kizi vermezler diye kaynanam kaynim icin 21 yasinda demis :KK70:
Sonradan kizin ailesi arastirip 33 oldugunu duyunca siz yolunuza biz yolumuza demis.

Erkekler yas arttikca genc kadinlara yoneliyor sanirim. Tabi 50+ için diyorum.
Sizin yasinizdaki erkekler gayet de evleniyor yasitlari ile. Ne munasebet 52 yasinda amcayi bulmus size? Sinirlenmenizi hakli buldum.

X