- 11 Şubat 2010
- 1.328
- 1.608
-
- Konu Sahibi ferayfusun87
evet böyle durumlar var ama henüz net kanıtlanmış değil geç çocuk sıkıntıdır ama erkeklerin bu konuda avantajı var maalesef..Toplum çok bilmiyor ama 40 'ta erkeklerde ciddi riskli .Çocuk oluyor ama beyinden kaynaklı sorunlarla , psikolojik rahatsızlıklarla oluyor. Örneğin 40 yaşındaki bir erkeğin çocuğu 24 yaşındakinden 5 kat daha fazla şizofreni oluyor. Kadınlarda sadece Down sendromu riski varken , birçok zihinsel rahatsızlık erkeklerden kaynaklanıyor. Otizmin son yıllarda artmasında, erkek çocuk yapma yaşının etkili olduğu düşünülüyormuş Avrupa'da.
Ben varım 35 yaşında bi kadın olarak 35 yaşında bir eşim var 4 aylık taze :) .. benimde başımdan benzer hikayeler geçti.. sakın aldırmayın ..en güzel yaşlarınız bu yaşlar. Kafanıza uyan biri olursa evlenirsiniz o da hayatı beraber yaşamak için .. üreme makinasımıyız ki biz sadece çocuk için üremek için yaşıyacağız !Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Ne güzel sizin adınıza çok sevimdim :)Ben varım 35 yaşında bi kadın olarak 35 yaşında bir eşim var 4 aylık taze :) .. benimde başımdan benzer hikayeler geçti.. sakın aldırmayın ..en güzel yaşlarınız bu yaşlar. Kafanıza uyan biri olursa evlenirsiniz o da hayatı beraber yaşamak için .. üreme makinasımıyız ki biz sadece çocuk için üremek için yaşıyacağız !
Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Her şey nasip kısmet kimse kimsenin evleneceği kişinin yaşına karışamaz.
Ne demek 35lik 35 likle evlenmez saçmalık resmen. İstediğin kişiyle evlenirsin ister aynı yaş, ister büyük ister küçük buna kimse karışamaz.
E çüş ama ya 87 li değil miisin? Oha ya millet değişikKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Arkadaşım 34 yaşındayken 32 yaşındaki biriyle evlendi, çocukları da oldu çok da mutlularKızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.
Gerçekten mi? Çevremde böyle bir vaka var adam 50 kadın 40 da çocuk sahibi olduToplum çok bilmiyor ama 40 'ta erkeklerde ciddi riskli .Çocuk oluyor ama beyinden kaynaklı sorunlarla , psikolojik rahatsızlıklarla oluyor. Örneğin 40 yaşındaki bir erkeğin çocuğu 24 yaşındakinden 5 kat daha fazla şizofreni oluyor. Kadınlarda sadece Down sendromu riski varken , birçok zihinsel rahatsızlık erkeklerden kaynaklanıyor. Otizmin son yıllarda artmasında, erkek çocuk yapma yaşının etkili olduğu düşünülüyormuş Avrupa'da.
Yok öyle bir şey 34 yaşında arkadaşım 36 yaşında filinta gibi bi delikanlıyla evlendi çocuğu da oldu çok mutlular..Allah size de gönlünüze göre versin
Ne alakası var ya o kadın saçma düşünceler kurmuş kendince seni de inandırmaya çalışıyor. Benm 35 yaşındaki arkadaşım 32 yaşında adamla evlendi kendisinden de küçük.. çocukları da var. Herkes kendi yaş grubunu buluyor. 50 60 yaşında bulanlar da genelde para icin evleniyor. Adam acun değilse evlenmeye gerek yok amcayla..Kızlar merhaba, moralim çok bozuk. Ben 34 yaşında bekarım. İşyerinde bir hanım beni 52 yaşında bir adamla tanıştırmak istedi çok sinirlendim. Adamın fotoğrafını da gösterdi, hani 50 küsur olup 35 gösteren adamlar vardır keanu reeves, johhny deep gibi... Öyle de değil bildiğin amca yani koca adam. Ben 34'üm ama küçük gösteririm üni. Mezunu zanneden oluyor beni. Yani torunu gibi kalacağım adamın yanında.. ben tepki gösterince de "aklını kullan yaşın geçmeden annelik duygusunu tat, 35 yaşında erkek 35 yaşında kadınla evlenmez boş hayal kurma" dedi. Gerçekten 35 yaşındaki erkekler hep 20 yaşında kız mı ister yani? Bir de moralim zaten bu haldeyken demin bir magazin haberi gördüm, 68 yaşındaki ünlü bir erkek sanatçı 35-40 yaş aralığında bir hanımla evlenmek istiyor diye. Yani sırf yaşım Kemale erdi diye artık 60+ adamların dengi kategorisine mi girdim ? Dertleşmek istiyorum kızlar.