"35 yaşında erkek, 35 yaşında kadınla evlenmez!"

Ben 43 yaşındayım eşim 38 ikimizin de ikinci evliliği ikimizde de bir çocuk var.Yaşa falan bakmıyor bazı şeyler.Hoş benimde ilk eşimden boşanmış olduğum dönemlerde ,patavatsız bir iş arkadaşım, yaşı geçmiş ama evlenememis bir erkekten bahsederken sen yanlış anlama ama bekar adam bekar biriyle evlenmeli vs gibi saçma sapan yorumlar yapmıştı.Sanki ben adamı isteyebilirim iması yaratmıştı.Ki adamı da görseniz Allah affetsin asosyal iki lafı bir araya getiremeyen biri, asla benim yanıma yakistirabilecegim biri değil. yaşı da var ama hala bekara bekar yaşı genç olsun diye tutturuyor insanlar erkek söz konusu olduğunda.Kadina ise yaşı azıcık ilerlemiş olsun hemen yaşlı başlı adamları yakistiriyorlar.Bu zihniyet çok garip ama hala var ne yazık ki.

evet böyle durumlar var ama henüz net kanıtlanmış değil geç çocuk sıkıntıdır ama erkeklerin bu konuda avantajı var maalesef..

34 yaşında 37yasinda bekar biriyle evlendim ya var öyle manipüle eden densizler benide 3 çocuklu dul adam istemişti hatta özürlü birine münasip gören densiz de vardı moral bozucu ama esim bekar hatta benden genç görünür aldırma

Ben varım 35 yaşında bi kadın olarak 35 yaşında bir eşim var 4 aylık taze :) .. benimde başımdan benzer hikayeler geçti.. sakın aldırmayın ..en güzel yaşlarınız bu yaşlar. Kafanıza uyan biri olursa evlenirsiniz o da hayatı beraber yaşamak için .. üreme makinasımıyız ki biz sadece çocuk için üremek için yaşıyacağız !

Ne güzel sizin adınıza çok sevimdim :)

34 yasındayım eşim 41 :))
35 lik 35likle evlenir ayrıca . .
Saçmalamanın da böylesi . . .

saçmalık, kıskançlık , geri kafalık ,ister 30 yaşla evlenirim, ister 35 yaşa göre mi evlilik oluyor,
anneliği tat diyede akıl vermiş birde .

Her şey nasip kısmet kimse kimsenin evleneceği kişinin yaşına karışamaz.
Ne demek 35lik 35 likle evlenmez saçmalık resmen. İstediğin kişiyle evlenirsin ister aynı yaş, ister büyük ister küçük buna kimse karışamaz.

E çüş ama ya 87 li değil miisin? Oha ya millet değişik

Arkadaşım 34 yaşındayken 32 yaşındaki biriyle evlendi, çocukları da oldu çok da mutlular Size bu yorumu yapanın içi çürümüş ölmeden diri diri mezara koymaya çalışıyor. Saçmalamasın 34 genç bir yaş.

Gerçekten mi? Çevremde böyle bir vaka var adam 50 kadın 40 da çocuk sahibi oldu

Yok öyle bir şey 34 yaşında arkadaşım 36 yaşında filinta gibi bi delikanlıyla evlendi çocuğu da oldu çok mutlular..Allah size de gönlünüze göre versin
Ne alakası var ya o kadın saçma düşünceler kurmuş kendince seni de inandırmaya çalışıyor. Benm 35 yaşındaki arkadaşım 32 yaşında adamla evlendi kendisinden de küçük.. çocukları da var. Herkes kendi yaş grubunu buluyor. 50 60 yaşında bulanlar da genelde para icin evleniyor. Adam acun değilse evlenmeye gerek yok amcayla..

Bence bir dah o bayanı bir daha ciddiye almayın, kimbilir başka hangi saçma sapan düşünceleri vardır insanları zehirlemek için...

Ya ben kesinlikle katılmıyorum kadının dediklerine. Densizlik yapmış erkekleri de genellemis...Bu tip genc kadin seven erkekler var ya "çıtır " diye tabir ettikleri kızları kovalayan o bahsettigi erkekler bunlar işte. Ama bu erkek grubu zaten karşınıza cikmasin olmasın ya. Bu ablaninda çevresi bu sekilde herhalde..

Ben de o yaşlarda evlendim. Eşim benden 7 yaş küçük. Kısmet bu işler. Ben de küçük olsun istemezdim. Nasip. Çocuk konusunda ise çok doğru söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…