"35 yaşında erkek, 35 yaşında kadınla evlenmez!"

Ablam karıştırmıyorsam eğer sen asyalıydın, sizin genleriniz size torpil geçiyor, konudaki amca yapamaz ama sen 50 yaşında da 35likle evlenirdin :))

Yaşınız gayet iyi. Sakın öyle kocaman biriyle evlenmeyin. 3-5 yaş küçük bile olabilir. Ben genç erkek seviyorum, daha aktif. İstekli oluyorlar

Konu sahibi kardeşim kimin olsa siniri bozulur haklısın ama inanman hata o kaz kafalıya, tamam cahil insanımız çok ama 50 yaşındaki adama 35 yaşındaki kızı yakıştıranlara kim olsa güler yani. Numunelik olan siz değilsiniz o kadın.

Maşallah o kadar şanslısınız ki. Adamlar cidden erken çöküyor artık. Çok çok harika birşey ya biraz küçük biriyle evlenmek

+1
Komik aslında bence de

Ya o erkeğine göre değişir be... ayrıca genç kızlar 35 yaşındaki adamlarla evlenmek için can atmıyorlar... onlarında yakışıklı akranları mevcut...

36 da evlendim, eşim 38 idi , saçmalamış arkadaşınız

32 yaşındayım. Bana ilgi duyan erkeklerin yaşı maksimum 40. Yaşlı olup flört etmeye çalışan da oluyor onlar bence sapıkÇok densiz olmakla beraber o arkadaşınızın başka problemleri olduğunu düşünüyorum. Böyle insanlarla muhatap olmayın hayatınızdan çıkarın. Üzülmeyin. Kimse istemez tabi yalnızlığı. Ama içinize sinmeyen bir ilişkidense kaliteli yalnızlık yeğdir.

Ayyy göçüüüüm dediniz ona inşallah. Her işi kadının üstüne yıkmaz, psikopat ailelerini kadının başına salmazsalar kadın erken çökmez.

Valla şöyle diyim baban yaşında pörsumus adamla aynı yatağa gireceğine hiç evlenme daha iyi , 20 yaş kucik biri ile evlenenler pedofili bana göre , sonuçta cocgu yaşında ayıp ya

Eşimle aramda 3 yaş var beni ünv öğrencisi zannediyorlar o bildiğin yaşlı adama dönüştü , aynı şekilde annem babam da oyle. Bence hayat enerjisi ile alakalı bişey

ben 36yım sevgilim 33, 4 senedir beraberiz.
o iş yerindeki hanıma söyleyin hayat onun zannettiği kurallarla yürümüyor. ayrıca 18 yaş çok fazla. 50 yaşında da olsanız 68 yaşında biriyle evlenmezsiniz mesela.

bu arada benim kuzenim 6 sene sevgililikten sonra evlendi ve eşi kendisinden 5 yaş küçük.
çoğu arkadaşımın da eşleri, sevgilileri ya yaşıt ya küçük.

ya ben anormal bir dünyada yaşıyorum yada bu hanım eski kafalı.

Ağır genelleme yapmış ama tam haksız da değil maalesef özellikle halı vakti işi gücü iyi olan 35+ neredeyse 25 + bakmıyor inanın çevremde çok var ama genelde 33+ erkekler böyle ... Ama istisna tabiki var ve begenmediginizle evlenmiyceksiniz

Aklima kayinvalidemin bir olayi geldi
Kaynim (33 yaşında) icin kiz bakıyorlar. Genelde gorucu usulu olur oralarda. Bir kiz begenmisler gormeye gitmisler. Kiz 21 yasindaymis. Neyse 33'u duyunca kizi vermezler diye kaynanam kaynim icin 21 yasinda demis
Sonradan kizin ailesi arastirip 33 oldugunu duyunca siz yolunuza biz yolumuza demis.

Erkekler yas arttikca genc kadinlara yoneliyor sanirim. Tabi 50+ için diyorum.
Sizin yasinizdaki erkekler gayet de evleniyor yasitlari ile. Ne munasebet 52 yasinda amcayi bulmus size? Sinirlenmenizi hakli buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…