35 yaş ve üstü olup yeni bebek sahibi olan anneler gelin beraber büyütelim:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B.V
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaşlar kimse girmemiş topiğe..
nasılsınız?? yoğunsunuz galiba...

Günaydın Meltemcim , yoğunluk oğluş işte başka ne olsun oturuyoruz, kalkıyoruz , sürekli beraberiz çok şükür allah ayırmasın:))) Her geçen gün büyüyor artik eller iyice açıldı bişeyleri tutuyor fena değil , sesler cıkarıyor degişik degişik . Oyuncaklar alıyorum oyalamak icin onlarla oynuyoruz arada çığlıklar atıyor.Babamız gec geldiği icin ancak sabah görüyor onunlada sabah oynuyor.
Sizler napıyorsunuz ? Ebru sen nerelerdesin ? Kolaylıklar diliyorum kızlar...

Selam canım onlar bizi yorsada değer buna...
ee tabiki annesi herşeyi yapacak...
Benim eşimde her sabah oğluyla oynamadan işe gitmez...

selamlar
kuzular büyüyor gün ve gün ne mutlu bizlere,Allah hep iyi günlerini göstersin esirgesin onları,zorluklar aşılır birşekilde.
ben hergün bakıyorum aslında,kimse yazmayınca çıkıyorum.
Meltem Ata nasıl nelere yapıyor,ek gıdalarla aranız nasıl,ev yemeklerini yiyiyormu artık?ben zyağlı fasülye verdim severek yedi,bir de fırın mücver yedi oda hoşuna gitti.bu aralar birde etraftaki herşeye atlıyor ama istisnasız herşeye,onun için herşey oyuncak heryer oyun alanı çok şeker ya maşallah kuzuma :))
Esra bebiş nasıl,oyuncsklarla arası iymi tutuyor dmemk maşalah.

Günaydın arkadaşlar ..inşallah iyisinizdir..
Ebru cum Ata diğer dişini çıkarıyor allatki..yine sıkıntılıyız..
bu aralar tarhana çorbasını severek yiyor..akşamları uyanıksa bizimle beraber
yemek masasında oda yerini alıyor..onada veriyorum dün balık vardı bizimle balık yedi..
elimle veriyorum henüz...zaten elle verdiğim herşeyi yiyor..
yarın dokror kontrolümüz var...

Seninkinin yemek olayı nasıl?? neler veriyorsun canım...

Bu arada kızlar ben 1 hafta yokum ..beni merak etmeyin diye söylüyorum..
Yurtdışına gidiyoruz ufak bir tatil olacak..

Gunaydin kızlar ,
afiyet olsun Ata ya balıgını da yemişş , tarhana corbasıda bebeklerin baş yemeği galiba hiç ağzıma sürmem yapmam , eşimden yemez o yüzden oğluşumda mahrum kalacak büyük ihtimal .Alternatifi vardır inşallah:)))

Biz de bugun babamın doğumgünü dolayısıyla kardesim ve annemlerle birlkte dışarı cıkacagız . Meltemcim tatile gidiyormuşsun iyi eğlenceler canım...

Ebrucum bebiş iyi canım oyuncakları hafiften tutuyor artık büyüyor teyzesi:))

Görüşürüz

Hanımlar anneler gününüz kutlu olsun , bebişlerinizle sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.:)))

Merhaba kızlar bende temmuzda 37 oluyorum. iki aylık bir bebeğim var.önümüzdeki hafta iznim bitiyor. bebeğimi bırakıp gitmek istemiyorum. belki yine rapor alırım. hoşçakalın

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ??
Biz çok iyiyiz , tatil güzel geçti..
geldik..Ama nezle olduk oğlumla (

meltem hoşgeldin nasıl geçti tatiliniz,nereye gitmiştiniz?geçmiş olsun havalardandır alerjik bünyelere dokunuyor tam mevsimi.
esra uğramamışsın.
tonguç hoşgeldin,güle güle büyüt bebeğini.kızmı erkekmı bebiş,ne iş yapıyorsun,biraz kendinden bahsetsene.

Ebru canım hoşbulduk...
Tatilin kötüsü olmaz biliyorsun :))
Münih, Floransa ve venedik canım...
ıtalya muhteşem bayıldım oralara...Hava değişikliğinden oldu canım...
Almanya gelirken 7 dereceydi burası 27 ...

oh süer vallahi,bende 97 yazında tam bir italya seyahati yapmıştım,gezmediğim yeri kalmamıştı neredeyse.capri adasına falanda gitmiştik.çok güzel bir ülke hayran olunası bir yer hele yollarına bayılmıştım.
venedikte kayıf sefası yaptınızmı?denizi çok kötü kokuyordu hala öylemi acaba?

Yaptık canım yaptık..
bu aylarda kokmuyor ..sen temmuzda falan gittin galiba..
Doğası muhteşem değilmi?

Selam kızlar , Tonguc hoşgeldin allah bağışlasın bebegini güle güle büyüt.
Ben ücretsiz izne cıktım kücücükken kimseye bırakmaya cesarey edemedim oğluşumu. Hatta simdiden işe dönerken nasıl olacak , nerden bakıcı bulurum ve nasıl güvenirim gibi sorularla dolu kafam.Neyse allah yardım eder heralde:)))

Meltem hoşgeldin canım geçmiş olsun.Güzel geçmiş geziniz dinlenmişsindir biraz:))
Ebru selam bikaç gündür ugrayamadım işlerim vardı canım onları hallettim:)) Oglum iyi seninki nasıl dişleri cıktı mı? Benimki bugun ilk kez yüz üstünden sırt üstüne döndü cok mutluyum. Oysa kızkardesım ve annem bu tombik dönemez demişlerdi haha...

Günaydın kızlar
Esracım Gözünaydın miniğin dönmüş gerisi gelir artık :))
teşekkür ederim..dinlendik zayılmaz oğlumla beraber 1800 km yol yaptık..
Kaç gün iznin canım.. bu arada sana tavsiyem bakıcı tutacaksan işe başlamadan 1 ay önce tut derim..
hem huyunu suyunu öğrenmiş olursun hemde bebeğinle nasıl vakit geçiriyor gözlerinle görmüş olursun..
referanslarına bak ve onlaraı ara konuş derim...

günaydın kızlar
meltemcim doğru bildin temmuzda gitmiştim.o zamanmı kokuyormuş?ay bak bilmiyordum.
doğası muhteşem grrçektende,yol üstündeki o ayçiçek tarlaları,çiftlikler,yeşilin o bin tonu tam yaşanası bir ülke.
esra gözünaydın dönmüş oğlun.tombikler zor döner doğru söylemiş annenle bacın :)))

Günaydın canım..evet ya hele avusturya muhteşem bir yeşil var orda..neyse birdahakine yaz başı gidersin..
kuzun nasıl neler yapıyor ??

inşallah canım,oğlum büyüsün biraz bende istiyorum gezmek.
Atayla o kadar yol yapmak zor olmadımı,biraz tüyo alayım senden?yemek işini falan nasıl hallettiniz,otelde konaklmaışsınızdır herhalde değilmi?
oğluşum iyi çok şükür teyzesi,8 aylık olmaya az kaldı.artık oturup oyuncaklarıyla oynuyor uzun süre.oalıyor kendini.yemek de iştahı düzeldi biraz,diş sıkıntısı azaldı galiba.ama az kilo alıyor.güzelde yiyiyor ama bünyesi öyle demekki.
börek çörek hamur işi falan veriyormusun sen,neler verebilirizki bu ayda.mesela peynirli börek falan çiğneyebilecepği gibi iç kısmından falan versem dokunurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…