35 yaş ve üstü olup yeni bebek sahibi olan anneler gelin beraber büyütelim:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B.V
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar hanımlar

merhaba meltem nasılsın?Ata nasıl?
bizim 2 dişimiz var hala,çıkamadı 3.diş henüz.
diş niye gıcırdatıyor ki?o ses bi tuhaf olur benim iiçim şimdi okuyunca bile ürperdim :)))

selamlar hanımlar

merhaba meltem nasılsın?Ata nasıl?
bizim 2 dişimiz var hala,çıkamadı 3.diş henüz.
diş niye gıcırdatıyor ki?o ses bi tuhaf olur benim iiçim şimdi okuyunca bile ürperdim :)))

selam canım nasılsın ?? Biz iyiyiz canım..Sürekli bahçedeyiz dışarı kuşu oldu oğlum..
walla neden gıcırdatıyor bilmiyorum ama,
tahminimce tanındaki diş kaşınıyırsa ondan yapıyor olabilir..
İnşallah seninkide patlatır üsttekileri..
Ya çok sıcak olmadan çıkarsın kuzucuklar şu dişleri..

Merhaba bahceli ev cok güzel Meltemcim insan fısratları degerlendırmeli tabiki .Havalar güzelken bol bol oksijen alın . Bizim diş huysuzlukları devam daha ortada bişey yok bakalım ilk incimiz ne zaman cıkacak.Ben 6 aylıkken cıkmış:))
Meltem hosuna gidyordur cıkan ses muhtemelen ondan gıcırdatır bu kadar küçük bebekte baska bişey aranmaz bence:))
Iyi haftasonları ikinize de

Canım nasılsın ??
Bu arad sen ne kadar erken çıkarmışsın dişini..
Belki oğlunda sana çekecek ve erken çıkaracak...

Sagol Meltemcim iyiyim sen nasilsin? Oğluş nasıl ? Havalar cok ısındı degil mi? Biz dun itibarıyla sort tuluma gecis yaptık. Yazları seviyorum.Giysiler hafifliyor. Dun pazar gezimizi yaptık butun bebekler cocuklar ortalardaydı yine. Kış zor gecti anneler de bebeklerde rahatlasin biraz :))

Günaydın arkadaşlar ..
Nasılsınız ??
Ben de Ata'ya 1 haftadır sort ve atlet giydiriyorum..
Çoraplarınıda giydirmiyorum artık..
zaten çok terliyor ...

Sorma Meltemcim terleme bizde de var ayrıca ben de terliyorum ,özellikle de emzirirken( ana oğul ıslak ıslak geziyoruz...
Ebru sen nerelerdesin canım ? napıyorsun ?
Bebişleri öpüyorum.

Selam Meltem , ben evde oğluşla mücadele halindeyim.Bir kaç gundur sabah 5 te uyanıyor ve tekrar uyumuyor. Bu da beni çok yoruyor.Uykumu alamıyorum. Saat 9 gibi falan uykuya yatıyor. Akşamları cok erken uyuyordu,şimdi de tam yemek saatimizde uyumaya başladı.Anlıycagın biraz karıştık. Bebişler biraz buyuyene kadar tam bir düzen oluşturmak zor olacak galiba.Sen neler yapıyorsun ? Ata nasıl ?
Ebru sen nerelerdesin ? Tatile mi gitti acaba ?

merhaba canım.. aynen bende öyleyim.. Bizimki komandolar gibi emeklemey başladı...
benimki hep 5-6 da uyanıyor canım...
sende o uyuyunca yat dinlen.. ben öyle yapıyorum...
Ata'mın 4 dişi çıktı ve emeklemey başladı 2gündür...
mutluyuz tabiki... :))))
darısı senin kuzuna...
Ebru izine çıkmış olabilir..galiba memlekete gidecekti....

Merhaba demek Ata kuzusunun dort dişi cıktı tebriklerrr... Haklısın Meltem bebişler uyuyunca hemen bizimde dinlenmemiz lazım, bunu biliyorum da her zaman uygulayamıyorum işte.Hep yapacak bişey buluyorum oysa fırsatları degerlendırmek gerekir. Bugun hava ne kötüydü cok serinledi yagmur yagdı .Bende yazın yagmuru sevmıyorum.Bir de nem oranı cok yuksek son gunlerde benı rahatsız edıyor yapış yapış.
Öpüyorum sizi canım

teşekkür ederim canım..
inşallah seninki kolay çıkarır dişlerini...
Evet 76 ya çıktı nem oranı..
neyseki hava serin canım..
bizde seni ve oğlunu öpüyoruz...

Selam Meltemcim bende pazar gunu tatile cıkıyorum canım. Ailemin yanına da gidecegim. Onun hazırlıklarını yapıyorum su gunlerde.Bebiş olunca hersey cok tefarruatlı oluyor.Biz de carsamba doktora gittik.Eski doktorumuz devlete geçtiği için yeni doktorumuzla tanıştık neyseki cok tatlı bir bayanmış. Ogluşun durumunu iyi buldu maşallah. Kilosu icinde iyi dedi şişman degılmış yani:)) Ek gıdaya gecince bizim icin avantaj olur dedi. Bundan sonra haraketlenecegi icin hem de yemekleri cok sevmezse kiloyla ugrasmak zorunda kalmazsın dedi.Bu ay da anne sütü devam dedi. Ben de mutlu oldum. 5. ayımız bitti maşallah diyelim.
Siz nasılsınız? Ata nasıl canım ? görüşürüz öpüyorum.

canım biz iyiyiz..oğlunun iyi olmasına çok sevindim..maşallah diyelim...
bende bu aralar giremiyorum...
iyi tatiller canım..

Selam Meltemcim , ızmir cok sıcak bir haftadır eve tıkıldık kaldık.Bazı işlerim vardı onları bile halledemedim.Oğluşum burdaki ilgiden cok memnun.Annemin arkadasları ziyarete geliyor. Bizimkide mutlu oluyor tabi. ıyice sosyalleşti bugun alışveriş merkezinde talip cıktı. Annemle magazadan cıktık bir bayan babamla konusup oglumu seviyordu ben de bir tanıdık zannettim megerse 6,5 aylık kızı varmışş )) Siz nasılsınız ? görüşürüz canım

merhaba güzel anneler ben de 35 mde anne oldum 3 ay bir haftalık bir kızım var beni de aranıza alın 3 sene öncesine kadar çalışıyordum ama bazı nedenlerden dolayı mesleğimden istifa ettim kızım olana kadar evde kafayı yiyordum sosyal hayatım sıfıra indi bebek çare olur dedim ve yaşımı göz ardı edip meleğime kavuştum herşey daha güzel olacak derken meleğim iştahsız bir bebe oldu anne sütü çok az aldı mamayla besleniyoruz ama hala 5 kilo olamadı evde kapalı kaldım artık kafayı tamamen sıyırdım ne sohbet edecek bir dost ne vakit geçirecek insan var çevremde psikopata bağladım herşeyi tek dünyam bebeğm ve internet tabii aldığım kilolar da bunltıyor anlayacağınız kendimi çok yalnız ve kötü hissediyorum neyse sizi de sıkmayayım ilk yazımda sevgiler hepinize geçmişi fazla okuyamadım artık daha aktif oluum inşallah

Selam ismini bilmiyorum ama aramiza hosgeldin .Anneligini tebrik ederim.Burda herkesin oglu var ne guzel sonunda bir kız bebiş geldi aramıza :)) Ben Esra 5,5 aylık ir oglum var. Şu an tatildeyiz haftaya istanbula dönunce daha aktif olurum. Diğer arkadaslardan Ebru da tatile gitti.Meltem de ugramamış sanırım. Meltemmm nerdesin canım hersey yolundadır umarım.....
Ben calısıyorum ama oglumu biraz buyutebilmel icin ucretsız ızın aldım senın yasadıgın zorlukları ben de yasıyorum. Ailemin yanında bıraz ferahlarım dıye geldım ama haftaya dönecegim maalesef (
Bebegın iştahsız d,iye uzuluyorsun ama bence önemli olan saglıklı olmaları doktor bır problem gormedıgı surece bence zayıf ve iştahsız olmaları cok onemlı degıl.Kafana takma derim ben.
Bu arada dort sene antalyada oturdum ben ne taraftasın ? Oranın nemi cok kotu dayanılmaz kolay gelsin görüşürüz...

Kızlar hadi gelin artık ayıp ama Ebruuu Meltemmm<:)))

memnun oldum esracığım ben de özlem hoşbuldum ,antalya arapsuyunda oturuyorum evet haklısın nem beni mahvetti kilo da fazla olunca her yerimden su fışkırıyor temmuz geldi ben daha denize ayağımı sokmadım bebeğime bakacak kimse olmadığından sahile sadce yürüyüşe iniyorum kızım zayıf evet ne yapsam da kilo aldırsam bilmiyorm gerçi çok hareketli yemesi de düzeldi ama tombiş olmayacak belli sağlıklı olsun da yeter gçrüşmek üzere

Merhaba Özlem ben de arapsuyuna yakındım altınkum ve gürsu mah oturmuştum oralar cok guzel ama antalyayı sevmeme yetmedi havası yuzunden :)) Orada denizden bol bol faydalanmak lazım biz de cok sık girmiyorduk genellıkle haftasonları ama sonra başka sehirlerde yaşayınca denizin yakınlıgı ve girilebilir olması hatırlanıp keşke daha cok gırseydık dıye hayıflanma sebebi oluyor. Tavsiyem fırsat buldukca gir, hem kılo vermeyede faydası olur. Çarşamba günü kısmetse dönecegiz evimize özledik artık :)) Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…