İnşallah canım sende oğlunla gidersin oralara..
Canım Ata'nın halaları Almanyada.. Uçakda hiçbir sorun yaşamadık zaten kalkarken ve inerken biberonla mama verdim uyudu. Münihe gittik ordan araba koltuğu satın aldık 9-18 kilo olanlardan (burdan ana kucağını almadık ordan büyük koltuk alacağımız için) onu Halasının arabsına taktık ve gidiş dönüş 1800 km yol yaptık oğlumla..Rahat bir yolculukdu ..uyku olayımız karıştı birbirine sadece..
Floransa ve Venedik de 1 ere gece otelde kaldık zaten..gerisi halalarda..
Ben yanında tarhana götürmüştüm oğlum çok seviyor diye inan 2 defa yapabildim..
genelde mama içti..
Maşallah oğluna oturunca biraz nefes alabilmişsindir değilmi ?
Canım sağlıklı olsunda az kilo alsın..zaten artık bundan sonra 200-300 civarı alacaklar..
Hareketlendikçe kilolar gidecek zaten..
Diş çıktımı???
Ata'nın alttan 2 tavşan dişi çıktı..üstten 1 dişi patlamak üzere..
Canım Ata'nın halaları Almanyada.. Uçakda hiçbir sorun yaşamadık zaten kalkarken ve inerken biberonla mama verdim uyudu. Münihe gittik ordan araba koltuğu satın aldık 9-18 kilo olanlardan (burdan ana kucağını almadık ordan büyük koltuk alacağımız için) onu Halasının arabsına taktık ve gidiş dönüş 1800 km yol yaptık oğlumla..Rahat bir yolculukdu ..uyku olayımız karıştı birbirine sadece..
Floransa ve Venedik de 1 ere gece otelde kaldık zaten..gerisi halalarda..
Ben yanında tarhana götürmüştüm oğlum çok seviyor diye inan 2 defa yapabildim..
genelde mama içti..
Maşallah oğluna oturunca biraz nefes alabilmişsindir değilmi ?
Canım sağlıklı olsunda az kilo alsın..zaten artık bundan sonra 200-300 civarı alacaklar..
Hareketlendikçe kilolar gidecek zaten..
Diş çıktımı???
Ata'nın alttan 2 tavşan dişi çıktı..üstten 1 dişi patlamak üzere..
inşallah canım,oğlum büyüsün biraz bende istiyorum gezmek.
Atayla o kadar yol yapmak zor olmadımı,biraz tüyo alayım senden?yemek işini falan nasıl hallettiniz,otelde konaklmaışsınızdır herhalde değilmi?
oğluşum iyi çok şükür teyzesi,8 aylık olmaya az kaldı.artık oturup oyuncaklarıyla oynuyor uzun süre.oalıyor kendini.yemek de iştahı düzeldi biraz,diş sıkıntısı azaldı galiba.ama az kilo alıyor.güzelde yiyiyor ama bünyesi öyle demekki.
börek çörek hamur işi falan veriyormusun sen,neler verebilirizki bu ayda.mesela peynirli börek falan çiğneyebilecepği gibi iç kısmından falan versem dokunurmu acaba?