inşallah canım,oğlum büyüsün biraz bende istiyorum gezmek.
Atayla o kadar yol yapmak zor olmadımı,biraz tüyo alayım senden?yemek işini falan nasıl hallettiniz,otelde konaklmaışsınızdır herhalde değilmi?
oğluşum iyi çok şükür teyzesi,8 aylık olmaya az kaldı.artık oturup oyuncaklarıyla oynuyor uzun süre.oalıyor kendini.yemek de iştahı düzeldi biraz,diş sıkıntısı azaldı galiba.ama az kilo alıyor.güzelde yiyiyor ama bünyesi öyle demekki.
börek çörek hamur işi falan veriyormusun sen,neler verebilirizki bu ayda.mesela peynirli börek falan çiğneyebilecepği gibi iç kısmından falan versem dokunurmu acaba?
merhabaa
ben haftasonu evdeyim fırsat bulamıyorum nete girmeye,pzt iş başı olunca geelbiliyorum.
önümüzdeki hafta ücretsiz izne ayrılıyorum 3 aylığına :)
meltem merhaba nasılsın,Ata nasıl neler yapıyorsunuz?istanbulda havalar ne kötü değilmi,dışarı çıkıyormusunuz hergün?bizim evin olduğu yer çok esiyor ben çıkaramıyorum oğlumu korkumdan.ancak arabayla biryerlere gidersek işte...
esra nasılsın oğluşun nasıl siz neler yapıyorsunuz?görüşemedik hala,ayarlayalım birgün.
meltem sormuşmuydum önceden hatırlayamadım ama Ata kaç haftalık doğdu?birde nerde doğum yapmıştın sen,küvöz maceranız falan olmuştur herhalde.zor olmuştur mutlaka canım.erken doğum nedenin neydi?
ay çok sordum galiba,anlatmak istemezsen anlarım canım...yerimseniben
maşallah Meltemcim Ataya.epey hareketlenmiş demek ki,emeklemeden yürüyecek belki de.hadi bakalım hayırlısıyla büyüsünler inşallah.
3.dişiniz geldi mi peki,geçen gelecek yazmıştın.
bizim bütün dişler bembeyaz olmuş nasıl kabarmış oğlumun damakları anlatamam.
artık hep soğuk şeyler yiyip içiyor,yemeklerini zeytinyağlı yapıyorum dolaptan çıkarıp veriyorum.sıcağa yakın ılıksa ağlayıp yemiyor,dokunuyor galiba meleğime kıyamam ben ona ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?