35 yaş ve üstü olup yeni bebek sahibi olan anneler gelin beraber büyütelim:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B.V
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ne güzel sorunsuz çıkmış maşallah kuzuna..
demekki üstekiler hemen gelmşyor (
ya sıcaklara kalmasın kuzular....
benimki dişlik almıyor ağzına..bende buzdolabına koyduğum yeşil soğanın sapını
ve pırasayı veriyorum..onları alıyor...

buluşalım çok iyi olur..havalarda güzelleşiyor...

4 gün böyleymiş...inşallah cumartesi güzel olur...
bu arada 37 ye giriyorum o gün...

selamlar
aa doğumgününmü Nınım,şimdiden tebrik ederim nice senelere canım :)
Atada çok tatlı çıkmış resimde maşallah

selamlar
aa doğumgününmü Nınım,şimdiden tebrik ederim nice senelere canım :)
Atada çok tatlı çıkmış resimde maşallah

canım çok teşekkür ederim...sende koysana kuzucuğunun resmini...
arakadaşlar avatarınıza bebeklerinizin resimlerini koyun lütfen....

Selam kızlar , nasılsınız?
Nınım (adını hala bilmiyorum ) dogum günün kutlu olsun canım , nice yıllara . Ben tickerı da yapamadım.ticker factoryde yapıp ekliyorum formata uygun degil diyor . Niye acaba ?
Havalar haftaonu ısınacakmıs arkadaslar sıkıldık artık bu havalardan , yaz gelsin :))

Günaydın arkadaşlar..
Bugün oğlum yatakdan düştü..
Allahtan birşey olmadı..
aman dikkat edin..

Allahtan eşim doktor hemen o ilgilendi..
benim elim ayağım birbirine girdi...
canım adım Meltem....

Canım sende lilypie den yap..çok daha basit..

Meltem geçmiş olsun canım annelik zor en ufak seyde bile el ayak birbirine dolasiyor tabi. Dikkat etmek lazım ama hepimizin anlık boslukları olabiliyor. Biz de iyiyiz ama oglum bugun huysuzlanıyor. Sabahtan beri uyuyamadı. Oyun da oynamıyor mızıklıyor .Napalım bugünde böyle uğrasıyoruz .Herkesi öptüm.

Esra bizimkide huysuz hemde nasıl ...
Canım senin oğlun kaç aylıktı??
kesin yazmışsındır ama unuttum ?? kusura bakma canım..

Zor bir gün gecirdik ancak aksam uyku saatinde uyutabildim dolayısıyla bütün gün onunlaydık.Mızır mızır oyunda oynamak istemedi.Günleri günlerini tutmuyor aman saglıklı olsunlarda büyüyene kadar dayanıcaz artık...
Meltemcim oğlusum 3,5 aylık canım

günaydın arkadaşlar
meltem geçmiş olsun canım,Allah korumuş.benimde gözüm hep üstünde,çok dikkat ediyorum.
Esra oğluşun huysuzmuş,gazımı vardı acaba?kolay gelsin bakalım.
bizimkinin keyfi yerinde maşallah,geceleri kalkmıyor artık,ee büyüdük tabi artık.şükürler olsun Rabbime

Esra oluyor canım arada bunlar bir huysuzlaşıyorlarki..
napalım canları sağ olsun..Maşallah oğluna..

Ebru teşekkür ederim..ama oluyor işte ne kadar dikkat etsende..Allah beterinden korusun kuzularımızı..maşallah kuzuna evet canım büyüyüce uykular düzene giriyor ama diş olayında gene bir bozulma oluyor..

Ebru sen eylüde doğurdun değilmi ??
ayın kaçıydı??
Ata da erken gelmeseydi 9 eylül de doğacaktı..
ama 23 temmuzu tercih etti aceleci oğlum..

Oglusumun dis huysuzluklari baslamis son doktor kontrolunde uyarılmıstık 20 gun sonra baslar diye .Benim oglum da cok düzenlidir oğlak burcu kendisi. Vazifesini aksatmaz disiplinlidir :))) Kendisi aslında kova olacakken oğlağa oldu kısmet napalım..

Ebru ve Meltem sizin bebişlerede maşallah canım.

meltemcim 24 eylül doğumlu oğlum.Ata çok sabırsızmış cidden.bizimkinin keyfi yrindeydi hiç gelmeye niyeti yoktu.ben erken gelir diye düşündüğüm halde yanıltı beni oğlum.

Gunaydın herkese iyi bir hafta olsun bizlere , Ebru oglun terazi burcu galiba benim annemde terazi titiz olurlar bir de sanatcı cok cıkarmış sanırım. Belki oğlun ressam falan olur :)))

Günaydın arkadaşlar..
bebişleri kokluyorum...
gününüz güzel geçsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…