Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar hanımlar
merhaba meltem nasılsın?Ata nasıl?
bizim 2 dişimiz var hala,çıkamadı 3.diş henüz.
diş niye gıcırdatıyor ki?o ses bi tuhaf olur benim iiçim şimdi okuyunca bile ürperdim :)))
Selam ismini bilmiyorum ama aramiza hosgeldin .Anneligini tebrik ederim.Burda herkesin oglu var ne guzel sonunda bir kız bebiş geldi aramıza :)) Ben Esra 5,5 aylık ir oglum var. Şu an tatildeyiz haftaya istanbula dönunce daha aktif olurum. Diğer arkadaslardan Ebru da tatile gitti.Meltem de ugramamış sanırım. Meltemmm nerdesin canım hersey yolundadır umarım.....
Ben calısıyorum ama oglumu biraz buyutebilmel icin ucretsız ızın aldım senın yasadıgın zorlukları ben de yasıyorum. Ailemin yanında bıraz ferahlarım dıye geldım ama haftaya dönecegim maalesef(
Bebegın iştahsız d,iye uzuluyorsun ama bence önemli olan saglıklı olmaları doktor bır problem gormedıgı surece bence zayıf ve iştahsız olmaları cok onemlı degıl.Kafana takma derim ben.
Bu arada dort sene antalyada oturdum ben ne taraftasın ? Oranın nemi cok kotu dayanılmaz kolay gelsin görüşürüz...
Kızlar hadi gelin artık ayıp ama Ebruuu Meltemmm<:)))