• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yaş ve üstü olup yeni bebek sahibi olan anneler gelin beraber büyütelim:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B.V
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaşlar ,
Pazar günü babamız calışmadıgı için dışarlardaydık malum istanbulda hava güzeldi.Oğlum yaramazlık yapmadı deniz kenarında yürüdük.alışveriş yaptık , kahve içtik. Bebek aglayınca ben strese giriyorum ama etrafıma bakındım herkesin cocugu aglıyor. Kocaman 5 yaslarında bir oglanda inletti dün cafeyi .Demekki yaşla ilgisi yok.Bende kendimi kısıtlamamın anlamsız olduguna karar verdim. Cocuk bu aglar da güler de ...

Sizin bebeklerin arası bayagı yakın sanırım ek gıdalar konusunda fikir alışverişinde bulunursanız ben de biraz öğrenirim. Gözüm korkuyor acıkcası. Neyse öğrenicez artık hepsini hepimize kolay gelsin.
İyi haftalar :))

günaydın
Esra merhaba ne güzel gezmişsiniz pazar günü,içinize sinsin,demek bebişde uslu durdu maşallah annesi ona maşallahh :))).

Nınım merhaba,biz katılara geçtik bir ay oluyor,günde 4-5 öğün yiyiyor :nazar: biberon asla almıyor oğlum,o sebeble biberon maması veremiyorum.muhallebisine katıyorum devam sütünü.emzikde :ecrin_bebek: almamıştı zaten doğduğunda,plastik hiçbirşeyi ağzına almaz zaten,diş kaşımalarda dahil,akıllı benim oğlum opuyorumnanaktan
akşamları 7yle 9 arası bir saatte uyuyor,belli bir saatimiz yok.ne zaman gelirse uykusu.doğduğundan beri akşam uykuya geçmekte sıkıntısı var oğlumun,mutlaka ona yardımcı oluyoruz,kendi kendine çok nadirdir uyuduğu.kucakta pış pış yada ayakta veya battaniyeyle sallıyoruz.
bizde avr yakasındayız kağıthanede oturuyoruz.epey uzakmışız seninle.
esra sen nerede oturuyorsun?

canım benimkide kendi kendine uyuyamıyor..
bende pışpışlıyorum :)))
esra galiba şişlide oturuyordu :))

Selamlar Nınım ben şişlide çalısıyorum. Kagıthanede oturuyorum.Ebru sen de mi? Yoksa ust kat komsum musun ? :))) Apartmanda surekli bebek aglama sesi varda :))) Bereketli bir apartman bizimkisi cocugu boldur... Şaka bi tarafa Ebru ne güzel yakinizdir belkide , müsait bir zamanda görüşürüz kimbilir..
Uyutma konusnda ise bende beşiğinde sallıyarak uytuyorum nadiren de emerek uyuyor.Gece rahat bizimkisi ama gündüz kurtlu biraz. Yüzü koyun yatmazsa hemen uyanıyor. Nasil bişey bende anlamadım.Gündüzün hiçbir düzeni yok sabah 9-10 arası uyutuyorum .Ogleden sonrada 2 civarinda ,sansim varsa 2,5 saat uyuyor ama hergun farklı maalesef. Cok az uyuduguda oluyor.

günaydın arkadaşlar

canım benimkide yüzüstü uyuyor..
daha rahat ediyor..zamanı gelince onlar pozisyon bulurlar merak etme..
önemli olan gece uykusunu iyi alması...
gündüz benimkide 30 dk uyuyup uyanıyor..

Günaydın nasılsınız??
kuzular nasıl ???
buraya pek uğramıyorsunuz kızlar........

günaydın güzel anneler
nasılsınız?bikaç gündür işler vardı uğrayamadım.
Nınım merhaba nasılsın Ata nasıl neler yapıyor yaramazlıklar yapıyor mu,ismin öğrenmemde sakınca varmı,isminle hitap etmeyi tercih ederim nickname yazmak soğuk geliyor bana.
Bu arada ,arada bir bebişlerimizin çok sevdiği mama tarfilerini paylaşalımmı.bazı gün ne yapacağımı bilemiyorum,alternatifler olsa güzel olur.

esra üst komşun değilimdir çünkü girişte oturuyorum :))))))))))
özelden mesajlaşalım,tanışmak görüşmek isterim canım.bebekleri tanıştırırız :)))

iyiyiz canım Ata diş sıkıntısı yaşıyor canım..
inşallah yakondır dişimiz...
canım ben burda bebek yemekleri ile ilgili topikleri okuyorum öyle yemek yapıyorum..
aklına takılan olursa sor...

Bu arada bebeklerimizin 23 Nisan Bayramını kutluyorum...

Selam iki gündür dışarı işlerim vardı ugrayamadım .Nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür.Her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz ve ben mutlu oluyorum. Büyüdüklerine şahit olmak çok zevkli gercekten. Diş sıkıntılarımız başladı.ıki el agzın içinde nasıl olacak bakalım.Üstümüz başımız ıslanıyor sürekli. Havalar sıcaklaştı biraz .Artık baharı hissediyoruz. Bebekleri bu havada dısarı cıkarmakta cok güzel oluyor.Biz deniz kenarında yürüyüş yapıyoruz.arasıra . .

Ebru cok memnun olurum tanişmak isterim. Mesaj atayım ben sana .

Nice 23 nisanlara cocuklarımızla beraber inşallah...

arkadaşlar oğlum Ata 'mın dün dişi çıktııııııııııı...
darısı bekleyenlere...........

selam hanımlar... 35 yaşındayım ve tam 40 gün önce ilk kez anne oldum. bir kızım var artık.. inanılmaz mutlu ve bir o kadar da yorgunum:).. hepimize kolay gelsin...

günaydın arkadaşlar iyi haftalar herkese
nınım dişiniz hayırlı olsun canım.ilk diş galiba.ikncide çabucak geliyor ardından.biz şimdi üçüncüyü bekliyoruz,kaşınıyor damaklar son hızla :))
Eda merhaba,anneliğin hayırlı olsun,kızını güle güle büyüt.nasıl oldu doğumun,kızının ismi nedir,gaz sorunları oluyor mu?
ben ilk 2 ay çok zorlanmıştım,şimdi o günleri hatırlamak bile istemiyorum,sanırım 32 senelik yaşamımdaki en zor günlerimdi,anladım ki doğum yapmak bana göre değil...insanlar ilerleyen zamanda unutur tekrar istersin diyorlar ama sanırım unutulmayacak anılarımdan dolayı istemem.
2-3 çocuk sahibi olanlara artık farklı gözle bakıyorum,çok zor iş çokk....
Esracığımla tlflaştık bizde ,inşallah uygun zamanda görüşücez,çok yakın oturuyormuşuz...

selam hanımlar... 35 yaşındayım ve tam 40 gün önce ilk kez anne oldum. bir kızım var artık.. inanılmaz mutlu ve bir o kadar da yorgunum:).. hepimize kolay gelsin...

canım hoşgeldin...
tebrik ediyorum seni..
Annelik çok farklı..
doğa sadece biz kadınlara armağan etmiş...
iyikide etmiş...
bende oğlum Ata için deli oluyorum...
iyiki işi bırakmışım..

günaydın arkadaşlar iyi haftalar herkese
nınım dişiniz hayırlı olsun canım.ilk diş galiba.ikncide çabucak geliyor ardından.biz şimdi üçüncüyü bekliyoruz,kaşınıyor damaklar son hızla :))
Eda merhaba,anneliğin hayırlı olsun,kızını güle güle büyüt.nasıl oldu doğumun,kızının ismi nedir,gaz sorunları oluyor mu?
ben ilk 2 ay çok zorlanmıştım,şimdi o günleri hatırlamak bile istemiyorum,sanırım 32 senelik yaşamımdaki en zor günlerimdi,anladım ki doğum yapmak bana göre değil...insanlar ilerleyen zamanda unutur tekrar istersin diyorlar ama sanırım unutulmayacak anılarımdan dolayı istemem.
2-3 çocuk sahibi olanlara artık farklı gözle bakıyorum,çok zor iş çokk....
Esracığımla tlflaştık bizde ,inşallah uygun zamanda görüşücez,çok yakın oturuyormuşuz...

canım çok teşekkür ederim...
ilk diş ..
biri önce gelecek galiba...

siz üçüncü dişi bekliyorsunuz Allah kolaylık versin..
üstten geliyor değilmi ??????????
canım üsttekilerin sıkıntısıda alttakilerle aynımı ???

Aaa ne güzel buluşun Esrayla ...
ben prematüreler topiğindeyim sürekli..
bizde geçen ordaki arkadaşlarla buluştuk...
öyle keyifli geçtiki sanki kırk yıldır birbirimiz tanıyoruz gibi..
bu arada nerdeyse 7-8 aydır yazışıyoruz ordaki canım arkadaşlarımla...
çok samimi olduk tabi...

Tebrikler demek Atanin disi cikti nasil mutlusunuzdur Allah tamamina erdirsin nınımcım:)))

Eda hosgeldin anneligini tebrik ederim canım gule gule büyüt , gaz problemi var mi kızlarda cok olmuyormus bizim bayagı vardı ama atlattık cok şükür .Benimde 3,5 aylık bir oglum var. Gorusmek uzere canım

Ebruyla tanıştık en kısa zamanda görüşürüz inşallah . Çok şeker ve kibar bir bayansın canım.Nınım belki bagdat cad geliriz sen de takılırsın ? Ben o tarafa cok gelirim :))

Ebruyla tanıştık en kısa zamanda görüşürüz inşallah . Çok şeker ve kibar bir bayansın canım.Nınım belki bagdat cad geliriz sen de takılırsın ? Ben o tarafa cok gelirim :))

Evet canım çok mutluyuz..darısı senin oğluşuna...

olur çok mutlu olurum sizlerle tanışırsam...
eh kısa zamanda yapalım bu buluşmayı..
havalarda güzelleşti...
sen Ebru ile buluşursun bu yakaya geçerken...
çok iyi fikir walla..
burdan başka gelen olurmu acaba ????????????

merhabalar
Nınım bizim ilk iki diş sıkıntısız çıktı,sadece kaşınıyordu,öyle çok ağrısı huysuzluğu olmamıştı.üst dişlerde yine kaşıntısı var,buzluğa koyduuğm diş kaşıyıcılarla serinletiyorum damaklarını.ama sanırım daha 1 ay falan onların çıkmasına.
inş bi buluşma ayarlarız.bende bağdat caddesini çok severim,suadiyeye falan çok gideriz biz gezmeye.
ne güzel siz buluşmuşsunuz diğer forumdaki arkadaşlarla.Allah daim etsin dostluğunuzu...

Back