35 Yaş Baba Korkusu EMDR Terapisi İle Çözümlenir Mi ?

Bende iste tam olamarak bunu yapmak istiyorum korkularimla basa cikmak umursamamak istiyorum ama herseyi astim bunu asamiyorum emdr ninde bu konuda korkularimi yenmem konusunda faydasi olur mu diye dusunuyorum

Ya normalde o sinirliyken onun oldugu ortama girmezdim o gerginlile ne tepki verecegini bilmedigim icin dun aksamda biyle bir durun yasandi tedirgindim kahcaltiya oturup oturnamak adina korkuyirdum ama ne diyecekse desin diye gittim oturdum hicbisey soylemedi ama iste korkularimin ustesinden gelemiyirun aslinda o gerginligin ne ile sonuclanacagini bilememekte ayri bi panik olusturuyor iste bu yuzden emdr nin faydasini gorurmuyun bu konuda onu dusunuyorum

arkadaşla falan tutsanız o evde sağlıklı kalmanız olası değil. yani paranıza da el konuluyor. ev sizin üstünüze kalmış belli ki.
Ben hep uygub zamsn uygun zemin olussun diye bekledim ama hic sarlar uyguj olmadi suan kendimi maddi olarak biraz toplayip feraha cikmak istiyorum

Ben hep uygub zamsn uygun zemin olussun diye bekledim ama hic sarlar uyguj olmadi suan kendimi maddi olarak biraz toplayip feraha cikmak istiyorum

Daha ne kadar uygun zamanı beklemeyi düşünüyorsunuz. Paranıza el konuluyor, üstene bir de sadece size özel olan bir pisikolojik istismar var. Hattiniza düzgün birini alıp evlenin ve bu baba denen hem duygusal hemde ekonomik istismarcıdan kurtulun.

Sizi çok iyi anlıyorum.Benzer bir ailede büyüdüm.Üniversiteyi başka şehirde okuduğum ve sonrasında başka şehire atandığım için size nazaran daha az kaldım bu baskının altında.Okul gezilerinden bile söylenen saatten daha geç geldiysek babam bana kızardı düşünebiliyor musunuz.Ne oldu?Üniversitedeyken,bekarken yalan söylemek zorunda kalarak istediğim şeyleri yaptım.Şu an evli ve sınırsız özgürlüğü olan bir kadın olsam da o psikolojiyi atlattım diyemem,izleri asla silinmiyor.O evden çıkmak zorundasınız.Öyle bir evden zincirleri koparıp çıkmak da kolay değil biliyorum ama 35 yaşında artık bi höt demenin zamanı çoktan gelmiş de geçmiş bile.Bu sizi kötü evlat yapmaz.Biliyorum o suçluluk duygusunu da işlediler size.Babanızla minimum,uzaktan bir ilişki sürdürmelisiniz ki sınırlarınız olduğunu anlasın.

duygulanım ne demek onu bile bilmiyorum
odaklanamama konusu parmagı takip etme gibi yani izlediğim videolarda o şekilde yapılıyordu
ve bir sürü sıkıntım var fakat nereden nasıl anlatacagımı bilmiyorum sanki sadece bir konuya odaklanacagız da asıl sorun olan konu arada kaynayacakmıs gibi
konuşurken sanki yalan söyleyecekmişim gibi
bana nasıl hissediyorsun diye sorsa o an kaygılı hissetsem aynı zamanda mutlu aynı zamanda depresif hissetsem yani bütün hisleri taşıyormuşum da nasıl anlatcagımı bilemiyormuşum gibi
aslında istediğim şey beni hipnoz gibi bir moda soksa ve kendi aklıma gelmeyen sorunlarımı bile tak tka söyleyiversem
ama aklım başımdayken pek olmayacakmış beni anlayamayacak kendimi yanlış anlatabilcekmişim gibi geliyor
çok karışık ya

Bu korkularınız çok çok insanca ben de pdrci olduğum için işin teknik kısmını biliyorum yoksa bunları bilmek zorunlulugunuz yok, zaten bazen o parmak takip edilemez o sırada farklı bir uygulama yapar terapist. Çok fazla yukseldiniz diyelim sizi yatıştıracak bir de terapide danisanda doğru ya da hatalı davranis diye bir şey yok ki . Evet bazen yalan da söyleriz çünkü kendimize yalan söylüyoruz bu da dökülecek zamanlar . Süreci zaten terapist yönetecek sizin teknik bilginize ihtiyac yok . Gergin olmanız çok normal . Siz terapist bulup baslayin süreç ilerleyecek . Direkt gider gitmez sizi oturtup başla olmadı diye bir şey yok . Öncelikle sizi yatistiracak çalışmaya hazır hale gelince başlayacaksınız, bı anda denize atmayacak. Seans odasında güvende olacaksınız, sizin elinizden tutan biri var , kayıp gitmeyeceksiniz orda guvendesiniz

Sorunuz hakkımda bilgim yok ama ayrı eve çıkmanız mümkün değil mi

Barış Musluyu arastirmanizi tavsiye ederim benim çözüm buldugum 3 net konu oldu.
Yaaa nasıl cozdunuz ben travmalarimi buldum fakat nasıl çözeceğimi tam olarak bilmiyorum. Yani her gün düzenli olarak aynı travmaya mi çalışmak gerekiyor. Nasıl olmalı?

Yaaa nasıl cozdunuz ben travmalarimi buldum fakat nasıl çözeceğimi tam olarak bilmiyorum. Yani her gün düzenli olarak aynı travmaya mi çalışmak gerekiyor. Nasıl olmalı?

Yayınları izleyin kitapları alabilirsiniz
Ztn mantığı bana uyan birseydi ben çok zorlanmadım
Bazen demo oluyor ona katılırsaniz sonra uyarlayabilirsini,

Yayınları izleyin kitapları alabilirsiniz
Ztn mantığı bana uyan birseydi ben çok zorlanmadım
Bazen demo oluyor ona katılırsaniz sonra uyarlayabilirsini,
Değersizlik üzerinde çalıştım etkisini gördüm. Fakat travmalar üzerinde nasıl olacak onu kafamda oturtamadin. Kitabını da not alarak okudum. Ama demosuna hiç katılmadım. Küçük bebeğim var saatler uymuyor yani canlı yayın saatlerinde bebeğim uyanık olabiliyor. Kendi çabalarımla evde yapmak istiyorum. Travmalarimi da tek tek yazdım yani beni etkileyen olayları.

EFT tekniği biliyorsanız baba öfkesi çalışması atabilirim size.

Kardeşinize ses çıkarmayıp size zorbalık yapan bir babanın sizinle derdi nedir? Bana kalırsa, siz korktuğunuzu belli ettiğiniz için sizin üzerinizden ego tatmini yapıyor. Kardeşiniz sizin gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…