35 yaş altı 2 embriyo ilk denemede yapanlar var mı ?

Buarada hocanın isteği herşeyi devlette yaptırın. Zaten size regl olduğunuzda arayın randevu oluşturun diyecek. Genetik devlette biraz geç çıkıyor. Özelde 20 günde felan. Biz o yüzden genetiki aret hocanın hastanede yaptık. Sorduklarimizin içinde yine uygun olan orasıydı. Eşim sma yı aile hekiminde verdi. Diğer kanda aile hekimi alıyor. Benim bazı kanlar vardı devlette verdim.

Amin çok sağolun. İsteyen herkese nasip olsun
Bu devlet hastanedeki çalışanları hiç anlamıyorum cidden kader mahkumları gibi davranıyorlar. İstemiyorsanız çalışmayın yaa sizin yerinizde çalışmayı isteyen bir sürü insan var. Çok zorlu bir süreç gerçekten bir tek yaşayan biliyor. Hele doktor doktor gezip sonuç almamak çok kötü. Zaten oraya gelen insanların psikolojileri iyi değil bunları bilmiyorlar mı biz bi ümit için oraya geliyoruz bu şekilde davranmaları hiç hoş değil. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin gerçekten süreç çok zor bende Süleymaniye kadın doğum araştırma hastanesine gittim testler falan yaptım bende bişey yok dedi doktorun dediğine göre. Eşimin hızı düşük 20ydi ilaç kullansın dedi 4 ay imprly ve zeucit kullandı. Sonra test için gidelim dedim eşime ve eşim. Çok bekletiyorlar uzaktan gidiyoruz bir test vermek için 3 kere gidiyoruz. Test almak için doktora randevu alıyoruz 1. Gittiğimiz gün test için gün alıyoruz. Test vermek için gidiyoruz bu 2. Birde sonuç için randevu alıyoruz aynı gün çıkmıyor sonuçlar. Sonucu alıp doktora gidiyoruz burda 3. Cidden çok uğraştıyolar insanı ben mart ayından beri git gel yaptım hala bir sonuç alamadım. Araştırmaya gitmeden önce özel hastanede 5 kere çatlatma iğnesi tedavi oldum bir kere aşılama oldum bir senem böyle bunlara geçti. Bende 3 senedir evliyim o kadar uğraştım gebe kalabilmek için ama hiç nasip olmadı. En son artık tüp bebeğe karar verdik. Yarın aret beye gidicem 20li yaşlardayım inşallah bende ilk denemede sonuç alırım aminnn. Herşey nasip kısmet işi bunu biliyorum herşey Allahdan. Ama beklemek o kadar ki kabullenmek o kadar zor ki Rabbim bu yolda olan insanların yardımcısı olsun

Genetik testi benim bildiğin kadarıyla düşük yapmadan yapılmıyor i. Hoca transfer yapmadan önce tüm testleri yapıyor o zaman işi şansa bırakmıyor öyle mi ? Birde beslenmenize dikkat ettiniz mi sigara kullanıyor musunuz. Bende böyle bir sorun var nasıl bırakacağımı da bilmiyorum offf

Aret hoca baştan istedi herşeyi. Bende eşim de sigara ve alkol kullanmıyoruz. Sadece yumurta toplamadan sonra rahatsızlandım. Sıvı birikmiş çok aşırı şiştim normal bir süreç dedi. Ama kızdı bana hiç su içmiyorum diye . Haklı olarak bol bol su içip idrara çıkmamı istedi. Verdiği ilaçları aynı saatte kullandım. Hiç aksatmadan yememe içmeme dikkat ettim. Zaten nasipte varsa Allah bunları vesile kılıyor.Siz de umudunuzu kaybetmeyin. Süreçte yorulacaksınız ama sabır diyerek umutla gidin. Ben öyle yaptım bu sefer. Hatta eşimin bana aldığı deftere gün gün yazdım ve hep kızımızı bekleyerek dua ettik

Yaa kız bebek mi istiyorsunuz Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Toplam bu süreç ne kadar sürüyor eşim şubatın başında askere gidecek de

Yaa kız bebek mi istiyorsunuz Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Toplam bu süreç ne kadar sürüyor eşim şubatın başında askere gidecek de
Teşekkür ederim kişiden kişiye değişir. Tüm tahlilleriniz hazır ise başlıyor. Sizin regl tarihi yakın ise muayene ikinci veya üçüncü gün başlıyor. Yumurta büyütme için iğneler veriliyor. Sonrasında yumurta toplama işlemi yapılıyor. Sorun yok ise embriyo oluşursa sonraki regl dönemi transfer işlemi başlıyor. Yani aksilik yok ise 2 ay felan sürer

yarın gideceğim bakalım doktor neler diyecek eğer istersen sürecimi burda da paylaşmak isterim. Kaç yumurta toplandı sizde kaç tane donduruldu

Merhaba nasılsın genetik testi özelde mi yaptırdınız ne kadar ücret ödediniz

Merhaba nasılsın genetik testi özelde mi yaptırdınız ne kadar ücret ödediniz
Merhaba , iyiyim teşekkür ederim. Yarını bekliyorum. Sen naptın? Devlette vermedik biz. 2-3 ay sonraya çıkıyor dendi. Özellerde fiyat sorduk içlerinde en uygun Aret hocanın hastanesiydi. Eşim ile orada yaptırdık. O zaman 13.000 felan tuttu sanırım

Hadi hayırlısı canım sağlıkla keseyi görürsün inşallah Bizden de genetik testi istedi aret hoca. Bende orda mı yaptırsam yoksa kendi evimin yakınında özel hastanesinde mi karar veremedim. Aret beyin merkezi diğer özel yerlere göre daha pahalı değil mi ?Birde kaç günde çıktı sonucunuz

Arayıp fiyat alın. Uygun olan neresi ise yaptırın. Bizim sonuç 20 günde çıktı sanırım. Bana yakın olan ve fiyat aldığım hastaneler içinde en uygun olan orasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…