-
- Konu Sahibi Dygcnytklkn
3 yıllık evliyiz. Hiç korunmadık çünkü çocuk istiyoruz. Yaşım 34. 1,5 yılımız bitince özele gittim bazı tahliller istedi sorun yok dedi. Sonrasında Zeynep Kamil e gittim rahim filmi, smear , kan tahlilleri hepsine baktı sorun yok. Eşimin sonucuna baktı hareketli sayısı biraz düşük yediğine içtiğine dikkat etsin dedi. Tabi aylar sürdü tahlil vs. Sonra aşılama dediler. Başladık ilaçlara . İğneler kullandım dozu yüksek 3 ten fazla yumurta riskli gebelik dedi o ay iptal. Sonraki regl dönemi tekrar başladım. Aşılama yapıldı tutmadı. Git geller çok yordu. Ve açıkçası insanlara tavırları çok kötü. Azarlayarak konuşuyor hemşireler. İkinci aşılama için gittim kurban bayramına iki hafta olmasına rağmen hemşire direkt doktorlar tatile gidecek boşuna randevu vermiyelim dediler. Süreç zaten beni yıprattı. Ve tutmayan aşılama sonrası ben sorunca sizin şansınız düşük dendi. Öyleyse ne diye iğneler ve git gellerle uğraştım. Ağlayarak çıktım eve gittim. Bıraktım. Evime zaten çok uzaktı. Bunu diyince hemşire bana benim evimde uzak napalim demiştişikayet etmiştim tavırları için. Hazırlanıyordum perdenin arkasında hasta diğer odanın uğraşmak istemezsen yolla demiştiler. Sonra bir arkaşım Aret Kamar ı önerdi. Görümcesi 10 yıllık evli farklı illerde de tedavi olmuş olmamış ama Aret hocada ilk gidişte hamile kalmış dedi. Randevu aldık gittik. Eski sonuclarimi götürdüm. Genetik istendi eşim ve benden eşimden ama da istendi. Kendi Hastanesi'nde de sperm testi yapmasını istedi. Daha önceki hastane nasıl bunları istemez dedi. Gebelik olmamasının birçok sebebi var dedi. Hepsini yaptık gittik. Sen de birşey yok dedim eşimin ileri hareketli sayısı çok düşük neredeyse yok gibi. Aşılama zaten boşuna yapılmaz dedi. Siz zaman kaybetmişsiniz boşuna oyalanmayalım dedi. Tedaviye başladık. Biraz fazla ilaç kullandım git geller , kan tahlilleri ama hoca gerçekten işini biliyor. Uygun olan zaman da transfer yaptı. 12. Gün test verdim kan değerlerim çok yüksekti. 48 saat sonra yine istendi çok güzel artış gösterdi dendi. Cuma günü için randevu oluşturduk. Kese o zaman görünecek. Hoca çok garantici . Kese ve bebek görünmeden net birsey de demiyor. Çok yoğun her gittiğinde sıra bekliyorsun. Çok fazla kalıp sohbet edemezsin ama zaten çok net yanıtlar veriyor tüm süreci dosyayı takip ediyor. Hemşireler herşey ile ilgileniyor. Bizim hocada ilk deneme ve şuan için pozitif. Rabbim kalp atışlarını da duymayı sağlıkla kucağımıza almayı nasıl etsin . İsteyen herkese de sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin biraz uzun oldu tüm süreç bu. Çünkü çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç.
Amin çok sağolun. İsteyen herkese nasip olsunOyyy siz de yeni yapmaya başladınız o zaman Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Buarada hocanın isteği herşeyi devlette yaptırın. Zaten size regl olduğunuzda arayın randevu oluşturun diyecek. Genetik devlette biraz geç çıkıyor. Özelde 20 günde felan. Biz o yüzden genetiki aret hocanın hastanede yaptık. Sorduklarimizin içinde yine uygun olan orasıydı. Eşim sma yı aile hekiminde verdi. Diğer kanda aile hekimi alıyor. Benim bazı kanlar vardı devlette verdim.Merhaba sürecinizi benimle biraz paylaşabilir misinizbende çarşamba randevu aldım aret beye gideceğim daha önce hiç tüp bebek yaptırmadım bu ilk olacak ve çok heyecanlıyım . Acaba siz ilk denemenizi aret beyde mi yaptınız tuttu mu çift embriyo transferi yaptığınızda ikisinde mi tutundu doktor çok mu yoğun
Bu devlet hastanedeki çalışanları hiç anlamıyorum cidden kader mahkumları gibi davranıyorlar. İstemiyorsanız çalışmayın yaa sizin yerinizde çalışmayı isteyen bir sürü insan var. Çok zorlu bir süreç gerçekten bir tek yaşayan biliyor. Hele doktor doktor gezip sonuç almamak çok kötü. Zaten oraya gelen insanların psikolojileri iyi değil bunları bilmiyorlar mı biz bi ümit için oraya geliyoruz bu şekilde davranmaları hiç hoş değil. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin gerçekten süreç çok zorAmin çok sağolun. İsteyen herkese nasip olsun
Genetik testi benim bildiğin kadarıyla düşük yapmadan yapılmıyor i. Hoca transfer yapmadan önce tüm testleri yapıyor o zaman işi şansa bırakmıyor öyle mi ? Birde beslenmenize dikkat ettiniz mi sigara kullanıyor musunuz. Bende böyle bir sorun var nasıl bırakacağımı da bilmiyorum offfBuarada hocanın isteği herşeyi devlette yaptırın. Zaten size regl olduğunuzda arayın randevu oluşturun diyecek. Genetik devlette biraz geç çıkıyor. Özelde 20 günde felan. Biz o yüzden genetiki aret hocanın hastanede yaptık. Sorduklarimizin içinde yine uygun olan orasıydı. Eşim sma yı aile hekiminde verdi. Diğer kanda aile hekimi alıyor. Benim bazı kanlar vardı devlette verdim.
Aret hoca baştan istedi herşeyi. Bende eşim de sigara ve alkol kullanmıyoruz. Sadece yumurta toplamadan sonra rahatsızlandım. Sıvı birikmiş çok aşırı şiştim normal bir süreç dedi. Ama kızdı bana hiç su içmiyorum diye . Haklı olarak bol bol su içip idrara çıkmamı istedi. Verdiği ilaçları aynı saatte kullandım. Hiç aksatmadan yememe içmeme dikkat ettim. Zaten nasipte varsa Allah bunları vesile kılıyor.Siz de umudunuzu kaybetmeyin. Süreçte yorulacaksınız ama sabır diyerek umutla gidin. Ben öyle yaptım bu sefer. Hatta eşimin bana aldığı deftere gün gün yazdım ve hep kızımızı bekleyerek dua ettikGenetik testi benim bildiğin kadarıyla düşük yapmadan yapılmıyor i. Hoca transfer yapmadan önce tüm testleri yapıyor o zaman işi şansa bırakmıyor öyle mi ? Birde beslenmenize dikkat ettiniz mi sigara kullanıyor musunuz. Bende böyle bir sorun var nasıl bırakacağımı da bilmiyorum offf
Yaa kız bebek mi istiyorsunuzAret hoca baştan istedi herşeyi. Bende eşim de sigara ve alkol kullanmıyoruz. Sadece yumurta toplamadan sonra rahatsızlandım. Sıvı birikmiş çok aşırı şiştim normal bir süreç dedi. Ama kızdı bana hiç su içmiyorum diye . Haklı olarak bol bol su içip idrara çıkmamı istedi. Verdiği ilaçları aynı saatte kullandım. Hiç aksatmadan yememe içmeme dikkat ettim. Zaten nasipte varsa Allah bunları vesile kılıyor.Siz de umudunuzu kaybetmeyin. Süreçte yorulacaksınız ama sabır diyerek umutla gidin. Ben öyle yaptım bu sefer. Hatta eşimin bana aldığı deftere gün gün yazdım ve hep kızımızı bekleyerek dua ettik
Teşekkür ederimYaa kız bebek mi istiyorsunuzRabbim gönlünüze göre versin inşallah. Toplam bu süreç ne kadar sürüyor eşim şubatın başında askere gidecek de
Merhaba nasılsın genetik testi özelde mi yaptırdınız ne kadar ücret ödedinizAret hoca baştan istedi herşeyi. Bende eşim de sigara ve alkol kullanmıyoruz. Sadece yumurta toplamadan sonra rahatsızlandım. Sıvı birikmiş çok aşırı şiştim normal bir süreç dedi. Ama kızdı bana hiç su içmiyorum diye . Haklı olarak bol bol su içip idrara çıkmamı istedi. Verdiği ilaçları aynı saatte kullandım. Hiç aksatmadan yememe içmeme dikkat ettim. Zaten nasipte varsa Allah bunları vesile kılıyor.Siz de umudunuzu kaybetmeyin. Süreçte yorulacaksınız ama sabır diyerek umutla gidin. Ben öyle yaptım bu sefer. Hatta eşimin bana aldığı deftere gün gün yazdım ve hep kızımızı bekleyerek dua ettik
Merhaba , iyiyim teşekkür ederim. Yarını bekliyorum. Sen naptın? Devlette vermedik biz. 2-3 ay sonraya çıkıyor dendi. Özellerde fiyat sorduk içlerinde en uygun Aret hocanın hastanesiydi. Eşim ile orada yaptırdık. O zaman 13.000 felan tuttu sanırımMerhaba nasılsın genetik testi özelde mi yaptırdınız ne kadar ücret ödediniz
Arayıp fiyat alın. Uygun olan neresi ise yaptırın. Bizim sonuç 20 günde çıktı sanırım. Bana yakın olan ve fiyat aldığım hastaneler içinde en uygun olan orasıydıHadi hayırlısı canım sağlıkla keseyi görürsün inşallah Bizden de genetik testi istedi aret hoca. Bende orda mı yaptırsam yoksa kendi evimin yakınında özel hastanesinde mi karar veremedim. Aret beyin merkezi diğer özel yerlere göre daha pahalı değil mi ?Birde kaç günde çıktı sonucunuz