35 yaş altı 2 embriyo ilk denemede yapanlar var mı ?

Dygcnytklkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
28
8
36
yasa gereği 35 yaş altı 1 embriyo deniliyor ilk 2 denemede ama benim 7 adet 5. gün embrıyom oldugunu ve 2 2 3 şeklinde kaba koyduklarını söylediler 1 ini kullanıp 1 i boşa gidiyor gibisine konustu üp bebekteki bilgi veren embriyoklar . tdoktora sordugumda ıse ogun gelsin konuşuruz dedi .. büyük ihtimal 2 embriyo transfer ediliyor daha evvel yapan varmıdır ? yaşım 33 ilk defa transfer olacak şu viüsten dolayı beklemedeyiz bizde. 2 embriyo ilk denemede yapan var mı 35 yaş altı

Evet ben varim. Birini isleme aliyolar diger embriyoyu kayda gecmiyolar. Tek transfer gibi gorunuyor. Ilk deneme 2 adet 5.gun embriyosu. 37+0 da spinal sezaryen dogum. Suan 8 ay 24 gunlukler. Hakkinizda hayirlisi olsun

OOO ÇOK İYİ MAŞALLAH ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN İKİZ OLDU GALİBA ERKEK KIZ ? BU ARADA DOKTOR SİZE Mİ BIRAKTI TERCİHİ 2 EMBİRO İÇİN VE YASINIZ KAÇTI BİRDE İLK DENEMEMİYDİ

Ilk denemede iki embriyo transfer edildi 1 tanesi tuttu 25 yaşındaydım.. İkinci çocuk için tekrar gittik yine iki embriyo transfer edildi negatif sonuç aldım.. Bu sefer yine iki embriyo transfer edildi ikiside tuttu yaşım 30

İnşallah sizinkilerde tutunacaklar

Allah razi olsun. Darisi size olsun insallah. 2 embriyo biri kiz biri erkek oldu. 1 tane de normal yolla 8 yasinda oglumuz var. Biz doktorumuza teklif ettik oyle kabul etti. Biz ikiz olmasindan cok birinden biri tutar belki diye istemistik rabbim ikisini de nasip etti. Ilk denemeydi yasim 26ydi.

Yaşım 26 iki embriyo transfer edildi. Kağıtta bir yazıyordu sadece ikizlere hamileyim :)

HADİ HAYIRLISI PEKİ DOKTOR SÖYLEMEDİ Mİ 2 EMBRİYO KOYDUGUNU BİRDE HANGİ HASTANEDE OLDUNUZ
Benim bilgim dahilinde oldu tabiki. Soruldu bana tüpte iki tane embriyo vardı çözdürüldüğünde diğeri boşa gitmesin istedim hemde şansım yükselecekti. Şişli kolanda yaptırdım.

Ben konya novafertilde oldum. Ayni sekilde arkadasim da ikizlerini dogurdu. 2 embriyo transfer edilmisti ama 1 i tutmus ve bolunmus. Tek yumurta ikizleri var suan.

Benim bilgim dahilinde oldu tabiki. Soruldu bana tüpte iki tane embriyo vardı çözdürüldüğünde diğeri boşa gitmesin istedim hemde şansım yükselecekti. Şişli kolanda yaptırdım.
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babali yaşasın inşallah benim sormak istediğim soru şu yaş kaçtı Ve iilk defa tüp bebek Tedavisi olurken mi iki embriyo konulmuştu

Merhaba Aret bey yaşı 35den aşağı olanlara çift embriyo transferi yapıyor mu. Bende ona gitmek istiyorum ama yapmıyor diye biliyordum
Soruyor. İsterseniz yapıyor. Bana sordu çift istedik. Kayıtlarda bir görünüyor ama iki embriyo transferi yapıldı.

Soruyor. İsterseniz yapıyor. Bana sordu çift istedik. Kayıtlarda bir görünüyor ama iki embriyo transferi yapıldı.
Merhaba sürecinizi benimle biraz paylaşabilir misiniz bende çarşamba randevu aldım aret beye gideceğim daha önce hiç tüp bebek yaptırmadım bu ilk olacak ve çok heyecanlıyım. Acaba siz ilk denemenizi aret beyde mi yaptınız tuttu mu çift embriyo transferi yaptığınızda ikisinde mi tutundu doktor çok mu yoğun

3 yıllık evliyiz. Hiç korunmadık çünkü çocuk istiyoruz. Yaşım 34. 1,5 yılımız bitince özele gittim bazı tahliller istedi sorun yok dedi. Sonrasında Zeynep Kamil e gittim rahim filmi, smear , kan tahlilleri hepsine baktı sorun yok. Eşimin sonucuna baktı hareketli sayısı biraz düşük yediğine içtiğine dikkat etsin dedi. Tabi aylar sürdü tahlil vs. Sonra aşılama dediler. Başladık ilaçlara . İğneler kullandım dozu yüksek 3 ten fazla yumurta riskli gebelik dedi o ay iptal. Sonraki regl dönemi tekrar başladım. Aşılama yapıldı tutmadı. Git geller çok yordu. Ve açıkçası insanlara tavırları çok kötü. Azarlayarak konuşuyor hemşireler. İkinci aşılama için gittim kurban bayramına iki hafta olmasına rağmen hemşire direkt doktorlar tatile gidecek boşuna randevu vermiyelim dediler. Süreç zaten beni yıprattı. Ve tutmayan aşılama sonrası ben sorunca sizin şansınız düşük dendi. Öyleyse ne diye iğneler ve git gellerle uğraştım. Ağlayarak çıktım eve gittim. Bıraktım. Evime zaten çok uzaktı. Bunu diyince hemşire bana benim evimde uzak napalim demişti şikayet etmiştim tavırları için. Hazırlanıyordum perdenin arkasında hasta diğer odanın uğraşmak istemezsen yolla demiştiler. Sonra bir arkaşım Aret Kamar ı önerdi. Görümcesi 10 yıllık evli farklı illerde de tedavi olmuş olmamış ama Aret hocada ilk gidişte hamile kalmış dedi. Randevu aldık gittik. Eski sonuclarimi götürdüm. Genetik istendi eşim ve benden eşimden ama da istendi. Kendi Hastanesi'nde de sperm testi yapmasını istedi. Daha önceki hastane nasıl bunları istemez dedi. Gebelik olmamasının birçok sebebi var dedi. Hepsini yaptık gittik. Sen de birşey yok dedim eşimin ileri hareketli sayısı çok düşük neredeyse yok gibi. Aşılama zaten boşuna yapılmaz dedi. Siz zaman kaybetmişsiniz boşuna oyalanmayalım dedi. Tedaviye başladık. Biraz fazla ilaç kullandım git geller , kan tahlilleri ama hoca gerçekten işini biliyor. Uygun olan zaman da transfer yaptı. 12. Gün test verdim kan değerlerim çok yüksekti. 48 saat sonra yine istendi çok güzel artış gösterdi dendi. Cuma günü için randevu oluşturduk. Kese o zaman görünecek. Hoca çok garantici . Kese ve bebek görünmeden net birsey de demiyor. Çok yoğun her gittiğinde sıra bekliyorsun. Çok fazla kalıp sohbet edemezsin ama zaten çok net yanıtlar veriyor tüm süreci dosyayı takip ediyor. Hemşireler herşey ile ilgileniyor. Bizim hocada ilk deneme ve şuan için pozitif. Rabbim kalp atışlarını da duymayı sağlıkla kucağımıza almayı nasıl etsin . İsteyen herkese de sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin biraz uzun oldu tüm süreç bu. Çünkü çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Hele insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…