- 28 Mart 2020
- 28
- 8
- 36
-
- Konu Sahibi Dygcnytklkn
HADİ HAYIRLISI PEKİ DOKTOR SÖYLEMEDİ Mİ 2 EMBRİYO KOYDUGUNU BİRDE HANGİ HASTANEDE OLDUNUZYaşım 26 iki embriyo transfer edildi. Kağıtta bir yazıyordu sadece ikizlere hamileyim :)
İlki İstanbul tüp bebek merkezi Aret kamar..PEKİ HANGİ HASTANELERDE OLDUNUZ
Benim bilgim dahilinde oldu tabiki. Soruldu bana tüpte iki tane embriyo vardı çözdürüldüğünde diğeri boşa gitmesin istedim hemde şansım yükselecekti. Şişli kolanda yaptırdım.HADİ HAYIRLISI PEKİ DOKTOR SÖYLEMEDİ Mİ 2 EMBRİYO KOYDUGUNU BİRDE HANGİ HASTANEDE OLDUNUZ
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babali yaşasın inşallah benim sormak istediğim soru şu yaş kaçtı Ve iilk defa tüp bebek Tedavisi olurken mi iki embriyo konulmuştuBenim bilgim dahilinde oldu tabiki. Soruldu bana tüpte iki tane embriyo vardı çözdürüldüğünde diğeri boşa gitmesin istedim hemde şansım yükselecekti. Şişli kolanda yaptırdım.
Merhaba Aret bey yaşı 35den aşağı olanlara çift embriyo transferi yapıyor mu. Bende ona gitmek istiyorum ama yapmıyor diye biliyordumİlki İstanbul tüp bebek merkezi Aret kamar..
Şimdi ki bahçeci fulya Kübra boynukalin..
Soruyor. İsterseniz yapıyor. Bana sordu çift istedik. Kayıtlarda bir görünüyor ama iki embriyo transferi yapıldı.Merhaba Aret bey yaşı 35den aşağı olanlara çift embriyo transferi yapıyor mu. Bende ona gitmek istiyorum ama yapmıyor diye biliyordum
Ayy öyle mi çok sevindim şu an. Mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimSoruyor. İsterseniz yapıyor. Bana sordu çift istedik. Kayıtlarda bir görünüyor ama iki embriyo transferi yapıldı.
Rica ederim. Umarım herşey gönlünüzce olur. Biz kese görmek için bekliyoruzAyy öyle mi çok sevindim şu an. Mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Merhaba sürecinizi benimle biraz paylaşabilir misinizSoruyor. İsterseniz yapıyor. Bana sordu çift istedik. Kayıtlarda bir görünüyor ama iki embriyo transferi yapıldı.
Oyyy siz de yeni yapmaya başladınız o zaman Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahRica ederim. Umarım herşey gönlünüzce olur. Biz kese görmek için bekliyoruz
3 yıllık evliyiz. Hiç korunmadık çünkü çocuk istiyoruz. Yaşım 34. 1,5 yılımız bitince özele gittim bazı tahliller istedi sorun yok dedi. Sonrasında Zeynep Kamil e gittim rahim filmi, smear , kan tahlilleri hepsine baktı sorun yok. Eşimin sonucuna baktı hareketli sayısı biraz düşük yediğine içtiğine dikkat etsin dedi. Tabi aylar sürdü tahlil vs. Sonra aşılama dediler. Başladık ilaçlara . İğneler kullandım dozu yüksek 3 ten fazla yumurta riskli gebelik dedi o ay iptal. Sonraki regl dönemi tekrar başladım. Aşılama yapıldı tutmadı. Git geller çok yordu. Ve açıkçası insanlara tavırları çok kötü. Azarlayarak konuşuyor hemşireler. İkinci aşılama için gittim kurban bayramına iki hafta olmasına rağmen hemşire direkt doktorlar tatile gidecek boşuna randevu vermiyelim dediler. Süreç zaten beni yıprattı. Ve tutmayan aşılama sonrası ben sorunca sizin şansınız düşük dendi. Öyleyse ne diye iğneler ve git gellerle uğraştım. Ağlayarak çıktım eve gittim. Bıraktım. Evime zaten çok uzaktı. Bunu diyince hemşire bana benim evimde uzak napalim demiştiMerhaba sürecinizi benimle biraz paylaşabilir misinizbende çarşamba randevu aldım aret beye gideceğim daha önce hiç tüp bebek yaptırmadım bu ilk olacak ve çok heyecanlıyım . Acaba siz ilk denemenizi aret beyde mi yaptınız tuttu mu çift embriyo transferi yaptığınızda ikisinde mi tutundu doktor çok mu yoğun