- 19 Nisan 2015
- 564
- 227
önemli değil testerecim.Ay pardon senin diye D deryaderya dan alıntı yapmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önemli değil testerecim.Ay pardon senin diye D deryaderya dan alıntı yapmışım
Okuma ,yazma ve imla kurallarınıda bilirmiş,arkadaşımiz.Benim karışık değil tekdüze Gul ser hanımcım. 40 olu mu? mu? Anlamadımkine..
Ne diyosun sen yaa!Okuma ,yazma ve imla kurallarınıda bilirmiş,arkadaşımiz.
Birilerine laf sokunca mutlu olan tiplerdensin değil mi?
Anlamaman çok normal.Anlayamayacaginin anladım ,zaten.
Benim karışık değil tekdüze Gul ser hanımcım. 40 olu mu? mu? Anlamadımkine..
Yok beyav o da sıkıcıtekdüze hayat, ortaya karışık hayattan daha iyi bence. :)
çalışmıyorum testerem ama ona rağmen karmaşık bir hayatım var. aslında aklım kız kardeşimde. 30 yaşında, gazeteci, hala hayatını yoluna koyamadı, işsiz güçsüz. ah ah nolacak bu kızın hali testerem?Yok beyav o da sıkıcı
Karışik derken koşusturmacalı mı yani yoğunsun sanırım, calışıyormusun Gul ser hanımcım.
Ah Gul Ser hanımcım ah, aynı dert bende de var, yani bizzat benim başımda hiç çalışmadı mı kardeşin, güzel bir mesleği varmış.
Nereye kayboldunuz Gul Ser hanımcım
Bir cuara tellendireyim bari
umarım kız kardeşimde öyle olmaz. evlenmedide daha.Aynen Gul Ser hanımcım, yani benimde şoyle düzenli bir iş yaşamım olmadı ya bu yaştan sonrada hiç olmaz zaten.. umutsuz vak'a diye bana denir.
umarım kız kardeşimde öyle olmaz. evlenmedide daha.
hatta bir arkadaşı onu kızdırmak için ''ne işin var ne eşin, nolacak senin bu halin demiş''. yaaa benim kızkardeşime demiş testerem.
Bende bekarım ama bu benim tercihim, iyiki de bekarım O lafları bende duydum, gülüp gectim sadece. Kardeşin alınmış mi peki ve evlenmek istiyorda mı olmuyor? Evlenmek kolay be Gul Ser hanımcim önemli olan güzel bir iş ama kimsenin kimseyi böyle şeylerle etiketlemeye, aşağılamaya hakkı yok, ha eleştirini yaparsin ama daha fazla da üstüne gitmezsin, o da üzüluyordur sonuçta.
:) 1 senedir evliyim testerem. sen kaç yaşındaydın, 35 mi?Yok düşünmüyorum Gul Ser hanımcım, ama kısmet tabi daha yolun yarısındayım günün birinde yalnızlık sıkabilir yane
Sen evliydin diymi, kaç senelik?
teşekkürler testerem. evet, insan nasıl yaşının ilerlediğini anlayamıyor. sohbetine doyum olmuyor ama testerem ben çıksam sana ayıp etmiş olur muyum?ALLAH bir yastıkta kocatsın siziii Evet 35 im Gul Ser hanımcım, nasil geldiğimi anlayamadım bu yaşa hala on sene öncesinde yaşıyorum sanki ama