Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe de kız daha 18 i yeni bitirdim [/QUOTE]E="cryptic, post: 40568947, member: 236598"]nasıl anti kırışık kremlerine başladınmı?
Tövbe de kız daha 18 i yeni bitirdim [/QUOTE]E="cryptic, post: 40568947, member: 236598"]nasıl anti kırışık kremlerine başladınmı?
18 yaşımda şu anki tecrubemle olmak isterdim[/Tövbe de kız daha 18 i yeni bitirdim
18 lik fıstıksın yani..başımda eser kavak yelleri....[/QUOTE] Yok canım geçmiş benden kavak yelleri insan hissettiği yasta derler ya 30 diyelimTövbe de kız daha 18 i yeni bitirdim
Tövbe de kız daha 18 i yeni bitirdim
kaç yaşındasın pinoli?[/QUOTE]Vuhuuuu. En yaşlı benim aranızda
kaç yaşındasın pinoli?
bende 38 olacağım kasım sonunda,evlimisin..[/QUOTE]+ 30 desek
bende 38 olacağım kasım sonunda,evlimisin..
holdin canım evet evliyim,38 yaşında kırışık kremlerine falan başlıyoruz işte..ama bir kadının en olgun ve en güzel olduğu dönemi[/QUOTE]selam kızlar, bana en uygun yer burası galiba. 38'im ve evliyim.
Biri beni mi çağırdı ben de 35' im de selam herkese
gününüz güzel geçsin kızlaaar.:)
bana bir adım gelene ben 10 adım giderim. bkn. 1o öpücük.
aslında iki öpücük koyduğuna göre 20 adım gidip, 20 öpücük koymam lazımdı ama üşendim.
beni isteyen istediği kadar öpebilir, o konuda hiç cimri değilim.20 kere öptürmem ben