- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
Hiç güleceğim yoktu :)) Rabbim mutlulugunuzu daim etsin :))
Zor durum canım yaa Allah yardımcın olsun çokk...En doğru kararı verirsin zaten
kızlar benim sevdiğim MANİSADA.Ordan KIBRISA gidecek.Yemin törenini sordum kesin tarih dedi 28 ARALIK. 1 ARALIKTA KIBRISTA olmaları gerekiyomus.
kızlar benim sevdiğim MANİSADA.Ordan KIBRISA gidecek.Yemin törenini sordum kesin tarih dedi 28 ARALIK. 1 ARALIKTA KIBRISTA olmaları gerekiyomus.
Benimki de 28 aralık kesin dedi :)
Canim yemin toreninden sonra hemen bizle beraber cikis yapabiliyorlarmi biliyormusun?? Usta birligi baska cunku,galiba izinde kullancak
Canim ugur bugun dediki 28inde torenden sonra izinli olacagiz bir gun sonra da ankaraya gececek usta birligine.
Bizde konuştuk kuzucumla :102: 18 ocak ta dedi yemin töreni ... Gel tezkere gel yoksa ben gelicem haa! :103:
kütahya da benim sevdiceğimmkütahya olan var mı aranızda kızlar
havacı mıııı
benim aşkımda ordaa daha bugün yerleşebilmiş hemde kıyamamm
ayyy beni kuzum kaçak aradı
sesini duymadan yatmıyım dedim bi arkadaşta bana yardım etti burda onun sayesinde arıyorum dedi
bu sefer ağlamadım ayy deli ya yarın ne giyceksin diye soruyo
yemekleri beğenmiş aç kalmam zaten ben sana 8 kilo zayıflamış olarak gelcem dedi
sevdicek göbek yapmıştı annesi sayesinde iyi bari eritirkütahya çok soğukmuş bu arada..
Kızlar ya yemin törenine gidip gitmemek konusunda kararsızım :18:
Daha önce hiçbir yakınım askere gitmedi, hiçbir fikrim yok yani. Önemli bir olay mıdır yemin töreni? Neler yapılır? Benim kalma şansım yok, günübirlik gidip gelebilirim. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?