349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar benim sevdiğim MANİSADA.Ordan KIBRISA gidecek.Yemin törenini sordum kesin tarih dedi 28 ARALIK. 1 ARALIKTA KIBRISTA olmaları gerekiyomus.

kızlar benim sevdiğim MANİSADA.Ordan KIBRISA gidecek.Yemin törenini sordum kesin tarih dedi 28 ARALIK. 1 ARALIKTA KIBRISTA olmaları gerekiyomus.

ewet:) sesi benimkininde iyi geliyordu en son 21.00 da aradı.bugün 3 defa aradı. ne yediniz dedim..merek etme aç kalmıorum dedi:) demek etli pilav yemişler.. iyi bari:)

Kızlar ya yemin törenine gidip gitmemek konusunda kararsızım :18:

Daha önce hiçbir yakınım askere gitmedi, hiçbir fikrim yok yani. Önemli bir olay mıdır yemin töreni? Neler yapılır? Benim kalma şansım yok, günübirlik gidip gelebilirim. Ne dersiniz?

kızlar maşallah deyin ben aşkımla 4 kez konuştum bugün. bir kerede babası aradı beni. ayıp olmasın kıskanır diye ona söylemedim:)
mebsde kahvaltılar kötüymüş. sarelle yağ gofret ekmek ve çay varmış bu kadar. ama diğer öğünlerden şikayet yok.
ayrıca bugün babasından aldığım bilgiye göre yemekler bir şirket tarafından yapılıyor. yani askerler yapmıyor.
1. tugay 4. bölükte herkesin keyfi yerindeymiş diğerlerini bilemicem ve o bölükte hep yüksek öğretim mezunları varmış.
telefonda çok sıra varmış. arayamadığı için ağlayanlar oluyoomuş. aman diyim neden aramadın diye trip atmayın.
ha bide bugün kar yağmış. sabahları 5de kalkıyorlarmış. akşam 9da yatıyolarmış. dün akşam ilk diye biraz geçe kalmışlar. şimdilik bu kadaaarrr

Bizde konuştuk kuzucumla :102: 18 ocak ta dedi yemin töreni ... Gel tezkere gel yoksa ben gelicem haa! :103:

Ayy canım bizimkiler aynı yerde ama sen çok konuşmuşsun ne güzel.benimki dün akşam bir de bugün öğlen aradı.benimki yemekleri beğenmiş bakalım.eğitimleri pazartesi başlicakmış.emin törenini de değişmezse 4 ocak dedi bana.

Ben alışamadım hala bu duruma, telefonunu arıyorum sanki burdaymış gibi, birazdan arayıp hadi çık kapıdayım diyecekmiş gibi hissediyorum.. Çok kötü bi durummuş, balkondan bile görebiliceğim bi mesafedeydi her zaman :) şimdi onun burda olmadığını hissetmek çok kötü..
Orda şartların zor oldugunu biliyorum, her istedigi dk arayamayacağini biliyorum, ama hep beni arasin istiyorum. Dün aradi bugün ses yok.. Uyuyamamki ben böyle..

ayyy beni kuzum kaçak aradı
sesini duymadan yatmıyım dedim bi arkadaşta bana yardım etti burda onun sayesinde arıyorum dedi
bu sefer ağlamadım ayy deli ya yarın ne giyceksin diye soruyo
yemekleri beğenmiş aç kalmam zaten ben sana 8 kilo zayıflamış olarak gelcem dedi
sevdicek göbek yapmıştı annesi sayesinde iyi bari eritir kütahya çok soğukmuş bu arada..

evet kar yağıyormuş orda.. ama rahatmış en azından orası diğer yerlere göre. hemen geçse günler ben çok özlüyorumm

kızlar sizin bu konuşmalarınızı görünce bizimkilerin ilk zamanları geldi aklıma bizde aynen böyleydik bütün gün ne yediler ne içtiler kaç kere aradılar rahatlarmı çok mu eğitim yapıyolar çok mu erken kalkıyolar diye konuşur dururduk ayyy gözlerim doldu , göz açıp kapayıncaya kadar geçsin zaman gelsinler artık...

canım ben yemin töreni için günübirlik istanbul'dan iskenderun'a gittim bence mutlaka git hayatında bikere yaşayacağın bişeyi kaçırma

iyi geceler Allah hepsine hayırlı tezkereler nasip etsin.benim eşim amasya da dün çok kısa bir defa görüştük.Bugün de 2 sefer kısa yine görüştük.O da ayın 28 i dedi,her aramadan sonra bir sonrakini bekliyorum sabırsızlıkla,yarın akşam olsun da arasın,hepimiz daha çok görüşebiliriz inşallah, 5 ankesör varmış eşimin bulunduğu yerde sıra çokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…