• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

size sormak istedim çünki orda neler yaşar bilmiyorum... aslında farketmez bu saatten sonra onla olmam asla hatta okadar canım yandıki bu sefer karşılığını alacak bende günümü gün edeceğim beni aşırı kıskanırdı sebebi kendinin yaptıklarıymış söylediği gibi seviyorsa beni kendisi kaybetti...sizlere hayırlı tezkereler diliyorum hakediyorlarki bu özeni gösteriyorsunuz negüzel maş.

kaç kez şans verdim ama adam durmuyor reel sanal benden hariç kaç kişiyle konuşuyormuş normalde birgün sesimi duymadan duramazdı mesela küstüğümüzde en uzun akşama kadar sabredebiliyordu aramadan duramazdı şimdi arama şansı kalmadı saçmalamaz inş.

hmm bilirim bu tipleri bizim apartmandada var bir tane çocuğun sevdiği kız vardı gerçekten seviyodu ama hep başka kızlarla aldatıyordu çocuk boş kalmıyodu ama hep o kız hayatında sabit vardı hatta bu yaz evlendiler o kızla ama şuan boşanma davasını açtılar çünkü huylu huyundan asla vazgeçmiyor ne yazıkki

Benim de onceden basima gelmisti ve affetmistim simdi oyle pismanim ki. o duyguyu asla unutamiyorum. o ogrendigim geceyi asla unutamiyorum. neyse ki karsima cok duzgun bi adam cikti insallah dedigin gibi guclu davranip bidaha seni uzmesine izin vermezsin. ve insallah hakeden birisine cok cok asik olursun :)

canım benim ne güzel dilekler bunlar çok sağol inş. ;hayır affetmiyeceğim haketmedim.... dilerim seninde mutluluğun daim olsun Allah güzel kalbine göre versin hayırlısıyla sağlıkla kavuşun

size sormak istedim çünki orda neler yaşar bilmiyorum... aslında farketmez bu saatten sonra onla olmam asla hatta okadar canım yandıki bu sefer karşılığını alacak bende günümü gün edeceğim beni aşırı kıskanırdı sebebi kendinin yaptıklarıymış söylediği gibi seviyorsa beni kendisi kaybetti...sizlere hayırlı tezkereler diliyorum hakediyorlarki bu özeni gösteriyorsunuz negüzel maş.

Canım peki nasıl biri:S yani ne bilim askerde sonuçta saçma sapan şeyler yapmaya kalkmasın :S Sen kendin eminmsn? Ona sorduğunda ne cevap verdi?

Benim aşkuşum Safa'mda birdaha aradı çok şükür... Bu gece rahat uyuyabileceğim... Ve izin kullanacak galiba dayanamıyoruz hasrete :S

kızlar aşkım tekrar aradı 5 dakika konuştuk Allahım keşke bir daha arasa dedim babanneme ve o an aradı o kadar iyi geldi 2. kez duydum sesini Allahıma şükürler olsun ilk kez adam gibi konuştum kızlar yemin töreni meselesinide sordum kesin bişi yok ya 28 i yada 4 ü dedi

benim erkek arkadaşım kütahya da yapıyor. ne zaman acaba yemin töreni yaa :(

hmm bilirim bu tipleri bizim apartmandada var bir tane çocuğun sevdiği kız vardı gerçekten seviyodu ama hep başka kızlarla aldatıyordu çocuk boş kalmıyodu ama hep o kız hayatında sabit vardı hatta bu yaz evlendiler o kızla ama şuan boşanma davasını açtılar çünkü huylu huyundan asla vazgeçmiyor ne yazıkki

birebir aynısı işte geleceğim onla olsaydı böyle olurdu umarım rahatsız etmez dönünce ve benim için izne geleceğini söylüyordu umarım gelmez

Back
X