349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar kendimi alıntılıyorum...

Yemin töreniyle ilgili bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen? :26:

Kızlar kendimi alıntılıyorum...

Yemin töreniyle ilgili bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen? :26:

canım gidebilirsen git.gerci yemin töreni sırasında cok cok kalabalık oluyorlar belki aradan onu secip tanıman bile imkansız olabilir.ama tören sonrası ailesi gelenler isterlerse dısarıya cıkabiliyorlar serbestler.

heryerde değisirmi onu bilmiyorum ama bizimki kütahyada olmustu saat 11 gibi baslamıstı canım yanlıs hatırlamıyorsam 1civarıda bitmişti.

Çok teşekkür ederim, sabah erkenden çıkmam gerek demek ki.. Bizim durum biraz farklı olduğundan karar veremiyorum ama çok gitmek istiyorum :26:

Çok teşekkür ederim, sabah erkenden çıkmam gerek demek ki.. Bizim durum biraz farklı olduğundan karar veremiyorum ama çok gitmek istiyorum :26:

imkanın varsa git bence canım.en azından görürsün onu kamuflajlarıyla falan :) resim falan cekersin hatırası kalır en önemlisi görür hasret giderirsin

imkanın varsa git bence canım.en azından görürsün onu kamuflajlarıyla falan :) resim falan cekersin hatırası kalır en önemlisi görür hasret giderirsin

Haklısın büyük ihtimalle dayanamayıp gideceğim zaten.. Ah keşke gitmeden bazı şeyleri çözebilseydik

hımm gidersen bu ilişki tamam mı devammı belki daha net oturabilir ikiniz acısından da

Evet haklısın canım.. Hep o bir şeyler yaptı, farklı şehirlerdeyiz beni görmeye geldi vs. Belki benim de ona değer verdiğimi göstermemi bekliyordur, bu iyi bir fırsat olabilir.. Zaten çok da sevinir beni görünce En yakın arkadaşı da ısrar ediyor gitmem için..

tabiki belkide seninde onun için birseyler yaptığını görmek onun hosuna gider.hem eğer olmayacaksada bosuna 5ay beklemezsin yani

Ne zormus maffolduk resmen yaa ben uyuyamiyorum cildiricam ya sesi iyi geliyo rahat ama mutsuz. Nasil gecicek bu 5 ay, askerlik cok gereksiz bisey, ozlemimim tarifi yok falan diyo. Ya simdi o da benim gibi uyuyamiyosa. Ufff o da beni dusunuyo biliyorum. O da benim resmime bakiyo. Beni sevdigini soyluyo defalarca icinden. Benim gibi. Bizim gibi

4 yıl kocaman 4 yıl geçirdik dip dibe.okulda beraberdik yaz okulu kış okulu derken hep yanımdaydı.evine giderdik film izlemelerimiz arkadaşlarıyla okey oynamalarımız...buluşalım demediği zamanlarki triplerim,arayıpta 2saat konuştuğumda ardından gene msj atmalarımız..ve sonra esenler otogar bisürü insan ağlayanlar gülenler havaya atanlar noluyo be diye orda uyandım sanırım.gerçek değil gene ankaraya birlikte okuduğumuz yere gidiyo dedim ama bi farkla şehrinde ben yokum..anası babası dedesi babaannesi daha doğrusu tüm sülalesi varken beni hiç öyle kucaklıcağını düşünmedim dönüp kocaman bi sarıldı.arabada sürekli bana baktı...o ana kadar hala yok hayır diyosunuz ama bi uyanıosun aşkm telefonu veriyrm teslim oluyorum.bu kezde sınavına girdi 1 saate çıkar edası veriyosun kendine ama o ne 8 saat oldu bekle yok bi haber.sonra ilk arayış 17.38 çok sıra var sesini duymak istedim seni seviyorum ağlama çaaat kapanan telefon o an tüm gerçeği çıplaklığıyla vurdu suratıma gerçekti hepsi artık yok öyle saatlerce konuşta ardından msj atta niye geç cvp verdinde...şimdi mi isteğim YÜCE RABBİM onlara güç bizede sabır versin...acemi etimesgut zırhlı birlikler/ankara...usta bakımcı/erzurum

Sormayin..Bi sn unutuyorum elim telefona gidiyor şonra aklima geliyor o telefonun kapali oldugu:) ama ayni yerden birini daha buldum ya icim ferahladi resmen.belkide ayni alay,ayni boluktedirler kimbilir?

kızlaarrrrr şafakkkk 154 :)))) Allah kavuştursun tez zamanda. telefonda ağlamayalım güzel güzel konusalım akılları kalmasın. gün gelicek burda hep birlikte şafak 1 diyeceğiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…