- 23 Ağustos 2012
- 1.052
- 1.010
- 333
Kızlar ya yemin törenine gidip gitmemek konusunda kararsızım :18:
Daha önce hiçbir yakınım askere gitmedi, hiçbir fikrim yok yani. Önemli bir olay mıdır yemin töreni? Neler yapılır? Benim kalma şansım yok, günübirlik gidip gelebilirim. Ne dersiniz?
Kızlar kendimi alıntılıyorum...
Yemin töreniyle ilgili bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen? :26:
canım gidebilirsen git.gerci yemin töreni sırasında cok cok kalabalık oluyorlar belki aradan onu secip tanıman bile imkansız olabilir.ama tören sonrası ailesi gelenler isterlerse dısarıya cıkabiliyorlar serbestler.
Peki saat kaçta başlar tahminen?
heryerde değisirmi onu bilmiyorum ama bizimki kütahyada olmustu saat 11 gibi baslamıstı canım yanlıs hatırlamıyorsam 1civarıda bitmişti.
Çok teşekkür ederim, sabah erkenden çıkmam gerek demek ki.. Bizim durum biraz farklı olduğundan karar veremiyorum ama çok gitmek istiyorum :26:
imkanın varsa git bence canım.en azından görürsün onu kamuflajlarıyla falan :) resim falan cekersin hatırası kalır en önemlisi görür hasret giderirsin
Haklısın büyük ihtimalle dayanamayıp gideceğim zaten.. Ah keşke gitmeden bazı şeyleri çözebilseydik
sorunlu mu ayrıldınız yoksa
Yok aslında.. Yani biz sevgili değiliz şuan :) Bir şeyler gelişiyordu aslında, birkaç problem çıktı.. Sonra da bu askerlik çıktı. Herşey havada kaldı yani... :26:
hımm gidersen bu ilişki tamam mı devammı belki daha net oturabilir ikiniz acısından da
Evet haklısın canım.. Hep o bir şeyler yaptı, farklı şehirlerdeyiz beni görmeye geldi vs. Belki benim de ona değer verdiğimi göstermemi bekliyordur, bu iyi bir fırsat olabilir.. Zaten çok da sevinir beni görünceEn yakın arkadaşı da ısrar ediyor gitmem için..
tabiki belkide seninde onun için birseyler yaptığını görmek onun hosuna gider.hem eğer olmayacaksada bosuna 5ay beklemezsin yani
merhaba:),akşam olunca biz burda beklemedeyiz onlar da orda sıradalar Allah yardım etsin hepimize,inşallah daha çok görüşebilir herkes,o kadar çok alışmışız ki cep telefonundan her an görüşebilmeye birden bu şartlar sudan çıkmış balığa döndüm resmen
Peki saat kaçta başlar tahminen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?