- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar maşallah deyin ben aşkımla 4 kez konuştum bugün. bir kerede babası aradı beni. ayıp olmasın kıskanır diye ona söylemedim:)
mebsde kahvaltılar kötüymüş. sarelle yağ gofret ekmek ve çay varmış bu kadar. ama diğer öğünlerden şikayet yok.
ayrıca bugün babasından aldığım bilgiye göre yemekler bir şirket tarafından yapılıyor. yani askerler yapmıyor.
1. tugay 4. bölükte herkesin keyfi yerindeymiş diğerlerini bilemicem ve o bölükte hep yüksek öğretim mezunları varmış.
telefonda çok sıra varmış. arayamadığı için ağlayanlar oluyoomuş. aman diyim neden aramadın diye trip atmayın.
ha bide bugün kar yağmış. sabahları 5de kalkıyorlarmış. akşam 9da yatıyolarmış. dün akşam ilk diye biraz geçe kalmışlar. şimdilik bu kadaaarrr
evet kar yağıyormuş orda.. ama rahatmış en azından orası diğer yerlere göre. hemen geçse günler ben çok özlüyorumm![]()
iyi geceler Allah hepsine hayırlı tezkereler nasip etsin.benim eşim amasya da dün çok kısa bir defa görüştük.Bugün de 2 sefer kısa yine görüştük.O da ayın 28 i dedi,her aramadan sonra bir sonrakini bekliyorum sabırsızlıkla,yarın akşam olsun da arasın,hepimiz daha çok görüşebiliriz inşallah, 5 ankesör varmış eşimin bulunduğu yerde sıra çokmuş
aaaaa o kadar mı soğukmuş kıyamam aşkım üşüyodur
11 ocakta canım yemin töreni benimkide galiba 2. bölükte öyle bişi demişti çünkü
hele bide bana sorsan yatıp kalkıp onu düşünüyorum
yemek bile yiyemez oldum ya
hayırlısıyla bitsin hadi 153 olduallah sevdiceklerimizi korusun.. amin.
![]()
canım ben yemin töreni için günübirlik istanbul'dan iskenderun'a gittim bence mutlaka git hayatında bikere yaşayacağın bişeyi kaçırma
Bu saat oldu hala agliyorum ya ben duramiyorum onsuz.
iyi geceler Allah hepsine hayırlı tezkereler nasip etsin.benim eşim amasya da dün çok kısa bir defa görüştük.Bugün de 2 sefer kısa yine görüştük.O da ayın 28 i dedi,her aramadan sonra bir sonrakini bekliyorum sabırsızlıkla,yarın akşam olsun da arasın,hepimiz daha çok görüşebiliriz inşallah, 5 ankesör varmış eşimin bulunduğu yerde sıra çokmuş
nihayet amasyada olan birini buldum:) benimde nisanlim amasyada.ben bugun 1 kere gorusebildim gercibanda dedi hem cok kalabalik hemde telefon az dedi
merhaba:),akşam olunca biz burda beklemedeyiz onlar da orda sıradalar Allah yardım etsin hepimize,inşallah daha çok görüşebilir herkes,o kadar çok alışmışız ki cep telefonundan her an görüşebilmeye birden bu şartlar sudan çıkmış balığa döndüm resmen
Ben bugün hiç konuşamadım canım yaaKahvaltıya üzüldüm,niye öyle yapmışlarki.Benim sevgilim nerede bilmiyorum ama o da yüksek öğretim mezunu.Büyük ihtimalle ordadır. İnşallah benim aşkım da yarın arayabilir,çok özledim.Dün sesini duydum diye çok rahat uyumuştum,bugün çok huzursuzum
![]()
Ne güzel keşke bende eşim diyebilsem :)
Canim benim hep birlikte atlaticaz bu gunleri insallah. Biz boyle darlanalimda onlar iyi olsun yeterki.
Belki arkadas bile olmuslardir:) bugun aramadiysa yarin mutlaka arar. İyilermisde cok sogukmus yaa. Bide kahvaltiya bende uzuldum. Benim askim uzun uzun kahvalti yapmayi sever( tamamen enerji verici seyler hic besin degeri yuksek bisey yok
İnsallah arar yarin iyi haberlerini bekliyorum.
Ben bir karar aldim. Kendimi derse vericem. Cunku vakit nasil geciyo bir tek oyle anlamiyorum. Sanada tavsiye ediyorum canim. Hatta okulun kutuphanesine gidip calisirim ben hep ki ilgim dikkatim dagilmasin diye. Bir an once gecsin su zaman bitsin bu okulda evlenelim:)
Canim benim hep birlikte atlaticaz bu gunleri insallah. Biz boyle darlanalimda onlar iyi olsun yeterki.
Belki arkadas bile olmuslardir:) bugun aramadiysa yarin mutlaka arar. İyilermisde cok sogukmus yaa. Bide kahvaltiya bende uzuldum. Benim askim uzun uzun kahvalti yapmayi sever( tamamen enerji verici seyler hic besin degeri yuksek bisey yok
İnsallah arar yarin iyi haberlerini bekliyorum.
Ben bir karar aldim. Kendimi derse vericem. Cunku vakit nasil geciyo bir tek oyle anlamiyorum. Sanada tavsiye ediyorum canim. Hatta okulun kutuphanesine gidip calisirim ben hep ki ilgim dikkatim dagilmasin diye. Bir an once gecsin su zaman bitsin bu okulda evlenelim:)
Ayy canım beni anlatıyorsun sen:)Aşkım gitmeden önceki son konuşmamızda derslerine iyi çalış,alttan falan duymayayım dedi :)Ben de ona söz verdim.Dün başladım güzel çalıştım ama bugün hiç çalışamadım.Ben de kendimi derslere vermeye karar verdim.Bu dönem finalleri atlatayımda 2. dönemde ales ve kpds ye çalışmaya başlayacağım.
Yarın inşallah arar.Az önce yatağıma girdim onu düşündüm.O kadar özledimki.Bir gün bile sesini duymamak yetiyor bana.Dediğin gibi onlar orda rahat olsunda gerisi önemli değil.Ben bugün aramamasınıda anlayışla karşılıyorum.Belki çok sıra vardı ya da hiç vakti olmadı.Aradığında da bir şey söylemeyeceğim ama kendi içimde üzülüyorum tabiki..
Tam bulduk birbirimizi:) ben yarin bi haber alir almaz sanada yazicam ama insallah sen benden daha once alirsin haberleri sevgilinin agzindan hemde. İnsallah yarabbim amin