Bu ahlak avcılarına da çok güldüm.Amaaann kocam var sarılıp uyuyorum sefam olsun Allah ağzının tadını hiç bozmasın güzelim
Bana da bebiş banadaaaa
Yaramazpisimmmmm isimlere oyle bir guldum ki annem yan odadan kalkip geldiiiiii :-D:-D:-D:-D
Bu arada Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallahhh :-*
Gultenim ozlemcim ozlettiniz sizlerde kendinizi bilesiniz
Dimaam kuzum sen hala o mevzudamisin canim bnm yaa ustunden kac ay gectii bosverr ;-)
Evet kuzm onu dedim kac ay gecmis hala bunla canini sıkma kuzm olmus gecmis bosver ;-) bnce o isimleri topigin bebisi oldukca koyalim siradan :-D bu arada bazen metroda faln aklima geliosun diyorum ki belki yanimda oturuyo farketmiyorum tabi sonradan aklina aracin oldugu geliyor
bizim şuanki heyecanımızı ance yaşayanlar anlar kuzum deli diyen desin salla oh yandan yandançok güldüm ben bu mesaja yaaa... herkesin enerjisi yerinde maşallah. son günleri hep böyle geçireceğiz inşallah. yerimde duramıyorum ben de. araba sürerken açtım müziği direksiyona falan vuruyorum. kafa sallıyorum gören ne yapıyor bu deli demiştir eminim.
ay ay ağzımızdan bal damlıyor gene amin canım amiiiinkızlarrr bayagı kaynatmışsınız maşallah keyifler yerinde aman Allah bozmasın.şafagımız 5 oldu çok şükür ya.darısı kavuşumamıza herkes çok mutlu olsun hatta musmutlu olsun evliler bebiş sahibi olsun nişanlılar ve sevgililer evlensin ne bilim işte herkes sevdiğiyle musmutlu olsun.
nice nice yeni senelere başlayın inşallah canım bebişinizle birlikteoh şafağı attırdım yatabilirim artık. 4 ü de gördüm ya şükür sana rabbim.bu arada evlilik tickerimize hiç bakmadım başa gelmişiz ya. yeni seneye başladık.
Bu arada Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallahhh :-*
Dimaam kuzum sen hala o mevzudamisin canim bnm yaa ustunden kac ay gectii bosverr ;-)
hosgeldin kuzummmm bnde teldeyim pc acmak zor geldi bi bize bakiyorum bi 351lere az once safagin guzelligine bak darisi basimiza yazmis nasil mutlu oldum anlatamam bu safak bnm dimi cidden :-D tatlim senin keyfin nasil moraller falan ?
ohhh gozunaydin canimmmmm hadi bakalimmm hatirlisiyla gelsinler artikkk
hosgeldin kuzummmm bnde teldeyim pc acmak zor geldi bi bize bakiyorum bi 351lere az once safagin guzelligine bak darisi basimiza yazmis nasil mutlu oldum anlatamam bu safak bnm dimi cidden :-D tatlim senin keyfin nasil moraller falan ?
Bende dişlerle ilgili araştırırken bulmuştum sonra baktım üye olunuyormuş oldum arada girip olanları falan okuyordum sonra burayı buldum birgün girmezsem eksik kalır biryanımteşekkür ederim kuzummmben de eskiden yeğenime isim ararken bulmuştum öyle üye oldum arada bakıp çıkardım falan şimdi uğramazsam eksik hissediyorum o derece valla özlüyorum sizi napmışlar ne kaynatmışlar merak ediyorum olmadığım zamanlarda:13:
sağol canım severim ben anneciğimi hep benim tarafımı tutar sağolsunşimdilik geçinip gidiyoruz inşallah ilerde de böyle olur bu dileğim hepimiz için gerçek olur inşallah musmutlu oluruz 3 aile
sağol kuzum pek severim nişanlımı da annesini de hele babası bayılıyorum resmenhepimizin musmutlu bir hayatı olur inşallah
günaydın yarenlerim..
yağmurlu bir hava da, şişen boğazımla şafağı gördükçe mutlu oluyorum
Bende dişlerle ilgili araştırırken bulmuştum sonra baktım üye olunuyormuş oldum arada girip olanları falan okuyordum sonra burayı buldum birgün girmezsem eksik kalır biryanım
Amin canım inşallah evlenincede böyle devam eder mutlulugumuz huzurumuz inşallahhuzurlu musmutlu 3 aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?