349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Dimaam,selin,pikolata,zhd,kelebek kim vardı kız başka evli gelin çatlatalım hadi şu kızları

çoookk tatlısınn

Bu ahlak avcılarına da çok güldüm. Amaaann kocam var sarılıp uyuyorum sefam olsun Allah ağzının tadını hiç bozmasın güzelim

Bana da bebiş banadaaaa

İyi akşamlar size öpüyorumm sizi görüşürüz haftasonu ne kadar girerim bilmiyorum neyse hadi bakalım bu son haftasonumuz onlarsız artık herkesin dolu dolu haftasonu planları olur inşalaahhhhhhh

çoookk tatlısınn

Bu ahlak avcılarına da çok güldüm. Amaaann kocam var sarılıp uyuyorum sefam olsun Allah ağzının tadını hiç bozmasın güzelim

Bana da bebiş banadaaaa

hadi sana da kız .... Canım şaka bir yana amin inş hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin Allah ...Sağlıklı ve hayırlı bir evlatt ..O zaman topik açarız 349 yarenleri 9 doğuruyor Yine o zaman nehir terapistimiz olur optimistliğyle rahatlatır herkesii neyse herkes elini cabuk tutsun evlensin 349 ların bebiş topiği olsun bir de

349 yarenleri 9 doğuruyor Süpermiş İnşallah hayırlı evlatlarımız olur

adlarınıda yaren,şafak,ilker,soner ,caner,taner,doğan güneş ,falan koyarız aklıma ne geldi kadının birinin 4 üzü olmuş isimlerini sırasıyla şafak tan doğan güneş koymuş

Son düzenleme:

Amin canım benim inşallah çok teşekkürederim hepimiz mutlu olalım hepimizin kalbi temiz buna inanıyorum ben görüyorum yaşadık azçok anlıyoruz canımKeşke demeyelim iyki diyelim hep inşallahdedigin gibi o yüzükler bir halka sadece gerçekten senin ruh eşinse evlilik çok güzeldir paylaşmak yaşamak sahiplenmek herşey güzel ama eger yanlış bir tercihseki rabbim hiçbirimize göstermesin ozaman konuşmak bile istemiyorum rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahGönlümüze göre versin

İyi akşamlar size öpüyorumm sizi görüşürüz haftasonu ne kadar girerim bilmiyorum neyse hadi bakalım bu son haftasonumuz onlarsız artık herkesin dolu dolu haftasonu planları olur inşalaahhhhhhh
İyi akşamlar canım evet canım son haftasonumuz askerlerimiz olmadan geçiricegimiz şükürler olsunkiİnşallah bundan sonra dolu dolu geçsin inşallah
adlarınıda yaren,şafak,ilker,soner ,caner,taner,doğan güneş ,falan koyarız aklıma ne geldi kadının birinin 4 üzü olmuş isimlerini sırasıyla şafak tan doğan güneş koymuş

Ben buna çok güldüm işte hepside normal isim rabbim nasip etmiş demekkibakması zordur ama ikizleri hadi üçüzleride anladımda dörtüz uuuu:26:

canlaar baya baya kaynatmışsınız ben birazdan kayınvalideciğimin mis gibi yemeklerini yemeye gitcem ve bu sevdiceğim olmadan bir başıma son gidişim olucak yaşasııınn
ah kuzum ah hangimizde yok ki o hastalık evlenince bu hastalık ne boyuta dönüşür bilemedim
belki uzağı yakın eder bebişin kucağında gelirsin bizim düğüne de
sen ne güzel şeyler yazmışsın öyle zeynebim hayallere dalıp gittim gene çabucak geçsin de günler hayırlısıyla yuvamızı kuralım artık
ayy ne çok hoşuma gitti 349 yarenleri 9 doğuruyor kız bugün beni iyi güldürdün neşe kaynağım oldun Allah sana dimama, kelebeğe ve isteyen herkese tez zamanda hayırlı bebiş versin inşallahh
ben şuan kadının 4üze nasıl baktığını hayal etmeye çalışıyorum :44:
Kalbim bir anda 3e çıktı daha 5000 olmamıştırki mesajımbunda bir iş var birileri kalbimle oynuyor

kuzucuum kim oynuyor senin kalbinle bu kadar güzel kalpli bi kızın kalbiyle oynamayın bakiim

Ohh afiyet bal şekerler olsun kuzucum kayınvalidecigni ne çok seviyorsun sen öyle maşallahArtık evlenince o hastalıgımız ne olur bilemedim şimdi yaşayıp görücezAmin canım inşallah hepimiz huzurlu mutlu yuvalarımızı kuralım inşallahŞimdide 4e çıktı kalbim kuzum geri verdiler kalplerimi anladılar sanırım bu kızın kalpleriyle oynamayalım dediler kırdılar ama kalplerimi

Son düzenleme:
Rabbim tez zamanda bebiş haberiyle şenlendirsin evlerinizi bugün çok güldüm hepimizin enerjisi öyle çok ki patlama yaptı resmen pisimm hiç rahat durmadı bugün zeynebim kalplarine kavuşmuşsun canım gültenimm sizede afiyet insan çok sevince sevdiğinin ailesine de çok düşkün oluyor gerçekten bu nişanlını nekadar çok sevdiğinide gösteriyor canım musmutlu bir ömrünüz olsun

Evet canım geri vermişler kalplerimi kıyamadılar banaSeninde 3müş hiçde az degil yani 5.kalbimi almaya dogru yol alıyım tekrardan

Sende öylesin canım ben çok eski degilim yeni açmıştım sonra topigimi buldum alışkanlık oldu artık Kadınlar kulübündeyim hastalık oldu

teşekkür ederim kuzummm ben de eskiden yeğenime isim ararken bulmuştum öyle üye oldum arada bakıp çıkardım falan şimdi uğramazsam eksik hissediyorum o derece valla özlüyorum sizi napmışlar ne kaynatmışlar merak ediyorum olmadığım zamanlarda:13:

sağol canım severim ben anneciğimi hep benim tarafımı tutar sağolsun şimdilik geçinip gidiyoruz inşallah ilerde de böyle olur bu dileğim hepimiz için gerçek olur inşallah musmutlu oluruz 3 aile
sağol kuzum pek severim nişanlımı da annesini de hele babası bayılıyorum resmen hepimizin musmutlu bir hayatı olur inşallah

çok güldüm ben bu mesaja yaaa... herkesin enerjisi yerinde maşallah. son günleri hep böyle geçireceğiz inşallah. yerimde duramıyorum ben de. araba sürerken açtım müziği direksiyona falan vuruyorum. kafa sallıyorum gören ne yapıyor bu deli demiştir eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…