- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
forumda ne ararsan var maşallahevetttttt iyi ki yollarımız karşılaşmış hepinizi çok çok sevdim
Bende canım iyiki bulmuşum burayı iyiki tanımışım sizleri dertlerimize sevinçimize ortak olduk geçirdik koca 5 ayı
sorma canım yaa burda içimizi döktük aramıyor diye zırladıkhepimiz birbirimizi arıcak bak diye motive ettik ne günlerdi zeynebim geçti bitiyor işte sabrımızın mükafanını alıyoruz inşallah bundan sonra bir ömür birlikte olsun
Yaaa tatlım herkes biletini aldı bizim komutanın keyfı yerine gelipte gıdecegımız gunu bıle bıldırmedi( hala bekliyoruz sınır olduk iyicee....
öyle mii hayırlısı canım artık napıcaksın belli olur heralde bugünlerde bişey kalmadı kifatımacım askerim nette sizinle ilgilencem inşallah
kızlar günaydın inşallah haftaya bu zamanlarda burada olacak askerlerimiz inşallah hep beraber güzel günlere eriştirsin Allahım hepimizi.bu arada askerlik bitsede kimse bi yere gitmesin burada kurulan arkadaşlıgımızı devam ettirelim olmazmıdaha nişanlıların sevgililerin evlilik haberlerini evlilerin bebiş haberlerini kutlicaz hep birlikte ha bu arada okulu olanlarında diploma ve mezuniyetlerini kutlicaz.
canımmmm sen de çok özlendin denk gelemedik bitürlü sorma gel de iki dedikodu yapalımşaka bi yana şafağa bak yaa ''4'' ağlarım da ben şimdi yok yok ağlamak yok hemen modumu değiştiriyim bundan sonra hep gülmeliyiz
Kızlarrrr nasılsınız ağlayıp tepinmek istiyorum ben 351 yareniyim:84::84::84::84::84: size çok özeniyorum ya Allahım bize de nasip etsin sizin adınıza çok da mutluyuz hepimiz baktıkça topiğinize ağlayasım geliyorrrr
tatlım bugün yarın belli olur orada tutamazlr sonuçta sıkma canınıYaaa tatlım herkes biletini aldı bizim komutanın keyfı yerine gelipte gıdecegımız gunu bıle bıldırmedi( hala bekliyoruz sınır olduk iyicee....
kızlar günaydın inşallah haftaya bu zamanlarda burada olacak askerlerimiz inşallah hep beraber güzel günlere eriştirsin Allahım hepimizi.bu arada askerlik bitsede kimse bi yere gitmesin burada kurulan arkadaşlıgımızı devam ettirelim olmazmıdaha nişanlıların sevgililerin evlilik haberlerini evlilerin bebiş haberlerini kutlicaz hep birlikte ha bu arada okulu olanlarında diploma ve mezuniyetlerini kutlicaz.
valla kuzum 2 gündür hormonlarım tavan yaptı her şeye ağlıyorum bunada ağlarım artık hiçç farketmeziyice sinirlerimiz laçka oldu
353ler geldiğinde sizinde şafağınız böyle olcak canım sizde onlara devredeceksiniz inşallah hayırlısıyla
tatlım bugün yarın belli olur orada tutamazlr sonuçta sıkma canını
ayy ayy ne güzel şeyler bunlarr yine ağzımızdan bal damlıyor Allah neşemizi bozmasın
ankarada hava kapalı ama neşem tavan yapmış durumda bu şaka değil dimi kızlar insanın inanası gelmiyorrrr
amin canım amin Allah daha neşeli günler nasip etsin hepimize inşallah.bide hemencecik geçsin şu son günler başka bişe istemiyorum tabi şimdilik
az önce bi arkadaşım aradı.senin asker ne zaman geliyo şafak kaç dedi şafak 5 atarsa 4 dedim .kız nasıl şaşırdı aaaaa ne çabuk geçmişmiş ağlıyodun bak bitermi diye nasılda bitti şimdi bak gelecekmiş.bide şafak sayıyordun falan dedi utanmasa bide dövecekti beni Allahım ya sen ne bilecen yarinin kokusunu duymadan geçen zamanın zorluğunu dedim kız durdu kaldı.bi tane akıllısı beni bulmazki çeken bilir dimi kızlar sanki adamlar tatile gitti töbe ya.ne kadar dengesiz insanlar var şu hayatta.
çeken bilir deseydinyaşamadıkları için anlamıyolar napalım zaman onlara gerçekten su gibi akıp geçiyor canım sen de benim gibi askerini aylar önce görmüştün değil mi ahh ne zordu ama geçti bak kavuşmaya ramak kaldı
aynen canım çekmedikleri yol gözlemedikleri için bilmiyolar.evet canım ben en son askerimi 11 aralıkta gördüm sarıldım öptüm otogardan yolcu ettim bi dahada görmedim ve o kadar özledimki anlatamam gelsin ona bi sarılcam bırakmıcam
amin canım hiçbirimizinHer gun bizi şafak dogan gunese yaklastiriyor topigimizin guzel yarenleri neseniz tam gununuz guzel olsun :-*
Gultenimm gece elimde telefon uyuyakalmisimmmherseyin dort dortluk olmasina sevindim kuzum Allah agzinin tadini bozmasin :-*
Mezuniyet olayina giristm hemen sinavlarin bitmesiyle :-D dun kepin icine elbise baktim ve 3elbise arasinda kararsiz kaldim lacivert beyaz ve zumrut yesili keple rengi uymalimi falan aklim baya karisti ama bugun annemle bi gidiyim diyorum
geçmiş olsun canım hemencik iyileş askerini hasta hasta karşılamagünaydın yarenlerim..
yağmurlu bir hava da, şişen boğazımla şafağı gördükçe mutlu oluyorum
günaydın kuzum 5 günümüzde su gibi geçicek 150 gün geçirmişiz yahu maşallah bizim sabrımızaaGünaydın arkadaşlar şafagımız ne 155 ne 105 ne 55 şafak sadece 5
İkoncanımıza bakmayın siz o 155 sayısını hatırlamış bugün daha dün gibi aklımda şafak 155den düşmeye başlamamız gögsümüze inen koca bir yumruk neyse hatırlamaya gerek yok unutmayalım ama hatırlamayalımda kalsın biryerlerde
Bugün güzel vatanımızdan AMASYAdayız AMASYAmıza selam yola devam
Eki Görüntüle 708509
Bakalım AMASYAmızın nesi meşhurmuş?
Amasya Elmasi, Amasya Borabay Golu, Amasya Kalesi, Amasya Kral Kaya Mezarlari, Ahsap Amasya Evleri, Amasya Darussifa ( Akil hastalarinin muzik ve su sesiyle tedavi edildigi ilk yer ), Amasya Sehzadeler Sehri
Herkese hayırlı hafta sonları yarenler askerlerimiz olmadan geçirecegimiz son hafta sonumuz inşallah azıcık daha sabır
Askerlerimiz olmadan geçirdigimiz gün sayısı 150 kalan gün sayısı sadece 5 %99.95 nimi yemiş oluyoruz şimdi hiç anlamam zaten bu yüzde hesaplarından matematigimde zayıftı benim ki
hepimiz 3 aile çok mutlu oluruz inşallah canımBende dişlerle ilgili araştırırken bulmuştum sonra baktım üye olunuyormuş oldum arada girip olanları falan okuyordum sonra burayı buldum birgün girmezsem eksik kalır biryanım
Amin canım inşallah evlenincede böyle devam eder mutlulugumuz huzurumuz inşallahhuzurlu musmutlu 3 aile
bu dönemde sadece bolca sabıra ihtiyacınız var canım Allahım o sabrı size versin günleriniz su gibi geçsin sizde biran önce bu dönemlere gelin inşallahKızlarrrr nasılsınız ağlayıp tepinmek istiyorum ben 351 yareniyim:84::84::84::84::84: size çok özeniyorum ya Allahım bize de nasip etsin sizin adınıza çok da mutluyuz hepimiz baktıkça topiğinize ağlayasım geliyorrrr
haftaya bu zamanlar kahvaltı keyfi yapıyor olcaaz yaşasııınnkızlar günaydın inşallah haftaya bu zamanlarda burada olacak askerlerimiz inşallah hep beraber güzel günlere eriştirsin Allahım hepimizi.bu arada askerlik bitsede kimse bi yere gitmesin burada kurulan arkadaşlıgımızı devam ettirelim olmazmıdaha nişanlıların sevgililerin evlilik haberlerini evlilerin bebiş haberlerini kutlicaz hep birlikte ha bu arada okulu olanlarında diploma ve mezuniyetlerini kutlicaz.
ay çok sinir oluyorum öyle insanlara benim çevremde de var amma üzüldün ya biraz kendi hayatına bak sayılı gün çabuk geçer diye diye sonunda susturdum hepsiniaz önce bi arkadaşım aradı.senin asker ne zaman geliyo şafak kaç dedi şafak 5 atarsa 4 dedim .kız nasıl şaşırdı aaaaa ne çabuk geçmişmiş ağlıyodun bak bitermi diye nasılda bitti şimdi bak gelecekmiş.bide şafak sayıyordun falan dedi utanmasa bide dövecekti beni Allahım ya sen ne bilecen yarinin kokusunu duymadan geçen zamanın zorluğunu dedim kız durdu kaldı.bi tane akıllısı beni bulmazki çeken bilir dimi kızlar sanki adamlar tatile gitti töbe ya.ne kadar dengesiz insanlar var şu hayatta.
az önce bi arkadaşım aradı.senin asker ne zaman geliyo şafak kaç dedi şafak 5 atarsa 4 dedim .kız nasıl şaşırdı aaaaa ne çabuk geçmişmiş ağlıyodun bak bitermi diye nasılda bitti şimdi bak gelecekmiş.bide şafak sayıyordun falan dedi utanmasa bide dövecekti beni Allahım ya sen ne bilecen yarinin kokusunu duymadan geçen zamanın zorluğunu dedim kız durdu kaldı.bi tane akıllısı beni bulmazki çeken bilir dimi kızlar sanki adamlar tatile gitti töbe ya.ne kadar dengesiz insanlar var şu hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?